Ben mi haklıyım kocam mı?

Bence boşanın intikam falan bunlar ağır şeyler seni sevmiyorsa içinde sana karşı birşey yoksa ne yaparsan intikam alamazsınız uğraşıp durup yine en sonunda siz üzülürsünüz hemde geçen zaman kalan piskolojik problemde cabası sizde kendi yolunuzu çizin bırak onu ne olursa olsun..

Adam istemiyorsa yol ver gitsin. Ne çocuk için nede başka olay için zorlamanın alemi yok. Ama şöylede birşey varki aynısını kadın yapsa boşanmadan sevgili yapsa hemen namussuza çıkar adı ki boşanmak isteyince bile malesef ölümle sonuçlanıyor. Boşver kardeşim artık fayda gelmez o adamdan size. Çocuğunla hayatını kur boşyere kavga içinde huzursuz büyümesin. İntikam fln boş,boşan.

Adam istemiyorsa yol ver gitsin. Ne çocuk için nede başka olay için zorlamanın alemi yok. Ama şöylede birşey varki aynısını kadın yapsa boşanmadan sevgili yapsa hemen namussuza çıkar adı ki boşanmak isteyince bile malesef ölümle sonuçlanıyor. Boşver kardeşim artık fayda gelmez o adamdan size. Çocuğunla hayatını kur boşyere kavga içinde huzursuz büyümesin. İntikam fln boş,boşan.
Benim demek istediğim de buydu yukarda, ama hemen beğenmedime basıyorlar🤦🏼‍♀️

Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?
Bu aldatmak olur. Kesin olarak boşanma gerçekleşene kadar ihanet sayılır. Ama daha önce boşanma kararı almışsınız. Şiddetli geçimsizlik de varmış. E adam da istemediğini söylemiş. Sırf çocuk için evli kalınmaz. Ayrıca zaten çocuğun böyle bir ortamda büyümesi boşanmanızdan daha kötü bir durum. En fazla bu sevgili olayını mahkemeye taşıyıp maddi manevi tazminat davası açabilirsin. İntikam mintikam boşver. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Oğlunu düşün. Boşan ve yoluna bak

Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?
İyi de, aldatmış. Sal gitsin, ne bu hırs, ne bu inat.

Adam haklı, sizi sevmiyor ve kendisine yeni hayat kurmuş. Sizin onayınızı bekleyecek hali yok. Medeni bir şekilde boşanmak istemiş siz yanaşmamışsınız. Ben çocuğum için bile mutsuz bir evliliği sürdürmem. Mutsuz bi evlilikle çocuğunda mı psikolojisini bozmak istiyorsunuz?

Hanımlar utanmasanız adamım sırtını sıvazlayacaksınız. Yahu siz erkekleri tanımıyorsunuz!!
Ben sizin gibi bakamıyorum koonusahibinde de hata var ama adam da ayrılmak için sebep aramış bu haysiyetszliği nasıl görmüyorsunuz? Aklı sıra kendini vicdanını temizleyip gidecek. Ki eminim siz evliyken böyle bir kadın varmış ki adam ortalığı tamir etmek yerine hep kaçmış. Bir insan kolay kolay evliliğini yılmaz tamir eder öyle kolay mı gitmek? Adam gönlü başkasına kaymış kendini aklamak için karısına psikolojik şiddet uygulamış önce bunu görün.
Bir insan artık sevmiyorsa boşanmak için başka sebebe gerek yok. Adam neden sevmediği kadınla yaşayıp kendisine ızdırap çektirsin?

Ben şunu merak ediyorum, çocuk olmasaydı çok rahat boşanırdım diyebiliyor musunuz?

Bence mesele eşi sevip sevmemekten ziyade boşanma ile ilgili korkularınız var.
Bir kağıda boşanırsanız öncelikle nelerden çekineceğinizi bir yazın.
Yalnız kalma korkusu?
Başkasını bulamama?
Baba evine geri dönme, elalem ne der korkusu?
Mahçup olma, başarısız gibi hissetme?

Kendinizi tanırsanız sonraki adımlarınızı daha sağlıklı atacağınıza inanıyorum.

Bir insan artık sevmiyorsa boşanmak için başka sebebe gerek yok. Adam neden sevmediği kadınla yaşayıp kendisine ızdırap çektirsin?
Aynısını kadın yapsaydı suan ölmüştü ama dimi? Boşanmadan sevgilisi olan bir kadını yaşatmazlardı ama erkek için “adam seni sevmiyor gururun yok mu?” Deniliyor. Varsın sizin beğenmedim e basarak rekor kırın. Gerçekler bu. Erkekle kadına aynı yorumu siz kadınlar bile yapamıyorsunuz.

Aynısını kadın yapsaydı suan ölmüştü ama dimi? Boşanmadan sevgilisi olan bir kadını yaşatmazlardı ama erkek için “adam seni sevmiyor gururun yok mu?” Deniliyor. Varsın sizin beğenmedim e basarak rekor kırın. Gerçekler bu.
Ben aynısını bir kadın yapmış olsa yine de iyi yapmış derim. Size daha önce saplantılı biri denk geldi mi bilmiyorum ama bana geldi. Kurtulmak için neler yaptım. Hayatıma birinin girmiş olması umrunda bile değildi. Tek isteği ona geri dönmemdi. Eşi yeni bir hayat kurmak istemiş, hanımefendi saygı duymamış ve boşanmamak için direniyor. Çok sinir bozucu bir durum

Back
X