Ben mi hatalıyım?

senin hiç bir suçun yok
içini ferah tut
hayatın daha güzel olacak

Arkadaşlar merhaba ben birini cok seviyorum kendisi suanda askerde biz geçen yıl tanıştık herşey güzel ve hoşken eski sevgilisi çıka geldi bıraktı beni daha sonra biz yine konuşmaya devam ettik yine ayni şey oldu ve bu bir kac defa tekrarladı ama ben onu cok seviyorum onu kazanmalimiyim suan o kızla devam ediyor ve bu da yeni oldu biz konuşurken oldu bana yardım edin aşkımin peşinden mi gitmeliyim... ???

Canim Allah yardımcın olsun öncelikle senin hiçbir suçun yok senin suçun sevmek güzel bir evlilik istemek ama boşanmak en doğrusu bu durumda çünkü o değişmez onun ki sevmek fln değil inan devam etsen yine ayni olacak dikkat et doğru karar ver ama bence en doğrusu bu unutma senden ve çocuğundan değerlisi yok.

saolun.allah kimsenin zamanınıda gönlününde boş insanlarla değmeyecek insanlarla oyalamasın.ben öyle bir adamla evlendimki hla beni şşırtmaya devam ediyor yaptıklarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…