• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi herşeyi kafama takıyorum aceba

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireyim istiyorum çünkü benmi çok kafama takıyorum yoksa normal bir durummu bilmiyorum 7 aylık hamileyim. Dayım eşinden 2 sene önce ayrıldı 1 senedir annemlerle yaşıyor babam ve eşimle çalışıyor ve 5 ay önce bir bayanla tanıştı evlenmek istiyorlar tabiyki eski eşi boşanmaya kabul ederse ( veya dayım bütün isteklerini karşılarsa) sorun su babamdan ve annemden çekindiği için şubat ayında bayanı bana getirmek istediğini iyice birbirlerini tanımak istediğini söyledi kabul ettik eşimle birlikte kabul ettik 1 gün kaldılar heralde yarın büyük ihtimalle yarın gidecekler derken derken 1 hafta kalmışlardı bu arada ne temizde nevresimim ne bornozum hiç bişeyim kalmamıştı biz eşimle mutfağa tünedik bildiğiniz utancımızdan onlar rahat rahat duşlarını alıp ortada gezindiler bir misafirdikya gelelim şuanki konuya 2 hafta önce dayım eşime gene getiricem demiş eşimde dayı yanlış anlama ama yiğeninin durumunu biliyorsun ben karışmak istemiyorum kendi işini zor yapıyor hamile en iyisi yiğenini arada onay veriyorsa onay al demiş istemediğimi mimiklerimden ifade ettim diyor eşim birisi bana öyle yapsa hayatta gitmezdim diyor herneyse dayım aradı beni kadın gelmiş şehir dışından arabadalar bana getiriyor yoldalar sana getiriyorum bişey istiyor misin ben ağladım ağlıcam eşimin tepkisi ( gelme diyemezsin nerde kalacaklar yazık mecburuz ses çıkarma kendine dert etme morelini bozma 2 gün kalcaklarmış öyle dediler dedi ) herneyse 2 hafta kaldılar bu süreçte kadın sürekli herşeye karışıyor doğalgazı açıyor bu arada bebeğimiz olucağı için tasarruf ediyorduk yemeğe karıştırmıyor neymiş zaten herzamam burada olamıyormuş dayımın sevdiği yemekleri yapmak istiyormuş işine karışılsın istemiyormuş süpürge açıyor özellikle belirttim ben hergün hergün süpürge açmıyorum acamıyorum lütfen hergün takma haftada bir gün temizlik günüm diye belirttim ama dinleyen yok işkembe yapmak istedi kesinlikle karşı çıktık söylene söylene bir kaldı hamileyim bünyem kaldırmıyor hassas bir hamilelik geçiriyorum dedim ama dinleyen kim küçük tüp al balkonda pişireyim diyordu eşime sordu eşim rica ediyorum yapmayın illa yapacam diyorsanız biz kayınvalidemlerde kalırız dedi kadın hiç sesini çıkartmadı perşembe günü gittiler pazar günü işten izin alırlarsa dönmeyi düşünüyorlarmış ve şuanda dolap bomboş bu ay az ödemek istediğim 1 aydır yaptığım tasaruufu 2 haftada mahfetti bide yatmamızdan kalkmamıza kadar karışıyorlar eşime yeter artık alttan alamıcam diyorum dayını biliyorsun söylenecek günlerce kendi yaptıklarını görmicek diyor bişey söylesen o gelecek bu gelecek kusura bakma desen aynı işteyiz diyor şaştım kaldım ne yapmalıyım sizce ??

Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireyim istiyorum çünkü benmi çok kafama takıyorum yoksa normal bir durummu bilmiyorum 7 aylık hamileyim. Dayım eşinden 2 sene önce ayrıldı 1 senedir annemlerle yaşıyor babam ve eşimle çalışıyor ve 5 ay önce bir bayanla tanıştı evlenmek istiyorlar tabiyki eski eşi boşanmaya kabul ederse ( veya dayım bütün isteklerini karşılarsa) sorun su babamdan ve annemden çekindiği için şubat ayında bayanı bana getirmek istediğini iyice birbirlerini tanımak istediğini söyledi kabul ettik eşimle birlikte kabul ettik 1 gün kaldılar heralde yarın büyük ihtimalle yarın gidecekler derken derken 1 hafta kalmışlardı bu arada ne temizde nevresimim ne bornozum hiç bişeyim kalmamıştı biz eşimle mutfağa tünedik bildiğiniz utancımızdan onlar rahat rahat duşlarını alıp ortada gezindiler bir misafirdikya gelelim şuanki konuya 2 hafta önce dayım eşime gene getiricem demiş eşimde dayı yanlış anlama ama yiğeninin durumunu biliyorsun ben karışmak istemiyorum kendi işini zor yapıyor hamile en iyisi yiğenini arada onay veriyorsa onay al demiş istemediğimi mimiklerimden ifade ettim diyor eşim birisi bana öyle yapsa hayatta gitmezdim diyor herneyse dayım aradı beni kadın gelmiş şehir dışından arabadalar bana getiriyor yoldalar sana getiriyorum bişey istiyor misin ben ağladım ağlıcam eşimin tepkisi ( gelme diyemezsin nerde kalacaklar yazık mecburuz ses çıkarma kendine dert etme morelini bozma 2 gün kalcaklarmış öyle dediler dedi ) herneyse 2 hafta kaldılar bu süreçte kadın sürekli herşeye karışıyor doğalgazı açıyor bu arada bebeğimiz olucağı için tasarruf ediyorduk yemeğe karıştırmıyor neymiş zaten herzamam burada olamıyormuş dayımın sevdiği yemekleri yapmak istiyormuş işine karışılsın istemiyormuş süpürge açıyor özellikle belirttim ben hergün hergün süpürge açmıyorum acamıyorum lütfen hergün takma haftada bir gün temizlik günüm diye belirttim ama dinleyen yok işkembe yapmak istedi kesinlikle karşı çıktık söylene söylene bir kaldı hamileyim bünyem kaldırmıyor hassas bir hamilelik geçiriyorum dedim ama dinleyen kim küçük tüp al balkonda pişireyim diyordu eşime sordu eşim rica ediyorum yapmayın illa yapacam diyorsanız biz kayınvalidemlerde kalırız dedi kadın hiç sesini çıkartmadı perşembe günü gittiler pazar günü işten izin alırlarsa dönmeyi düşünüyorlarmış ve şuanda dolap bomboş bu ay az ödemek istediğim 1 aydır yaptığım tasaruufu 2 haftada mahfetti bide yatmamızdan kalkmamıza kadar karışıyorlar eşime yeter artık alttan alamıcam diyorum dayını biliyorsun söylenecek günlerce kendi yaptıklarını görmicek diyor bişey söylesen o gelecek bu gelecek kusura bakma desen aynı işteyiz diyor şaştım kaldım ne yapmalıyım sizce ??
Cadaloz davran bunlar ondan anlar

Çok alttan almışsınız:silah::KK57:

İstemediğiniz açıkça söyleyin bir an evvel. Gitsin otelde kalsın dayın da bir garipmiş..insanlarda hiç utanma da yok yaa:KK57:
Eşim yüzyüze bakıyoruz sen uyar diyor ben uyardıkca söyledikce duymamazlığa vuruyor daha sonra kadın gittikten sonra bir şekilde başıma kalkıyor hamileyim bütün nevresimleri yıkadım ütüliycem bornozlarımı hep kullanıp kirliye atmışlar çamaşır suyuna bastım ve hala izin almak yok pazar gelicek diyor eşimde alışveriş yap diyor ama onlar yüzünden kredi kartımızı yeterince zorladık diyorum gelmezlerse yapıcam diyorum ben karışmak istemiyorum diyor .

Hayır dayım eşiyle 2 senedir ayrı eşi yüklü miktarda para istediği için boşanma gercekleşemiyor kağıt üstünde dayım evli.
Anladım.öncelikle böyle şeyler için bebeğinizi strese sokmayın.açık ve net olun dayınıza karşı.söylenirse ya da kırılır kızarsa o onun problemi.siz herşeyi kafaya takmıyorsunuz bunlar sinir bozucu şeyler

Dayin kağıt üstünde hala evliyken eve alma zaten bence. Prensip olarak böyle şeylerden hoşlanmıyorum de gitsinler böyle yüzsüzlük mü olur?

• Beğen
Reactions: KV_
Dayım kağıt üstünde hala evliyken hoş bulmuyorum dedim zaten kafasında bitmiş sen bunları düşnme hiç canım dedi kadın bana bide senin yaşın küçük olduğu için fikirlerin biraz farklı değişir zamanla onlar gibi saçma cümleler kurdu bana annem duyarsa zaten olay hoş yere gitmicek sen hamilesin en başından nasıl izin verirsin dicek bana bende suçlu olucam offf offf

Karaktersiz insanların ahlaksizligina resmen yataklık ediyorsunuz. Ilk basta anneniz buna izin vermemeli. Hem odun hem fodul misali insanlar yüzünden eziyetinize eziyet katiyorsunuz.
İşyerinde dayinizin cok büyük sermayesi var da ondan mı katlaniyorsunuz? Öyle bile olsa asla ve asla kabul etmem. Yaşantı tarzları zaten etik değil birde kaba ve terbiyesizler.
Bu insanlar eşinizin dayısı olsaydi eminim evinize gelemezlerdi bile.
Akrabalikta iyi iliskiler güzeldir ama normal şartlarda.
Herşeyin bir adabı var değil mi?
Annenizle konuşun ablasinin evine götürsün. Ustelik hamile bir kadının evinde bu denli terbiyesizlige sessiz kalmak bana göre acizlik. Hic bir geçerli neden yok. Kisaca rezalet.

Gitsinler otelde kalsınlar ya bu ne rahatlık böyle. Açıkça söyleyin şunlara evimizin düzeni bozuluyor diyin. Acayip sinir oldum ne garip insanlar var..

Dayıcığım ben senin yegeninim evladın sayılırım yeni yengemde mutfak işlerinde çok yetenekli ama bu hamilelik beni cok zorluyor yemek kokusuna bile dayanamaz oldum.Yengeme dersem halimden anlamayabilir yanlış anlayabilir beni,o yüzden sana söylemek istedim hamileligim bitene kadar ya günlük kiralık daire tutun ya da otel bulun gibisinden bir konusma yapsanız önce ve anlamıyorsa sonrasında doğrudan söyleyin annenizden felan yardım isteyin bu dayıyı durdurma konusunda

İnsanlar hep bundan kaybediyor. Hayir benim durumum musait degil, cok imkaninda varsa otel kiralik ev vs ne buluyorsa banane.
Yani ilki olmus ikincisinde kabul etmeseydiniz , bari. Yada daha erken gitmesini soyleseydiniz 2 hafta ne . Gitmelerini ve bidaha gelmemelerini soylerdim bence , cunku bunu hakediyorlar.
Esin demis ya ben gitmezdim , heh insan olan bunu anlar çünkü.

Dayınız eşini aldatıyor, siz de buna çanak tutuyorsunuz. Pes vallahi. Ben eşinin yernde olsam donuna kadar alırdım. Ayrıca yüzyüze bakıyorsunuz diye de kendinizi kullandırmak zorunda değilsiniz. Yanlış anlamayın ama sizin gibileri burada okudukça bön bön bakıyorum. Ben bırak bir hafta iki haftayı böyle terbiyesizliğe bir dakika katlanmam evimde. Hele hele benim hayatıma müdahale edecek ha, gebertirim.

Annenize söyleyin. Kızar demeyin . Ana gibi yar olmaz.
Onun kızması geçicidir. Hep evladını düşünür.
Ćocuklar bir hata yaptıklarında, annelerinden çekinir. Daha büyük hatalar yapar . Ya da bir çıkmaza girmiş hissederler.

Yarın öbür gün çocuğun olunca ne yapacaksın? O zamanda gelmeye devam mı edecekler? İlk baştan müsade etmeyecektin. En fazla beraber akşam yemeği olabilirdi. Ama daha evli bile değilken başkasının evinde kalmak nedir? Iyi alıştırmışsın onları. Onlarda ne terbiyesizmiş pes. Senin evinde resmen balayı yaşıyorlar. Alsın dayın bir tatile götürsün, ya da bir ev tutsun, çalışıyormuşta madem. Bir daha müsade etme gelmelerine. Sen diyemiyorsan Annen konuşsun. Annenin ilk başta sen müsade ettin diye sana kızması bunları çekmekten iyidir.

Merhaba hanımlar

Kusura bakmayın yanlış anlamayın ama anladığım kadarıyla dayının resmi nikahlı evli şunda. Ve sizin evinize başka bir kadını getirip rahat rahat yatıp kalkıyorlar. Benim midem kaldırmazdı. Hoş,dayınız bekar bifleolsa kaldırmazdı. Madem kadınla yaşamak istiyor ev açsın

Back
X