Ben mi haklıyım kocam mı?

Kadınlara en büyük kötülüğü yine kadınlar yapıyor. Tabiki üçüncü kişide suclanmali. Evli bir erkeğe huzur vererek adamı evinden ocağında soğutmalı.
Ben adamı yuvasından soğutan kadın fikrine katılmıyorum. Kimse kimseye istemedikten sonra bir şey yaptıramaz.

Ayrılıklarda böylesi durumlarda kadın, benden başkasını sevip mutlu olacak diye göz göre hayatını zehir etmek pahasına ayrılmıyor. Erkek, ise benden başkasıyla evlenip mutlu olacak diye öldürüyor.

Yetişkin olup, hayatta başımıza gelenleri kabullenip sorumluluk almakta zorlanıyoruz.

Canım, böyle bir adamı geri getirip kuracağın yuvadan hayır gelmez. Çocuğuna da yazık. Çocuk daha küçük. Bir pedagogdan da yardım alıp hayatına devam etmelisin. Mutlu bir anne ol ki çocuğun da mutlu olsun. Hem sevgilisi olan bir adam artık o. Sana dönse de unutabilecek, aynı yastığa baş koyabilecek misin? Yazık hem kendine de yazık çocuğuna da.

Ben adamı yuvasından soğutan kadın fikrine katılmıyorum. Kimse kimseye istemedikten sonra bir şey yaptıramaz.

Ayrılıklarda böylesi durumlarda kadın, benden başkasını sevip mutlu olacak diye göz göre hayatını zehir etmek pahasına ayrılmıyor. Erkek, ise benden başkasıyla evlenip mutlu olacak diye öldürüyor.

Yetişkin olup, hayatta başımıza gelenleri kabullenip sorumluluk almakta zorlanıyoruz.
Yaa yüzde yüz katılıyorum. Adam soğumuş sevmiyor. Birini bulmuş işte. E o kadın da suçlu tabii boşansa adam sonra ne yaparsa yapsın. Elin evli adamıyla olmaz bu iş. Adı başka bir şey olur. Kadın işte kabullenemiyor inat yapmış. Erkekler de kadın boşanıp başkasıyla birlikte olacak mutlu olacak diye düşünüp kadınları öldürüyor caniler. Yediremiyorlar. Tamamen cahillik. Tamamen bilinçsizlik ve canilik... Ruh hastalığı... Her iki taraf da birbirine ilgi göstermeli, sevgi saygı göstermeli. Bu konu sahibi baştan hep 8 yıldır huzur yok birbirimizi yiyoruz demiş. Ayrılmasalar sanki düzelecek mi?

Adamın karakterine düzgün demiyom.evli adamlarla görüşüp onlara huzur mutluluk verip totosunu kaldıran kadınları yargiliyorum

adam kadına evli olduğunu söyledi mi acaba ? biliyor muyuz ?
yada bunu yapan adamlar kadınlara hep evliyim diyor mu ?
sadece ben hem de 3-4 sene gibi uzun sürelerde evli olduğunu gizlemeyi başarmış bir sürü örnek duydum.
allah aşkına herkes "aldatan" kendi kocasından, karısından sorsun hesabı.. muhattap belli.

ben adamdan hesap sormasın demedim. 3. kişiyi rezil etmek için oturup düşünmenin mantıksız olduğunu söyledim.
metreslik yapan kadın kendi hesabını kendi ailesine vermekle yükümlüdür. adamın karısına değil.
herhangi bir normalleştirme yapmadım, ahlak bozan lafınızı da şikayet olarak iletiyorum. düşüncelerimi bu şekilde nitelendirmek sizin haddinize değil.
daha saygılı yazmayı öğrenirsiniz umarım.
Ben de katılıyorum. Kadınlar hep üçüncü kadınlardan intikam almak için yarışa giriyorlar. Hiç demiyorlar ki, benim eşim zaten adam gibi adam olsa, beni sevse, yuvasını çocuğunu düşünse bunu yapmaz...
Hep kadın akıl çelen, kadın kötü, kadın metres... E tamam kadın yüzde yüz hatalı da, kadının yakasına yapışsan ne anlam ifade edecek? Kocamın hayatından çık mı diyeceksin? Tamam o gitti, senin koca karaktersiz olduktan sonra biri gider biri gelir....

Ben de katılıyorum. Kadınlar hep üçüncü kadınlardan intikam almak için yarışa giriyorlar. Hiç demiyorlar ki, benim eşim zaten adam gibi adam olsa, beni sevse, yuvasını çocuğunu düşünse bunu yapmaz...
Hep kadın akıl çelen, kadın kötü, kadın metres... E tamam kadın yüzde yüz hatalı da, kadının yakasına yapışsan ne anlam ifade edecek? Kocamın hayatından çık mı diyeceksin? Tamam o gitti, senin koca karaktersiz olduktan sonra biri gider biri gelir....
Yukarda biri o kadının adamın evli olduğunı bildiğini yazmıştı. Ben kna istinaden bunu söyledim. Düzenleme yapılıp silinmediyse açın bir okuyun.

kadın adamın evli ve çocuklu olduğunu bilmiyor bile olabilir. kaç adam söylüyor bunu?
yada boşanma aşamasındayım, eivm ayrı, görüşmüyorum diyor. net.
tutup diğer kadını savunuyorum gibi anlaşılması da ayrıca komik.
evli adamı bilerek seçen kadın, adamın karısına hesap vermekle yükümlü değil. ama kocişkoları haklı çıkarma kaygısı var işte. buna da yapacak bişey yok.

Ben böyle adamlar tanıyorum. Şahsi olarak tanışmadım ama kızlarla hep muhabbet ediyoruz söylüyorlar. Adam 10 yıllık evli çocukları var yüzük takmıyor bekar havalarında, erkekten çok kızlarla dolaşıyor. Karaktersiz işte. Haa bi de sosyal medyadan karısı çocuklarıyla mutlu fotolar paylaşıyor. Gören der ki maşallah ne kadar da aşıklar... ne kadar yakışıyorlar. Ama adam ne işler çeviriyor. Hiçbir kadın kocasına bunu konduramıyor. Ondan sonra biriyle yakalayınca seni gidi metres seni gidi şl....lık sen benim kocamı ayarttın. Kocan senin aklı yok muydu? İradesi yok mu bu kadar aptal mı? Hemen karşıdaki kadına saldır. Ya o zaten belli hangi yolun yolcusu olduğu. Aklı başında kadın doğru düzgün kadın oturur düşünür bu adam evli karısını aldatan günü gelir beni de aldatır deyip uzak durur. Ama nerdeeeeee.... alan memnun satan memnun.

kadın adamın evli ve çocuklu olduğunu bilmiyor bile olabilir. kaç adam söylüyor bunu?
yada boşanma aşamasındayım, eivm ayrı, görüşmüyorum diyor. net.
tutup diğer kadını savunuyorum gibi anlaşılması da ayrıca komik.
evli adamı bilerek seçen kadın, adamın karısına hesap vermekle yükümlü değil. ama kocişkoları haklı çıkarma kaygısı var işte. buna da yapacak bişey yok.
“ Gecen aylarda bir konu vardı kız doğu da öğretmendi 4 çocuklu biriyle görüşüyordu hatta adam boşanamıyorum karım deli çocuklra zarar vericek vs diyormuş. Adama burdan kimse inanmamıştı hatta kızın öğretmenliğine bile laf edilmişti.
Burdaki çoğu kadın hemen kadını korumuştunuz? Sanki kadını tanıyor gibi savunup öğretmeni suçlamıştınız? O konu da da mı herkesi dinleyip kararr vermiştiniz?”
Buna cevabınız nedir?

Yaa yüzde yüz katılıyorum. Adam soğumuş sevmiyor. Birini bulmuş işte. E o kadın da suçlu tabii boşansa adam sonra ne yaparsa yapsın. Elin evli adamıyla olmaz bu iş. Adı başka bir şey olur. Kadın işte kabullenemiyor inat yapmış. Erkekler de kadın boşanıp başkasıyla birlikte olacak mutlu olacak diye düşünüp kadınları öldürüyor caniler. Yediremiyorlar. Tamamen cahillik. Tamamen bilinçsizlik ve canilik... Ruh hastalığı... Her iki taraf da birbirine ilgi göstermeli, sevgi saygı göstermeli. Bu konu sahibi baştan hep 8 yıldır huzur yok birbirimizi yiyoruz demiş. Ayrılmasalar sanki düzelecek mi?
bende demek istiyorumki evli adamlar ailesinden boşanmayı bile düşünüp ayrı yaşasa yinede o adamlarla birlikte olmamalı kadinlar. Bir erkek evli iken başkasıyla huzuru bulamamali

Yukarda biri o kadının adamım evli olduğunı bildiğini yazmıştı. Düzenleme yapılıp silinmediyse açın bir okuyun.
Zaten kadın adamın evli olduğunu bile bile yapıyorsa tamamen rezil. Ben katılıyorum. Ama tutup da burda hanımefendinin kadına değil kocasına hesap sorması lazım. Bakın bu kadın gider başkası gelir. Kadınla muhatap olmanın anlamı yokki canım kardeşim.

adam zaten bir kere füzeden ayrılıp uzay boşluğuna gitmiş, hadi bu kadından ayırdı, diğerleriyle de uğraşacak mı bir ömür ?
buna can mı dayanır ?
sadakati bilen insanı hakeder herkes.

Zaten kadın adamın evli olduğunu bile bile yapıyorsa tamamen rezil. Ben katılıyorum. Ama tutup da burda hanımefendinin kadına değil kocasına hesap sorması lazım. Bakın bu kadın gider başkası gelir. Kadınla muhatap olmanın anlamı yokki canım kardeşim.
Her seyın bir adabı vardır. Adam boşanır istediğini yapar ama davayı açmış mi? Adam tüm yükğ kadına yükşeyip sevgilim var diyip kaçmış öadem o kadar aşıl neden boşanmayı açmadı? Madem geçinemiyor nerde dava?

“ Gecen aylarda bir konu vardı kız doğu da öğretmendi 4 çocuklu biriyle görüşüyordu hatta adam boşanamıyorum karım deli çocuklra zarar vericek vs diyormuş. Adama burdan kimse inanmamıştı hatta kızın öğretmenliğine bile laf edilmişti.
Burdaki çoğu kadın hemen kadını korumuştunuz? Sanki kadını tanıyor gibi savunup öğretmeni suçlamıştınız? O konu da da mı herkesi dinleyip kararr vermiştiniz?”
Buna cevabınız nedir?
dört çocuklu evli adam belli ki palavrayı sıkmış. Sözde öğretmen kızımız da inanmaya meyilliymiş zaten onunki tamamen yanlışın dibi. Adam yalancı belli. Sevmeyen adam ayrılır boşanır iple bağlasan durmaz. Evli adamla ilişki kuran kadın yüzde yüz haksızdır. Ama adamın nikahlı eşinin muhatabı metres değil. Kocası. Kocasına toz konduramıyorlar, geri almaya çalışıyorlar. Bir defa aldatan hep aldatıyor. Bu belli bir şey. Başkalarını suçlamak yerine kendi kocalarımıza bi bakalım. Evli olduğunu bile bile adamla ilişki kuran kadın zaten hatalı. Kendine saygısı yok, topluma saygısı yok. Ama bu kocişkomu kandırdııııı diyen kadınlarda da akıl yok kusura bakmayın.

dört çocuklu evli adam belli ki palavrayı sıkmış. Sözde öğretmen kızımız da inanmaya meyilliymiş zaten onunki tamamen yanlışın dibi. Adam yalancı belli. Sevmeyen adam ayrılır boşanır iple bağlasan durmaz. Evli adamla ilişki kuran kadın yüzde yüz haksızdır. Ama adamın nikahlı eşinin muhatabı metres değil. Kocası. Kocasına toz konduramıyorlar, geri almaya çalışıyorlar. Bir defa aldatan hep aldatıyor. Bu belli bir şey. Başkalarını suçlamak yerine kendi kocalarımıza bi bakalım. Evli olduğunu bile bile adamla ilişki kuran kadın zaten hatalı. Kendine saygısı yok, topluma saygısı yok. Ama bu kocişkomu kandırdııııı diyen kadınlarda da akıl yok kusura bakmayın.
E tamam buradaki adam neden dava açma zahmeti göstermemiş?
Karşıdaki kadın da inanmaya meyilli o zaman?
Bakın ikiside benzer durum kimşn ne yaşadıpını bilemeyiz. Benim kastettiğim buradaki kadınlar iki olayda farklı safları tutuyor ben bu tezatlıktann bahsettim.
O konuda herkes 3. Kişiye yüklenirken bu kınuda herkes evli olan kadına yükleniyor ben taraf değilim bu arada. Sadece yorumların tezatlıkları gözüme çarpıyor

Her seyın bir adabı vardır. Adam boşanır istediğini yapar ama davayı açmış mi? Adam tüm yükğ kadına yükşeyip sevgilim var diyip kaçmış öadem o kadar aşıl neden boşanmayı açmadı? Madem geçinemiyor nerde dava?
Canım açmadıysa kadın açsın. Ne peşinde koşuyor? Ben burda zavallı çocuğunun başındaki hemcinsime üzülüyorum. Adamı bulsam zaten ümüğünü sıkar yanındaki sevgilisini de saçından sürükleyip kafasından kıvılcım çıkarırım. Ama kadın yani anne olan hakiki eş, gitsin kurtulsun bundan koca mı oluR ?

E tamam buradaki adam neden dava açma zahmeti göstermemiş?
Karşıdaki kadın da inanmaya meyilli o zaman?
Bakın ikiside benzer durum kimşn ne yaşadıpını bilemeyiz. Benim kastettiğim buradaki kadınlar iki olayda farklı safları tutuyor ben bu tezatlıktann bahsettim
Anlayamadım :işsiz:

Buna cevabınız nedir?

ben o konuyu bilmiyorum, orada yorum yapmadım, detaylar ne anlamadım.. burada adamın karısı mı savunuldu ? konu sahibi adamın karısıyken başka biriymiş gibi mi yazmış ? neden kızın öğretmenliğine inanılmadı ?

ben diğer kadın evli olduğunu bile bile ilişki yaşasın, oh ne güzel demiyorum. kendini bilen zaten böyle bir ilişki seçmez. bunu ısrarla tekrar ediyorum.
o kadın böyle bir ilişkiyi seçmekte sıkıntı görmüyorsa ve normal buluyorsa bu durumu, muhattabı adamın karısı değildir diyorum. o abla kendi ailesine, yakınlarına hesap vermekle yükümlüdür, onun adamın karısına karşı sorumluluğu yok.
evlilikte 2 kişi birbirine sadakat sözü veriyor. dolayısıyla kadın hesabını kocasından sormalı. hadi bir kadınla uğraştı ayırdı. adamın tiyneti buysa başka kadın gene olacak. hadi onunla da uğraştı ayırdı, diğeri gelecek. sorun adamın karakteridir burada.
sonsuza kadar sıradaki kadınlarla mı uğraşmak lazım. yoksa en sağlamından koca kişisine hesap sorup gerekirse yolları ayırmak mı ?

Back
X