- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
- 33
- Konu Sahibi dogayasigim
-
Öf şu görümcelere özellikle genç olanlarına sinir oluyorum. arkadaşlarını abilerine göstermeyi çok severler.Bence sorun çıkarmayın ama gıcık görümceyede fazla güvenmeyin.Abisinin sevgilisi olduğunu bildiği halde benimle tanıştırmaya çalışan yakın bir arkadaşım vardı.Beni sevdiği için abisiyle benim birlikte olmamı istiyordu.Abisi kızı buluştuğumuz yerden almaya gelince bana seslendi beraber gidelim falan diye durumu bildiğim için dışarı bile çıkmamıştım yani görümcelere dikkat
Konu sahibi ben değilim alıntılarken biraz dikkat edinNe alaka yabirşey rica etmiş götürmüş getirmiş o arabada ne olabilir ki en fazla konu sahibi fazla kiskanclik yapma etme kendini sonra bişey sanarlar . Götürmüş getirmiş hiç mi kız kadin görmüyor yanii hiç mi yok çevrede boşu boşuna kıskançlık yapmışsınız
Nisanlina güvenmedigin her satirda akiyo akiyoooo hiii kizlar ayartmis olur zaten birsey olsa dimiYeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar
Yeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar
Düşünceniz biraz saçma. Kıskanmaya moral bozmaya hiç gerek yok hanımefendi. Eğer ki kız kardeşi ve kız kardeşinin arkadaşlarıyla birlikte sizsiz gezmeye piknik yapmaya gitmiş olsalardı evet kıskanmakta olay çıkartmaya değer bir şey olurdu. Lütfen kötü şeyler düşünüp moral bozmayın ^^Yeni hesap açtım hepinize merhabalar . Nişanlım bugün kız kardeşini ve onun arkadaşlarını arabayla gideceği yere götürmüş . Bunu duyunca bozuldum . Arabada kız kardeşi ve 2-3 kızla beraber gitmişler . Nişanlıma güveniyorum sorun yok ama biraz görümceme kızdım açıkçası aslında çok iyi biridir severim ama bu bana hiç iyi niyetli gelmedi . Gidecegi yere minibüs var atla git virüs muhabbeti var biliyorum minibüse binilmez ama otur evinde o zaman . birde işi olsa neyse gezmeye götürttürüyo kendisiyle arkadaşlarını hanımefendi . Yaşlarıda yakın ve ayrıca nişanlıma güvenebilirim ama kızları tanımıyorum ne alaka yani ben abimin eşi yanlış anlar bir sorun olur diye yanında kız arkadaşlarımdan bile bahsetmiyorum . Gereksiz mi kurgu yaptım arkadaşlar
İyiki görümcenizi seviyorsunuz. Şu kocasını mülkiyetine geçiren gelinlerden bıktım. Adamın bir ailesi var, ağaç kovuğunda yetişmedi. Aman şunu yapmasın, bunu etmesin. Benim de abim var. Sırf evli diye bişey rica edemiyoruz. Bu ne kardeşim. Alın kullanın sizin olsun ya. Hayret bişey. Niye minibüsle gitmemişler bu pandemi de gidilmez zaten e sıkılmış bunalmış abisinden bişey rica etmiş. Yani bu kadarını da isteyemeyecek miyiz. Hani bizim kültürümüzde kız evden çıktı gözüyle bakılır ya hah o işte tersine döndü artık erkek evden bir çıkıyor haydi adam nüfusumuzdan siliniyor sanki. Gelin hanımefendilerin ödü koptuğu için bir işimiz ihtiyacımız olduğunda abimize gidemiyoruz ya. Sanki 20 küsür yıl ben o adamla aynı evde yaşamamışım gibi uzak akraba muamelesi yapıyoruz. Yeter valla salın artık şu görümceleri, biz sizden daha mağduruz.Abısının arabasınadamı bınmeyecek kız arkadasları var dıye. Nısanlına guvenıyorsan sıkıntı yok napacak kızlar asılacakmı asılsa bıle nısanlın guvenılır nede olsa o pas vermez nıye taktınkı
Derken bunları banamı dıyorsunn. Konu sahıbınemıı anlamadımm. Evet haklısın tapuluyorlar adamı aılesıne gıtme gelme onu yapma bunu yapma hersey yasak boylelerı evlenmese keskeİyiki görümcenizi seviyorsunuz. Şu kocasını mülkiyetine geçiren gelinlerden bıktım. Adamın bir ailesi var, ağaç kovuğunda yetişmedi. Aman şunu yapmasın, bunu etmesin. Benim de abim var. Sırf evli diye bişey rica edemiyoruz. Bu ne kardeşim. Alın kullanın sizin olsun ya. Hayret bişey. Niye minibüsle gitmemişler bu pandemi de gidilmez zaten e sıkılmış bunalmış abisinden bişey rica etmiş. Yani bu kadarını da isteyemeyecek miyiz. Hani bizim kültürümüzde kız evden çıktı gözüyle bakılır ya hah o işte tersine döndü artık erkek evden bir çıkıyor haydi adam nüfusumuzdan siliniyor sanki. Gelin hanımefendilerin ödü koptuğu için bir işimiz ihtiyacımız olduğunda abimize gidemiyoruz ya. Sanki 20 küsür yıl ben o adamla aynı evde yaşamamışım gibi uzak akraba muamelesi yapıyoruz. Yeter valla salın artık şu görümceleri, biz sizden daha mağduruz.
Yok konu sahibine dedim, okur okumaz yazdım diğer yorumlara girmedim bileDerken bunları banamı dıyorsunn. Konu sahıbınemıı anlamadımm. Evet haklısın tapuluyorlar adamı aılesıne gıtme gelme onu yapma bunu yapma hersey yasak boylelerı evlenmese keske
Valla ben takmıyor haddı olmayan seylere karısamaz herkesın bı haddı var dımı kım olırsa olsun. Ikıtane gorumcem var esımden once bana soylerler bıseye ıhtıyacları varsa cunku esımı yapması ıcın ben ıkna ederım kardeslerın onlar senın dıye neden yapıyorum cunku bende cok takılırım boyle seylere bızım gelınde bana yapamaz ızın vermem aramıza gırmesıne. Konu sahıbıde abarttıgının farkındadır geralde artık bırcok ınsan yazdı sonuctaYok konu sahibine dedim, okur okumaz yazdım diğer yorumlara girmedim bileama yıldım böyle insanlardan burada da çok fazla var istiyorlar ki adam bizimle evlenince ailesini silsin görüşmesin bile. En ufak derdine sıkıntısına ortak olmasın, yardım etmesin. Tamam ayrı bir ailesiniz anladık da biz onun nesiyiz? En zor zamanımızda yardım isteyemiyoruz, maddi manevi her türlü.Aynen öyle adam sadece onlarla görüşsün sadece onları sevsin istiyorlar. Anne baba bile en ufak bişey isteyemiyor ya. Örneğin abim başka bir şehirde zeytinyağının doğal yapıldığı bir yer biz de burada bulamıyoruz malum. Dedim abime söyleyin izne gelirken getirsin parasını verelim. Babamlar olmaz dediler, şimdi parasını almaz eşinin gönlü olmaz, boşver. Yani en fazla da 100 lira bişey. Ha gelinimiz de öyle şirret falan değildir ama inanılmaz gerçekten. Sanki abim artık benim abim değil de Evin iç işlerine karışmayan uzaktan bir akraba geldiğinde ağırlıyoruz, telefonda hal hatır sorup kapatıyoruz. Ne ben ne de ailem en ufak bir derdimizi paylaşamıyoruz adamla. Vallahi zoruma gidiyor, yapmayın böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?