Ben mi kıskancım ?

Senin yerine kendimi koydum haksızsın. Nisanlinin yerine kendimi koydum yine haksızsın. Gorumcenin yerine kendimi koydum yine haksizsin

Korktugumu kim dedi hiç bi zaman korkmadım baskı da uygulamadm uygulamam da güvenirim çünkü 4 yılın sonunda evlendik ve hic kıskancliktan tartışma çıkmadı öyle hissedicek bisey olmadı çünkü, senin hissetmedigin gibi ama belki kız kötü hissetti yorumlara bak çoğu kıza kötü yorum yapmış bende kadın kadinin yanındadır hesabi yaptım belki o kötü hissetti bilemessin içini, he bide şunu diyim ben eşimden önce sevgilim tarafindan aldatılmıstım ama eşimden hic bi zaman suphe duymadım o beni aldattı o da oyle mi demedim his meselesi yani.. Ama eşimi kıskanıyorum tabikii kıskanilcak yerlerde kıskanmak kadının doğasında var

Dün alt komsum geldi takip uygulaması yüklemiş eşini takip ediyormuş şok oldum ilk kez duydum çünkü böyle bisey olduğunu düşün yani neler varr, bu bayana gelince de nişanlılar belki ondan bu denli kıskanmış olabilir bilemiyorum ama dediğim gibi kıza yüklenilmiş bu denli eleştiri bana fazla geliyor

Ya nişanlınıza güvenmiyorsunuz ya da özgüven eksikliğiniz var. Kendine güvenen biri partnerini başkalarından kıskanmaz. Diyelim ki adam çapkın, kendine güvendiği için kapının önüne koymasını da bilir.
Eşime güveniyorum çevreye güvenmiyorum mantığı da çok saçma. Hem eşinize güveniyorsunuz hem de çevre aklını çeler diye korkuyorsunuz öyle mi? Bunun adı da güven mi?

Kiskanilacak yer adamin kiz kardesinin arkadaslarinin arabaya binmesi mi yani?
Kusura bakmayin ama yengem rahatsiz olur diye kiz arkadaslariyla ilgili muhabbeti bile acmaktan cekinen insan kendisi de o kafadadir. Şunu düşünmek hiç normal bir kiskanclik seviyesi gibi gelmiyor bana.

Siz şu konudaki anlatilan mevzuyu "standart kadin kiskançligi" olarak normal görup, bu zamana kadar eşinize hiç kiskaniclik hissetmediyseniz eşiniz kadin yüzü gormuyordur o yuzden kiskanmamissinizdir. Aksi halde kendinizle çelişiyorsunuz.

Siz cevrenizden filan alişkin oldugunuz icin normal kiskancliklar olarak geliyor olabilir, bence bu ileri boyutta bir kiskanclik, cevremde, komşumda eşini takip eden ettiren duymadim durduk yere, varsa da benimle muhabbeti yoktur.

Biz de kadiniz ayrica, kadinligi ogretmeyin isterseniz dogasi filan

Ahanda konu sahibi panlanmış.... Biliyodum böyle olçeni gerçekleri bisden gislersen böyle olar işte ...

Vuruş varsa minibüse binemiyorsa gitmesin gezmeye. Bu kız 4 5 erkekle bir yere gitseydi nasıl tepki verirdi nişanlısı? (Yorumumu kızların gen kız olduğunu düşünerek yapiyorum)

Es degilsiniz ki..sen nisanlisisin o da kardesi..evlenince nisalaninca kutukten dusmuyor hala akrabalar..daha simdiden gelin moduna girmeyin

Yok artık!

Her cümlesine katılıyor saygıyla eğiliyorum

Bende kıskanç olduğum İçin diğer hatunların yorumları gibi ne var normal gelmedi
Arabada ki kızlar ortaokul çocuğumu üniversiteli genç kızlar hadi dikiz aynasından göz göze gelmeye çalıştıysa anlık flörtleşme gibi neler duyuyoruz ark arkadaşın elinden alanlara kadar bu erkek bakacak anlamında değil ama karşıda ki kızlar efendi mi yoksa efendi değil mi bunu bilmek lazım

Canm şimdiden bunları kurmana sebep olacak ne yaşadın nişanlınla. Şayet yaşamadıysan iyi bir tedavi görmelisin bu şekilde evlenirsen daha büyük sorunlar yaşayabılır yaşatabılır durduk yere hır gur çıkarırsın. Şu durumda ben çıkarırım çünkü boşanmak üzere olduğum adam ırz düşmanı karı kız düşkünü. Ama senın böyle bir nedenn yoksa kendını sevmeye bak derim kendıne değer ver.

Şimdi kızlar senin biricik nisanlini gormusler ya sabaha kadar hayelini kurup mastır yaparlar diyemi korktun ya da köşede ırzına geçerler felan diye ..yuh ya nirvanaya az kalmış kıskançlık haberiniz ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…