Ben mi haklıyım kocam mı?

Aynısını kadın yapsaydı suan ölmüştü ama dimi? Boşanmadan sevgilisi olan bir kadını yaşatmazlardı ama erkek için “adam seni sevmiyor gururun yok mu?” Deniliyor. Varsın sizin beğenmedim e basarak rekor kırın. Gerçekler bu. Erkekle kadına aynı yorumu siz kadınlar bile yapamıyorsunuz.
Aynısını adam yapsaydı peki kadın boşanmak isteseydi ve adam kene gibi yapışsaydı ne diyecektiniz çok merak ediyorum :işsiz:

Konu sahıbı eski kocanla ilgili konuyu actın gittin, onca insan yorum yapmis. Bırıne cevap vermemissin.
Gel de kafandaki intikam planından bahset bize.
Aldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diye

Konu sahıbı eski kocanla ilgili konuyu actın gittin, onca insan yorum yapmis. Bırıne cevap vermemissin.
Gel de kafandaki intikam planından bahset bize.
Boşanma sürecini uzatıp adamın başka birisiyle evlenmesine engel olmak. Ne müthiş bir plan değil mi ?

bence adam hayatında bırı oldugu ıcın bosanmak ıstemıs ... konu sahıbıde duzeltırız dedıgı ıcın adam agzındakı baklayı cıkarmıs ve hayatımda bırı var demıs

adamı bırakmasa yapıssa adam ıkıncı kez eve gelmezdı... en bastan gıttıgı yerde kalırdı ve bıterdı

ne olursa olsun bu ıhanettır cunku evlısınız, hayatına bırını almak ıcın en azından mahkeme gunu hakımın kararını bekleseydı .

konu sahıbı sızde bırdaha evınıze sıddetı davet etmeyın, sıddetlı gecımsızlık bosanma sozlerı hal yoluna gırmeyen evlılık ve ısrar edıyorsunuz

ıntıkamı bırakın kenara kendınıze ıyılık yapın ayrılın
su kangren parmagınızı sız kesın kurtulun yoksa hasta olursunuz

Boşanma sürecini uzatıp adamın başka birisiyle evlenmesine engel olmak. Ne müthiş bir plan değil mi ?
Keske bu olsaydı, daha beterini yazdı.
Kadını rezil edecekmiş ısyerınde, farkındaysan kadını ama adamı degıl?

Keske bu olsaydı, daha beterini yazdı.
Kadını rezil edecekmiş ısyerınde, farkındaysan kadını ama adamı degıl?
ah canım toplumumuz ıkı yuzlu adam rezıl mı olur kı
kocam benı aldatıyor dese herkes kımle der tüü bu adama kımse demıyor toplum ıkıyuzlulugu cınsıyetcı yaklasımlar yuzunden hep

Durumunuz çok zor, haklısınız kabul etmekte çok zor ancak takıntı haline gelmek üzere ve hatta gelmiş; aman dikkat edin.

Siz bir annesiniz , ruh sağlığınızı korumalısınız. Boşanmak yerine intikam peşine düşerseniz yillarinizda heba olur , çocuğunuza da yazık olur.

Ruhunuzun yara almasina değer mi ?

İlla intikam almak istiyorsanız evlilik birliği içinde sizi aldattığını belgelerle ispatlayip tazminat davası açın. Yüklü bir de nafaka bağlanır durumu iyiyse.

Hayatınızı kurun, treni kaçırmadan.

Aldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diye
ben olsam derım kı acık soyleyeyım
bu kadar rezıl adamla sen neden evlısın ???
herkes kendı gunahından meshul ne o adam ne metres umrumda degıl herkes kendıne yakısanı yapar
ama derım kı kendıne bu adamımı layık goruyorsun ? sen neden hala baskasının koynundakı adamın nıkahındasın ?

Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
En çok sen kirleneceksin ama unutma. Sana yapılan bir hakszlık var ama bu böyle gitmez

ah canım toplumumuz ıkı yuzlu adam rezıl mı olur kı
kocam benı aldatıyor dese herkes kımle der tüü bu adama kımse demıyor toplum ıkıyuzlulugu cınsıyetcı yaklasımlar yuzunden hep
Ama iste suc birazda aldatılan kadında degıl mı, kadın bile kocası yerine xe takarsa kafayı toplum ne yapsın?. Bak kadını rezil etmek istiyor.. Neden evlı adamla cunku..
Karısı bile adamı kayırırken, toplum erkegı neden kayırmasın ki.

Biri seni sevmiyorsa bak bu kapı Bu da sapı yol orda demeyi bilmeyen kaybeder.
Konu sahıbı suan onlara Bosanmayarak kotuluk ettıgını sanıyor.
Yemek yiyorlar geziyorlar Guluyorlar, sevısıyorlar..
Konu sahıbı burda konu acıyor.
Kime kotuluk yapıyor konu sahıbı baktıgımızda, kendine.
Keske bunu fark etse ama zor.

şu anda kaç ay olmuş ayni evde degilsiniz, kendinizi evli gibi hissediyor musunuz?

yada boşanmamak size bu durumda ne kazandiriyor?

cocuguna babalik size kocalik (maddi manevi) yapiyor mu ayri yasarken?

muhtemelen yapmiyor.

Belki geri doner diye bekliyorsunuz ama donecek adam bosansa da doner yeniden evlenir.

siz o yokken kendi basiniza hayatta kalabiliyor musinuz?

kendinize ve cocugunuza maddi manevi yetiyor musunuz?

oyleyse nie bu inat?

salın gitsin, sonra kendi duzeninizi kurun.

boyle siz de arada derede kalmis ve bosuna bu adam icin zamaninizi harcamis oluyorsunuz.

adamın da niyeti net degil.

nie gidip de cekismeli davasini açmiyor?

masallah pek de hizli sevgili yapmis, bence kesinlikle kabul edilebilir degil.

kagit ustunde de olsa evli.

yani simdi bu aksam kalkip gelse sizin evde kalsa geceyi birlikte geciremez misiniz?

evet gecirirsiniz, yani "yabanci" degilsiniz karsilikli olarak, yani adam evli ve sizi aldatiyor.

siz bu durumda sevgili yapsaniz ne diyecek? hayirli olsun cicegi mi yollayacak?

Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
bak o zaman bunu cekısmelı dava acarak hakım karsısında hesabını soracaksın
dersınkı kocam tekrar eve geldı ıkıncı kez tekrar denedık o arada kendıne hemen sevgılı yapmıs
kadın evlı oldugumuzu bılıyor
ben bu evlılıkte cok yıprandım ve bosandıktan sonra bırcok konuda zor durumda kalacagım
maddı manevı tazmınat talep edıyorum

bırak kararı hakim versın haklarını avukatlar arasın ?

Back
X