- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlerde evlendıgın zaman bu yazdıklarını iyi oku hıc unutma. Gireceksin melek kaynananı.
Sen kimsin. Kimsin de beni hayatımı tanımadan bilmeden yorum yapiyosun. Haddini bil. Kendi işine bakYakında Kv nin benimle derdi ne diye konus acarsin eminim.
Çok ilginç gerçekten.. şaka olduğunuzu düşünüyorum çünkü bu kadar kötü niyet olmaz.. eğer bu kadar kötü niyetliyseniz de size düşen kaynana ilahi adaletin tecellisi olmuş!Aman boşver şunu bekarmis ne anlar bunlardan boş boş konusuyo Allah onada çektirerek kaynsna nasip etsin inşallah hiç acimiyorum
Bundan sonra hareketlerinizin sonunu dusunursunuz. Simdi geri adim da atamiyorsunuz. Esinizi tanimissinizdir artik biraz politik olunSon olarak araya zaman girerse eşim affetmeyecek, annesi şu an orada corona sebebiyle.Eşim ağzımı kapattı , o sırada açtı ağzını yumdu gözünü ben de bu yüzden ondan bir adım özür bekliyorum. Ayrıca önceliği psikologa gitmek olarak söylediler, onu da şu an yapamayacağımıza göre eşimi aramaya gerek yok. Ya arayıp tamam diyecegim, kaynanamla gene aynı evde yaşayacağız bir süre daha, ya da artık boşanalım diyeceğim ararsam, bu yüzden arayamıyorum
Sen dusunebiliyormuydun ya ah bir adam bulsada evlense anasına neÇok düşünme devreler zaten yanmış![]()
Sıkıntı yaşamayan gelip ahkam kesmesin size bizim fikrimizi savunun demiyoruz bizde sizin fikrinizi savunamayiz canım seni ilgilendirmez hoşuna gitmemesi benim sorunum değil,biz değil siz kötü niyetlisiniz anlamaniz için damdan mi dusmeniz gerekiyorÇok ilginç gerçekten.. şaka olduğunuzu düşünüyorum çünkü bu kadar kötü niyet olmaz.. eğer bu kadar kötü niyetliyseniz de size düşen kaynana ilahi adaletin tecellisi olmuş!
Senin gibi erken evlilik meraklısı olmadım çok şükür eğitimim evlilikten önemli benim içinSen dusunebiliyormuydun ya ah bir adam bulsada evlense anasına ne
Sıkıntı yaşamayan gelip ahkam kesmesin size bizim fikrimizi savunun demiyoruz bizde sizin fikrinizi savunamayiz canım seni ilgilendirmez hoşuna gitmemesi benim sorunum değil,biz değil siz kötü niyetlisiniz anlamaniz için damdan mi dusmeniz gerekiyor
Hanımlar kaynananın nasıl çıkacağı hiçbir zaman belli olmuyor. Başta iyi gözüküp kötü çıkan, başta çok karşı tarafı tartıp sonra çok seven.... Bu sebeple kavga etmeyin, ben zaten kaynanama bir laf ettim şimdi ceremesini çekiyorum ne yapsam ne düşünsem olmuyor. sizce özür dilemeli miyim?
Gerçekten ayıp etmişsiniz.Hanımlar kaynananın nasıl çıkacağı hiçbir zaman belli olmuyor. Başta iyi gözüküp kötü çıkan, başta çok karşı tarafı tartıp sonra çok seven.... Bu sebeple kavga etmeyin, ben zaten kaynanama bir laf ettim şimdi ceremesini çekiyorum ne yapsam ne düşünsem olmuyor. sizce özür dilemeli miyim?
Bende acımıyorum bekara karı bosanmak kolay lafı bosuna degılmıs bekar herhangi bir sorunu yok ama herseyi bılıyor evlilikle ilgili cok ılgıncAman boşver şunu bekarmis ne anlar bunlardan boş boş konusuyo Allah onada çektirerek kaynsna nasip etsin inşallah hiç acimiyorum
Ben skylıne senSen kimsin. Kimsin de beni hayatımı tanımadan bilmeden yorum yapiyosun. Haddini bil. Kendi işine bak
. Bu arada canım evlenince sadece bir erkekle degıl onun ailesiyle de evleniyorsun haberin ola. Unutma ılerde bu yazdıklarını cok ıyı okuUnutamadan ben kv ile evli olmayacağım herhalde zira kv yüzünden değil eşin yüzünden dertlisin. Kayınvaliden kötü olabilir ama sana kötü davranmasına izin veren eşin bilmem anlatabildim mi![]()
Hahajah valla güldüm gece gece demek sorunun olunca gidip kv ıle konusacaksın. Valla sonun parlak degıl ben sana soylım o isler oyle olmuyor. Oyle olsaydı turkıye de ki kadınların yuzde 75 i kv si ile sorun yasıyor olmazdı.Unutmam canım. Ama sende unutma sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın karşındaki sadece kv değil yaşça büyük biri olduğu için. Tüm kayınvalideler kötü demek yine söylüyorum saçma bir düşünce yapısıÖnerin için de teşekkür ederim ama gerek duymuyorum zira ilerde her söylenen cümleyi incelemem acaba laf mı sokuyor diye paranoyak düşüncelere girmem. Her haltı da gidip velim eşimmiş gibi yetiştirmem bir sorun varsa kv ile konuşurum ergenler gibi arkadan burda ki piremsesler gibi iş çevirip elimde patlatmam o kadar fesat da değilim. Burda valla iki sene annesini görmesine izin vermeyen , anneye alınan hediyelere laf edilen vs gelinleride okumuşsunuzdur o zaman sizin genellemenize göre bu gelinlerin hepsini kötü yapar
![]()
Tabi tabi aynen oyle bencede kesinlikle oyle.Çünkü burası bdv ,kaynanamı anlatıyorum forumu değil ki istatistik yapasınız. Burda insanlar durduk yere kayınvalidem çok iyi diye konu açacak değil
Yaşınız kaç? 5 falan miTabi tabi aynen oyle bencede kesinlikle oyle.