- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
evet oda darp raporu aldı aynı gün ben darp raporu aldığım gün.beni döverken elini duvara çarpmıştı.doktorada duvara çarptığı elini göstermiş
Bilinçli olarak mı çocuk yaptınız bilmiyorum ama
Ben en çok yavrunuza üzüldüm
Sen boşanınca kurtulursun da evlat kurtulamıyo işte
Kimse anne babasını kendi seçemiyor maalesef
3 senede değişmeyen şimdi hiç değişmez.Tabi yemeğini yapacak çalışıp eve bakacak,arkasını toplayacak birine ihtiyacı var.Hiç bırakır mı?
kendisi çok istedi çocuk.ben istemiyordum.çocuğumuz olsun ben alkolü bırakıcam dedi çok yemin etti.bu şekilde söyleyince çok ısrar edince herzamnki gibi inandım ona :2:
benim yaptığım hiç bi işi hiç bişeyi beğenmezdiki.ve bana ben yapsam senden daha iyi yaparım derdi hep.ama boşanmıcam diyor.
biliyor senden bashka kimse bu kadar dayanamaz.yapsin ishte kedini ishini mademki iyi yapiyor.
benim yaptığım hiç bi işi hiç bişeyi beğenmezdiki.ve bana ben yapsam senden daha iyi yaparım derdi hep.ama boşanmıcam diyor.
kendisi çok istedi çocuk.ben istemiyordum.çocuğumuz olsun ben alkolü bırakıcam dedi çok yemin etti.bu şekilde söyleyince çok ısrar edince herzamnki gibi inandım ona :2:
Zor olanı başarmışken geri adım atma.
Buradaki konulara boşan -ayrıl yorumları yaparken dikkat ediyorum.
Kolay kolay da diyemiyorum ancak eşin çok problemli.
Alkol ve dayak bir arada çekilmez mümkün değil.
Evladım için evi terk ettim demişsin ya en doğrusunu yapmışsın.
Zaten ayrı yaşıyorsun ailen de destek olmuş ne güzel.
Boşanma davası uzasa da vazgeçme.
Evladına ve kendine yeni bir gelecek kur.
Düzeldim masallarına da kanma.
O değilmi ki eşim beni dövdü diye rapor alabilecek kadar küçülmüş ve acizleşmiş hiç bir güveni haketmiyor bence.
Allah yardımcın olsun canım...
Zor olanı başarmışken geri adım atma.
Buradaki konulara boşan -ayrıl yorumları yaparken dikkat ediyorum.
Kolay kolay da diyemiyorum ancak eşin çok problemli.
Alkol ve dayak bir arada çekilmez mümkün değil.
Evladım için evi terk ettim demişsin ya en doğrusunu yapmışsın.
Zaten ayrı yaşıyorsun ailen de destek olmuş ne güzel.
Boşanma davası uzasa da vazgeçme.
Evladına ve kendine yeni bir gelecek kur.
Düzeldim masallarına da kanma.
O değilmi ki eşim beni dövdü diye rapor alabilecek kadar küçülmüş ve acizleşmiş hiç bir güveni haketmiyor bence.
Allah yardımcın olsun canım...
Evet esimde cocugumuzun ustune defalrca yemin etti her turlu yemin etti bozdu.çok üzüldüm durumunuza gerçekten Allah yardımcınız olsun içki maalesef beraberinde bütün kötülükleri getiriyor çok sevdiğim bi arkadaşımın eşide çok içiyor defalarca yeminler etti çocuklarının üstüne ne tövbeler bozdu adam ama yok gene aynı gene aynı en son yaptığı bişeyi duydum inan 1 hafta etkisinden kurtulamadım gerçekten içki insana herşeyi yaptırabiliyomuş buna inandım onlarında ilkokula giden iki tane kızları var olan onlara oluyor maalesef Allah şaşırtmasın kimseyi tedavi falan olsun madem düzelmek istiyor sizin için değilsede çocuğu için yapsın bunu..
merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım.eşimle boşanma evresindeyim.dava açtım fakat duruşma olmadı.5 aydır babamgildeyim.bu süre zarfında eşim eve dönmem için çok baskı yaptı.ama ben dönmemek üzere babama gelmiştim zaten.hiç kimse gelmedi bizi sormaya ne kendisi ne ailesi.
3 yıllık evliliğim süresince eşim bana çok kötü davrandı.ilk evlendiğim günden itibaren dayak yedim.halbuki ne hayallerle evlenmiştim ve o ilk dayağı yiyince psikolojım bozuldu.dayakların ardı arkası kesilmedi her alkol aldığında hiç suçum yokken küfür ve dayak yedim.2 yıl kayınvalidemle oturdum.gözümün önünde hep beraber içki içtiler yine ses etmedim.
hamileliğimde kocam beni sokağa attı gecenin bir yarısı karda kışta ses etmedim.kayınpederim küfürler etti içip içip bana eşime söyledim çok zoruma gitmişti eşim ses etmedi.beni evden kovdu babama açıp küfür etti kardeşlerimle kavga etti.hepsini affettim.
daynamadım ailemden para istedim ayrı eve taşındık.kiramı faturalarımı ben çalıştım ödedim.daha fazla onlarla oturamazdım yaptıkları beni çok yaralıyordu.bu sefer eşim haftanın 4-5 günü alkol alıp eve geliyordu huzursuzluk çıkarıyordu.çocuğumun önünde beni dövüyordu.ben çalışıp evimizin masraflarına zar zor yetişirken eşim ailesinin faturalarını giderlerini ödüyordu.her hafta sonu bizi yalnız bırakıp annesine otumaya gidiyordu.hergün iş çıkışı yine annesinn yanındaydı.
ve artık en son kavgamızda aldım çocuğumu geldim.daha fazla dayanamadım.
eşim beni ilk evlendiğimiz gün dövdüğünde içten içe nefret besledim ona hem seviyordum hem nefret ediyordum.bekliyordum yine dövecekti yine bana kötü davranacaktı.hiç ısınamadım ne ona ne evliliğimize zatn 3 senede defalarca babamgile geldim.ne sabah kalktığımda günaydım dedim ona ne gece uyurken iyigeceler.diyemedim hiç.aşkım canım sevgilimde diyemedim.içimden gelmedi.sizce ben suçlumuyum.bana seni seviyorum diyor böyle sevmekmi olur.en ufak bir rahatsızlığım olsa dalda geçerdi benimle.dişlerin böyle saçın şöyle diye.
böyle sevmekmi olur.beni suçluyr .sizce ne yapmam lazım.ben kendimde suç göremiyorum.o neden böyle yapıyor :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?