Ben mi hatalıyım?

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım.eşimle boşanma evresindeyim.dava açtım fakat duruşma olmadı.5 aydır babamgildeyim.bu süre zarfında eşim eve dönmem için çok baskı yaptı.ama ben dönmemek üzere babama gelmiştim zaten.hiç kimse gelmedi bizi sormaya ne kendisi ne ailesi.

3 yıllık evliliğim süresince eşim bana çok kötü davrandı.ilk evlendiğim günden itibaren dayak yedim.halbuki ne hayallerle evlenmiştim ve o ilk dayağı yiyince psikolojım bozuldu.dayakların ardı arkası kesilmedi her alkol aldığında hiç suçum yokken küfür ve dayak yedim.2 yıl kayınvalidemle oturdum.gözümün önünde hep beraber içki içtiler yine ses etmedim.

hamileliğimde kocam beni sokağa attı gecenin bir yarısı karda kışta ses etmedim.kayınpederim küfürler etti içip içip bana eşime söyledim çok zoruma gitmişti eşim ses etmedi.beni evden kovdu babama açıp küfür etti kardeşlerimle kavga etti.hepsini affettim.

daynamadım ailemden para istedim ayrı eve taşındık.kiramı faturalarımı ben çalıştım ödedim.daha fazla onlarla oturamazdım yaptıkları beni çok yaralıyordu.bu sefer eşim haftanın 4-5 günü alkol alıp eve geliyordu huzursuzluk çıkarıyordu.çocuğumun önünde beni dövüyordu.ben çalışıp evimizin masraflarına zar zor yetişirken eşim ailesinin faturalarını giderlerini ödüyordu.her hafta sonu bizi yalnız bırakıp annesine otumaya gidiyordu.hergün iş çıkışı yine annesinn yanındaydı.

ve artık en son kavgamızda aldım çocuğumu geldim.daha fazla dayanamadım.

eşim beni ilk evlendiğimiz gün dövdüğünde içten içe nefret besledim ona hem seviyordum hem nefret ediyordum.bekliyordum yine dövecekti yine bana kötü davranacaktı.hiç ısınamadım ne ona ne evliliğimize zatn 3 senede defalarca babamgile geldim.ne sabah kalktığımda günaydım dedim ona ne gece uyurken iyigeceler.diyemedim hiç.aşkım canım sevgilimde diyemedim.içimden gelmedi.sizce ben suçlumuyum.bana seni seviyorum diyor böyle sevmekmi olur.en ufak bir rahatsızlığım olsa dalda geçerdi benimle.dişlerin böyle saçın şöyle diye.

böyle sevmekmi olur.beni suçluyr .sizce ne yapmam lazım.ben kendimde suç göremiyorum.o neden böyle yapıyor :2:

Geç bile kalmışsın
İlk dayakta çıkıp gitmen lazımdı
Defalarca babamlara gittim diyosun da geri dönmüşsün her defasında
Bu da öyle olmaz umarım

Sana hiç bi artısı yok
Ne sevgisi olmuş ne saygısı ne evi geçindirmiş
Faturaları sen ödemişsin, ayrı eve çıkmak için kendi babandan para almışsın
At o kamburu sırtından artık, ailecek kurtulun

bu sefer dönmeyi düşünmüyorum.ama bana hala düzeldim dön diyor.oysaki hala içip bana laflar söylüyor.oğlum onun gibi olmasın diye ayrıldım.oğlumu kurtarmak için ondan.hatta boşndıktan sonra görmesini bile istemiyorum ama maalesef böyle bişey mümkün değil.

oncelikle gecmis olsun.bence bu aile terbisiyle kaynakli bir sey.baksaniza aileside boyle.ilk bashlarda kendiizi cok ezdirmissiiz malesef.inshallah boshanmaniz uzamaz.kurtulursuz ondan

Son düzenleme:

Seni sucluyormuş paşam; utanmasa beni dövdü diyecek. Bırak hicbirsey yapmasın o hain, sen evladınla yeni bir düzen kur kendine. En güzelini yapmışsın sen...

oncelikle gecmis olsun.bence bu aile terbisiyle kaynakli bir sey.baksaniza aileside boyle.ilk bashlarda kendiizi cok ezdirmissiiz malesef.isallah bosanmaniz uzamaz.kurtulursuz odan

teşekkür ederim inş ama boşanmak istemediği için uzayacak galiba

Zararın neresinden dönersen kardır
İyi edersin

Ama boşanmanız, baba olduğu gerçeğini değiştirmediğinden çocuğunu belli günlerde görür
Görmesi de lazım, onu da dövmeyecekse..

sizin tek suçunuz sizi dövdüğü zaman evden ayrılmamak olmuş,çocuğunuzda şahit olmazdı bunlara yazık

Seni sucluyormuş paşam; utanmasa beni dövdü diyecek. Bırak hicbirsey yapmasın o hain, sen evladınla yeni bir düzen kur kendine. En güzelini yapmışsın sen...

bei dövdü dedi zaten.ben babama gelmeden önce darp raporu almıştım oda aldı eşim beni dövdü dedi

Canım kesinlikle geri dönme. En cicim ayınızda bunları yapan adam ne kadar düzelebilir.
Hem bak kendi paranı da kazanacak durumdaymışsın.
Ailenin de yanındasın. Senin ve çocugun için yeni bir hayat kur. İnan çocuğuna da yazık sana da yazık öyle bir ev içinde yaşamak.
Allah yardımcın olsun.

Zararın neresinden dönersen kardır
İyi edersin

Ama boşanmanız, baba olduğu gerçeğini değiştirmediğinden çocuğunu belli günlerde görür
Görmesi de lazım, onu da dövmeyecekse..

döveceğinin sanmıyorum ama alkol verir çünkü evde veriyordu el kadar çocuğa alkol bende bundan korkuyorum

bei dövdü dedi zaten.ben babama gelmeden önce darp raporu almıştım oda aldı eşim beni dövdü dedi

ahahahahha iskele babası :) Ayyy bu adamlardan korkulur haa, hem erkeklik yapıp kadın dövüyor hem de utanmadan darp raporu alıyor ahahah hic güleceğim yoktu :)

hep dayak hakaret varmış 3 yıldır katlanmışsınız bide çocuk olmuş

en azından bu zamandan sonra dönmeyin derim , çocukta babasını görüp örnek almasın kendine

ayrı ayrı çocuğunuza daha faydalı olucaksınız belli ki

shoktayim.nasil insalar var ALLAHIM.evlatlarimiz boylelerinden koru,,,,,,
ne olursa olsun boshanmakdan asla vaz gecmeyin.eninde sonunda oda kabullenicek

ahahahahha iskele babası :) Ayyy bu adamlardan korkulur haa, hem erkeklik yapıp kadın dövüyor hem de utanmadan darp raporu alıyor ahahah hic güleceğim yoktu :)

Kendi kendini mi pataklamış peki
Bi darp yoksa rapor alamaz çünkü

Kendi kendini mi pataklamış peki
Bi darp yoksa rapor alamaz çünkü

evet oda darp raporu aldı aynı gün ben darp raporu aldığım gün.beni döverken elini duvara çarpmıştı.doktorada duvara çarptığı elini göstermiş

Tam ben yazacaktım. Şiddet uygularken kendın da kendini savunmuştur muhakkak. Elini yüzünü tırmalasaydın keşke Erkek sığınma evine giderdi garibim :)

döveceğinin sanmıyorum ama alkol verir çünkü evde veriyordu el kadar çocuğa alkol bende bundan korkuyorum

Bilinçli olarak mı çocuk yaptınız bilmiyorum ama
Ben en çok yavrunuza üzüldüm
Sen boşanınca kurtulursun da evlat kurtulamıyo işte

Kimse anne babasını kendi seçemiyor maalesef

Yaşadıklarına gercekten çok üzüldüm benimd annemle babam ben bir yada iki yaşındayken boşandılar babam ikinci evliliğinde sürekli eve içkili geliyormuş ve karısını dövüyormuş bu yıllarca sürmüş tabi suan akşamları evde iki bardak rakısını içip oturuo dayak gibi bi sorunları yok içkinin fazlası gercekten insanı kontrolden çıkarıyor puan babanızın evindeyseniz bence sakın geri dönmeyin barışmak istiyorsanız içki sorununu halletmeden geri dönmeyin inanın çocuğunuz öyle bi babayla büyüceğne babasından ayrı büyüsün daha sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…