Ben mi herşeyi kafama takıyorum aceba

Hayretler içinde okudum ben ki rahat bi insanımdır.Bukadar yüzsüzlük-arsızlık-edepsizlik olur mu ?
Bana yatılı misafir geldiğinde aralarında nikah yoksa ayrı ayrı sererim yataklarını ister nişanlı olsunlar ister sevgili.
Herkes odasına çekildikten sonra napıyolarsa yapsınlar ama gözünüzün içine baka baka böyle şeyler nasıl yapılır aklım almadı

Bayanlar dayım aradı yarın erken gelicez diye bende nereye dedim ? Sana dedi dayı kayınvalidem geliyor bu akşam dedim ne demek o dedi bağırır gibi bir şekilde neyse bişey olmaz felan diyince gene gelmeyi düşünür gibi bende dayı biz bir şekilde bugüne kadar idare ettik seni kayınvalidem bu kim diyince ne diyicem ben insanlara dedim oda ne zaman gidicekmiş ona göre gelelim dedi bende insanlara ne zaman gideceksiniz diye sormamı beklemiyorsundur umarım diyince kapat telefonu kapat dedi
Hala kem kum mü ettin birde dayı kapatmış telefonu :D
Sinirlerim bozuldu.Bye

Zina konusunu birçok kez dile getirdim dini nikahınızı yaptırdınız dimi dedim duymamazlığa vurdular surat astılar .
canım bak onlar dini nikah bile yapsa zinaya devam edecekler zaten böyle uçkuru düşükler yüzünden dini nikah bile sömürüldü nikah demek ilan etmek demektir gizlice dini nikah kıyayım sonra işimi görünce ayrılırım diye kıyılmaz zaten o nikah geçersizdir.
Nikah ilan etmek bu hanim ya da bu bey benim eşimdir diye duyurmak için kıyılır gizlice yapılan nikah geçersizdir kılıf uydurmaktir

Burada daha önce de buna benzer konular açılmıştı. Açık açık konuşmadan insanlar anlamıyor daha doğrusu anlamak istemiyor. Adam sizi de tersliyor üstelik sizin evinize misafiriniz gelecek diye. Bu işin sonu yok, ya kendiniz açıkça dersiniz ya da annenize dersiniz o halleder. Yoksa bunlar siz lohusayken bile gelir tepenize çöker.

Dayım kağıt üstünde hala evliyken hoş bulmuyorum dedim zaten kafasında bitmiş sen bunları düşnme hiç canım dedi kadın bana bide senin yaşın küçük olduğu için fikirlerin biraz farklı değişir zamanla onlar gibi saçma cümleler kurdu bana annem duyarsa zaten olay hoş yere gitmicek sen hamilesin en başından nasıl izin verirsin dicek bana bende suçlu olucam offf offf
Çok özür dilerim ama baştan kabul etmekle hata etmişsiniz, yüz yüze bakmak zorunda değilsiniz, benzer bir durum yaşadım yakın akrabayla, evimizi kullandırmayız bizim çoluğumuz çocuğumuz var, gidin otelde ne yaparsanız yapın dediğimiz için senelerdir konuşmuyorlar, umurumda mı? Aslaaaa, bugün olsun yine yaparım.

Böyle istenmeyen misafir konularına anlam veremiyorum.
Gelene gelme denmez mantığı,valla öyle bir denirki böylesine.

Evinizi neden sahiplenmiyorsunuz konu sahibi?
Kabul etmiyorum dayı diyemiyor musunuz,desenize...
Ay desenize!!!
Çatladım yani okurken.

Bizim millet garip valla garip.
Musait degilim demek cok mu zor?
Dayinin yaptigi sacmaliga deginmiyorum bile bak.. Midem bulandi o ayri.
Direk musait degiliz yatili misafir kabul etmiyoruz diyeceksiniz. Bitti gitti.
Hatta hamilesiniz sanirim..su aylar zor geciyor diye yatili misafir kabul edemiyoruz diyeceksin. Cocuk olduktan sonra yine gelmek isterseler..evde bebek var yine kabul etmiyoruz diyeceksin.
Ben burdan sinir oldum valla...
Bukadar pasif olmayin allah askina. Kendi evimizde misafir gibiydik bile demissin. Evinize sahip cikin. Kimin girip cikacagina siz izin verebilirsiniz ancak.

Konunuzu hayretle okudum. Hala evli olan bir adamı sevgilisiyle beraber nasıl eve alma cesaretini gösterebildiniz acaba? Böyle bişeyi nasıl kabul edebildiniz? Dayınız boşanmadan başka bir kadınla sevgili olduğu için suçlu. Karısını aldatıyor adam. Ve sizde bu iğrençliğe ortak olmuşsunuz evinize kabul etmekle. Ayrı yaşıyorlar demişsiniz ama ayrı olmaları dayınızın hala evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Evinizde yaptıklarına hiç girmiyorum bile. Çoktan bu insanları postalamalıydınız. Aslında en başından kabul etmeyecektiniz. Çok hatalısınız. Ama zararın neresinden dönersen kardır demişler. Kendi günahlarına sizide ortak etmelerine daha fazla izin vermeyin. Yollayın gitsinler bir an önce. Ne diyecekleri de umrunuzda olmasın.
Şunuda merak ediyorum dayınız değilde teyzeniz olsaydı eşiniz ve siz yine evinize kabul edermiydiniz? Sanmıyorum. Neden erkeklerin yaptığı rezillikler böyle kabul görüyor? Niye bu ayrıcalık? Biz kadınlar olarak bu zihniyeti taşıdığımız sürece bu toplumda hep ikinci sınıf insan muamelesi görmeye mahkum olacağız malesef.

Back
X