Ben mi kıskancım,bu normal mi?

yaşadığınız gerçekten zor,eşiniz kısa etekten tahrik oluyor.belki pisikolojik destek alırsa düzelir.

sormuşsunuz ya''ben mi kıskancım,bu normal mi.?''
hayır kıskanç değilsiniz,bunun kıskançlıkla alakası yok,çok sinir bozucu.
normal mi?kesinlikle hayır.

canım benim o kadar kıskançlık hepimizde var rahat ol aşırı değil seninki dozunda.ama eşiniz sanırım mini eteğe zaafı var bunu da istesende değiştiremezsin huy işte.bazen bizim bile gözümüz takılmıyor mu allah aşkına boylu poslu mini etekli bi hemcinsimizi görünce.bakmak ve bakmak arasında fark vardır eşinide en iyi sen tanıyorsun canım nasıl baktığını da en iyi sen bilirsin.

yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla tesettürlü bir bayansınız..eşiniz,dışarıda bırakın mini etek giydirmeyi saçınız açık bile dolaşmanıza müsade etmez..ama açık giyinen bayalarada bakmaktan kendini alamaz..işte en nefret ettiğim erkek tipi bunlar..kadınlarını kızlarını eve kapatıp dışarıda her haltı yerler..etrafında ki eşi,dostu da onu hep namazında niyazında, kimsenin kadınına kızına bakmayan sagı duyulan biri olarak tanır..kızlarını okutmazlar ama eşlerini de asla erkek doktora göndermezler...

siz mini eteği giyip,dışarı çıkmaya başlayın bakalım,başkasının erkeğide size bakınca eşiniz kendini nasıl hissedicek.. nası oluyormuş başkasının kadınına kızına bakıp haz duymak,o da eşine bakıldığıda aynı duguyu yaşasın..
heleki eve gelen misafir hakkında yaptığı yorumlar iğrenç ötesiydi...evinize gelen bayanın eşi de sizin hakkınızda evlerinde yorum yapsaydı eşinizin hoşuna gidermiydi çok merak ettim...

Giyim tarzını ne olrsa olsun. Kapalı bile iseniz bundan sonra giyim tarzınızı değiştirin ama radikal değişiklikler yapın. bir kere pantolon giymekten vazgeçip bundan sonra mini etek giyin. Kalın çorap falan giymeyin ama. mutlaka dışarda giyin. bugüne kadar o başkalarına bakıyordu. bundan sonra size de bakacaklar bakalım nasıl oluyormuş insanın karısının bacaklarına bakılması. belki de eşiniz sizin açık giyim tarzında giyinmenizi istiyordur. bazen erkekler öyle düşünebiliyor. benim kocam da dışarda mini etek giymemi daha çok ister. başka insanların bacaklarımı görmesi onun için sorun değildir.

benim anladığım kadarı ile konu sahibi arkadaşımızın eşinin derdi açıklık kapalılık değil, sadece heyecan ve fantazi. :69: Dışarıda açık giyinsede değişen bişi olmayacak. eşi isteklerini sadece mini etek olarak ifade ediyo. :26:

Ah biz hanımlar,hepimizde vardır bu durum ama
saplantı haline getirmeyin derim,
siz eşinizin üstüne düştükçe o belkide istemsizce devam edecektir,
siz unutmaya çalışın o da unutur belki.
siz aşırı kıskançlıkla sadece kendinize zarar verirsiniz unutmayın,
bırakın baksın,inanın ondan da bıkar..

katılıyorum...bende konu sahibi arkadaş gibiydim..ama zamanla körelttim kendimi bu konuda,aynı şeyi o da bana yapıyor ben katlanamıyorum yolda yürürken bakmadığım halde adama neden baktın demiyor mu?sıkasım geliyor ümüğünü!!!!
kıskansanız da fazla belli etmeyin...benim yöntemim şu;sinirlenince,kıskanınca gidip başka bir odada falan söyleniyorum kendi kendime :60:

valla ben böyle rahatladım :66:

Son düzenleme:
Mini etek giymeye karar verdiniz mi ya da yeni imajınıza göre kıyafet aldınız mı. Başta zor gelebilir ama bence mini eteği imajınızın bir parçası haline getirin. Başarılı olmazsa tekrar eski giyiminize dönersiniz nasılsa.

erkeklerin bu tarz dikkat çekici giyinen bayanlara bakması çok normal biz de bakıoruz birbirimize arkadaşlar. ama bence rahatsız edici olan eşinizin bu durumu çok çaktırması, yani o kadın da bak karısının yanında bana bakıyo diye kendini bişe zannediyodur, maharet değil ki açmak yani siz de giyebilirsiniz ama eşiniz sizin gururunuzu kırmamalı. yani ben mesela tvdeki fln kadınlara bakmasından rahatsız olmam ama evime gelen kadına bönbön bakarsa herkesin içinde oracıkta keser veririm eline... sahip olmayı bilsin dimi ama

Son düzenleme:
erkeklerin bu tarz dikkat çekici giyinen bayanlara bakması çok normal biz de bakıoruz birbirimize arkadaşlar. ama bence rahatsız edici olan eşinizin bu durumu çok çaktırması, yani o kadın da bak karısının yanında bana bakıyo diye kendini bişe zannediyodur, maharet değil ki açmak yani siz de giyebilirsiniz ama eşiniz sizin gururunuzu kırmamalı. yani ben mesela tvdeki fln kadınlara bakmasından rahatsız olmam ama evime gelen kadına bönbön bakarsa herkesin içinde oracıkta keser veririm eline... sahip olmayı bilsin dimi ama

Gerçi kocam benden mini etek giymemi istedi ama o böyle yaparsa ben eşimin baktığı kadınlardan daha ultra mini ve daha seksi kıyafetler giyerim kocam neye uğradığını şaşırır herkes gözünü benden ayırmaz. Ama bu kıyafetleri giyecek cesaret de gerekir.

Bu işin tarihi olmaz. Her zaman hoş görünmeliyiz. Kocalarımız kendilerini büyüleyen başka birini gördüğü anda her şeyi yaparlar. KOcamı kaybetmektense sürekli dekolte ve mini etek giymeye razıyım. Kış ortasında olsa bile.

bence umursamayın sizi kızdırmak için yapıyodur. benim eşimde televizyonda yada yolda görünce hemen sırıtıp bana işaret yapar bende git bakalım kızı kandırabilirsen helali hoş olsun derim :1:

Evdeki gül gibide olsa erkeğin gözü dışarıdaki çöplüktedir hep.

Back
X