Ben mi haklıyım kocam mı?

Hanımlar utanmasanız adamım sırtını sıvazlayacaksınız.
Ben sizin gibi bakamıyorum kınusahibinde de hata var ama adam da ayrılmak için sebep aramış bu haysiyetszliği nasıl görmüyorsunuz? Aklı sıra kendini vicdanını temizleyip gidecek. Ki eminim siz evliyken böyle bir kadın varmış ki adam ortalığı tamir etmek yerine hep kaçmış.

Gene şaşırtmadın ;)

Eklentiler

• images.jpeg-1.webp
    images.jpeg-1.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 37
Seni sevmiyorum istemiyorum demiş
Hiç mi gururunuz yok ?
Sevgili yapması evli iken doğru değil ancak aldatmaya da girmez bence çünkü adam ayrılma iradesini göstermiş
Ayrılın ve kendi hayatınıza bakın.
Her ayrılan çocuğundan da ayrılmıyor.
Anne baba olarak devam ederdiniz karı koca olarak değil

Resmiyette ayrı olmadığınız için gayette aldatma sayılıyor. Ben olsam davamı açar, donuna kadar alıp layık olduğu kadının yanında bırakırım. Gereksiz inat ediyorsunuz. Kendinize çok daha güzel bir hayat kurma şansı olarak düşünün. Belki ileri de çok mutlu bir yuvanız olacak, neden israrla size yapılana izin veriyorsunuz ki?

Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?
haksızsın.adam istemiyo işte zorla yapışıyosun.sonsuza kadar evli kalınmak zorunda değil istemiyor işte.çocuğunu kullanıyosun bi de.yaptığın çocuğa iyi bişey değil zaten iki yabancı gibi evde yaşayan birbirinden nefret eden anne baba çocuğun psikolojisini mükemmel yapmıyo.ama sizin derdiniz bu değil, çocuğu kullanıp adamı zorla evli tutmaya çalışmak

Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?

adam saçma insanın teki hemfikiriz, ama adam sevgili buldum demesine rağmen bırakmıyosanız siz de gururlu kadın timsali değilsiniz.

boşanmak normal hani keşke olmasa ama normal, dava açalım demiş başkasıyla birlikteyim demiş, sizinle evli olmasının tek nedeni sizsiniz, adam sizi boşanmadan aldatmış sayılmaz ki, bir yıldır birlikte yaşamıyormuşsunuz.
siz kabul etseniz şu an boşanmış olurdu. adamdan neden intikam alacaksınız sizi sevmedi diye mi?
çocukları kullanmaktan vazgeçin bu konuda, ilgisi yok, adam sevmiyor.

Boşan veya boşanma diyemem ama bu adam senin ile evlenip hemen pişman olmuş. Evlenirken dürüst davranmamış gibi geldi bana. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Adam sizi sevmiyor çocukla ne ilgisi var?

Çocuk doğurunca bir birey yetiştiriyor oluyorsunuz fazlası değil. Üreme olayını kendi çıkarlarınızla bağdaştırmaktan vazgeçin.

Adamla sürekli niye kavga ettiğinizi yazmamışsınız sürekli üste çıkan yapınız olduğunu seziyorum. Sabırsız ataklarınız var birşeyleri manasından kopartıp bambşaka bir hiçlikle olay yaratıyorsunuz.

Ayrılın ve çocuk için gelecek inşa edin pedagog ile yoksa çocuk büyüdükçe onunda zoruna gidecek olaylar silsilesi yaşancakmış gibi duruyor.

Konusahibi adamı sal. Böyle bir adamdan kimseye hayır gelmez ağlayanın malı gülene hayr getirmez.

Bdv'de öğrendiğim konu sahibi gibi kadınlar ne yazılsa da yine bildiğini okur.
Tek söyleyeceğim hayatınıza bakacağınıza olmayan bir evliliği uzatıyorsunuz, ister yalvarın eninde sonunda bu adam sizi boşayacak.
Aklıma utc merve-serhan geldi. Dizi de böyle bir konu vardı

Konusahibi adamı sal. Böyle bir adamdan kimseye hayır gelmez ağlayanın malı gülene hayr getirmez.
8 yıllık evlilik, kavgasız geçmeyen birgünün olmaması.
Kimse mecbur değil böyle bir evliliği sürdürmeye.
Ağlayanin mali, ki bu konuda koca oluyor bu sanırım, gibi bir durum yok.

Yazık gerçekten çocuğunuzun küçücük omuzlarına evliliğinizi sürdürme sorumluluğu yüklemişsiniz. Anne babanın iki yabancı olduğu veya her Allah’ın günü kavga ettiği evde ciddi ciddi sağlıklı bir birey yetiştirebileceğinize inanıyor musunuz? Bırakın artık bahaneleri de hem çocuğunuz hem eşiniz hem kendiniz için boşanın. Resmiyette aldatmak olsa da bence bu olay aldatma tanımına girmez.

Back
X