Ben mi kıskancım ?

Ne alaka ya birşey rica etmiş götürmüş getirmiş o arabada ne olabilir ki en fazla konu sahibi fazla kiskanclik yapma etme kendini sonra bişey sanarlar . Götürmüş getirmiş hiç mi kız kadin görmüyor yanii hiç mi yok çevrede boşu boşuna kıskançlık yapmışsınız

bugün görüncenin işi düşer arkadaşları ile biner. yarın arkadaşı benim eşimi şuraya bırakabilir misin der.bunda kafaya takacak ne var ki ??

Nişanlınıza bu kadar güvenmiyorsanız. Ki güveniyorum yazsanızda konunun bütününe bakıldığında külliyen yalan olduğu ortaya çıkıyor. Sakın evlenmeyin.

Konu sahibi ben değilim alıntılarken biraz dikkat edin

Nisanlina güvenmedigin her satirda akiyo akiyoooo hiii kizlar ayartmis olur zaten birsey olsa dimi

Konu sahibi şuutt kimbilir kaçıncı hesabıydı..
Hesapları bile kıskançlığına dayanamamıştı

Kıvanç Tatlıtuğla filan mı nişanlısın bacım bu neyin tribi? Şişirin böyle erkeklerin egosunu şişirin.yapacak olan icin öyle kiz kardesin tesadüfen arkadaşlarını biraktirmasina gerek yok adam fizandan bulur merak etme. Bi salın insanları ya nişanlandınız diye kardeşini mi silsin adam tabi ki abilik de yapacak ne kadar ilgi delisisiniz.

Keşke güzel aklını hesap açmayla karıştırmasaydın yavrucuğum bunda kıskanılacak ne var guzumm adamcagız kardeşiyle arkadaşlarını gideceği yere götürmüş yapma annem olur böyle şeyler hadi guzum doparlan

Ee götürsün ne var bunda? Tuhafsinz gerçekten. Biraz da buldumcuk bir tipsiniz. Korkmayın yemezler nisanlinizi

siz ciddi misiniz? çok merak ettim acaba hiç normal erkek arkadaşınız var mı? ya da nişanlınızın kız arkadaşı falan. dişi sinekle bile aynı ortamda bulunamıyor mu nişanlınız. hem arkadaşlarıyla arabaya binmiş diye kızıyorsunuz hem de gitmeseydi korona varsa diye onun yerine de doğruyu siz biliyorsunuz. pes dedim cidden. o görümceye sabır diliyorum. sorunuza da cevap olarak kıskanç değilsiniz, bu kıskançlık değil yani ama keşke kıskanç olsaydınız bence. ben burada daha büyük sorunlar görüyorum:)

Bence abartacak birsey yok biraz kiskanmis olabilirsiniz ama görümceyi suclamak abartili geldi. Sonucta abisi yani tabikide istedigi yere goturtur arabayla.yaninda arkadaslari var yada yok .bence nisanliniza acmayn konusunu felan ters teper araniz bozulur ve haksiz görünürsünüz.

nişanlıya güvenip diğer kızlara bu kadar güvenmemek. adamı dışarı da salma kız çekiverirler bi kenara ırzına geçerler adamcağızın yazık

Düşünceniz biraz saçma. Kıskanmaya moral bozmaya hiç gerek yok hanımefendi. Eğer ki kız kardeşi ve kız kardeşinin arkadaşlarıyla birlikte sizsiz gezmeye piknik yapmaya gitmiş olsalardı evet kıskanmakta olay çıkartmaya değer bir şey olurdu. Lütfen kötü şeyler düşünüp moral bozmayın ^^

İyiki görümcenizi seviyorsunuz. Şu kocasını mülkiyetine geçiren gelinlerden bıktım. Adamın bir ailesi var, ağaç kovuğunda yetişmedi. Aman şunu yapmasın, bunu etmesin. Benim de abim var. Sırf evli diye bişey rica edemiyoruz. Bu ne kardeşim. Alın kullanın sizin olsun ya. Hayret bişey. Niye minibüsle gitmemişler bu pandemi de gidilmez zaten e sıkılmış bunalmış abisinden bişey rica etmiş. Yani bu kadarını da isteyemeyecek miyiz. Hani bizim kültürümüzde kız evden çıktı gözüyle bakılır ya hah o işte tersine döndü artık erkek evden bir çıkıyor haydi adam nüfusumuzdan siliniyor sanki. Gelin hanımefendilerin ödü koptuğu için bir işimiz ihtiyacımız olduğunda abimize gidemiyoruz ya. Sanki 20 küsür yıl ben o adamla aynı evde yaşamamışım gibi uzak akraba muamelesi yapıyoruz. Yeter valla salın artık şu görümceleri, biz sizden daha mağduruz.

Derken bunları banamı dıyorsunn. Konu sahıbınemıı anlamadımm. Evet haklısın tapuluyorlar adamı aılesıne gıtme gelme onu yapma bunu yapma hersey yasak boylelerı evlenmese keske

Derken bunları banamı dıyorsunn. Konu sahıbınemıı anlamadımm. Evet haklısın tapuluyorlar adamı aılesıne gıtme gelme onu yapma bunu yapma hersey yasak boylelerı evlenmese keske
Yok konu sahibine dedim, okur okumaz yazdım diğer yorumlara girmedim bile ama yıldım böyle insanlardan burada da çok fazla var istiyorlar ki adam bizimle evlenince ailesini silsin görüşmesin bile. En ufak derdine sıkıntısına ortak olmasın, yardım etmesin. Tamam ayrı bir ailesiniz anladık da biz onun nesiyiz? En zor zamanımızda yardım isteyemiyoruz, maddi manevi her türlü.Aynen öyle adam sadece onlarla görüşsün sadece onları sevsin istiyorlar. Anne baba bile en ufak bişey isteyemiyor ya. Örneğin abim başka bir şehirde zeytinyağının doğal yapıldığı bir yer biz de burada bulamıyoruz malum. Dedim abime söyleyin izne gelirken getirsin parasını verelim. Babamlar olmaz dediler, şimdi parasını almaz eşinin gönlü olmaz, boşver. Yani en fazla da 100 lira bişey. Ha gelinimiz de öyle şirret falan değildir ama inanılmaz gerçekten. Sanki abim artık benim abim değil de Evin iç işlerine karışmayan uzaktan bir akraba geldiğinde ağırlıyoruz, telefonda hal hatır sorup kapatıyoruz. Ne ben ne de ailem en ufak bir derdimizi paylaşamıyoruz adamla. Vallahi zoruma gidiyor, yapmayın böyle.

Parmakta ki bir halka ile bu kadar mal sahibi görmeyin kendinizi.
Aile denen şey sizden önce de vardı, sizden sonra da olacak.

Sizin gibilere bizim buralarda buldumcuk diyoruz.

Valla ben takmıyor haddı olmayan seylere karısamaz herkesın bı haddı var dımı kım olırsa olsun. Ikıtane gorumcem var esımden once bana soylerler bıseye ıhtıyacları varsa cunku esımı yapması ıcın ben ıkna ederım kardeslerın onlar senın dıye neden yapıyorum cunku bende cok takılırım boyle seylere bızım gelınde bana yapamaz ızın vermem aramıza gırmesıne. Konu sahıbıde abarttıgının farkındadır geralde artık bırcok ınsan yazdı sonucta

Tam bir anne sözü:
Sana güveniyorum da çevreye güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…