ben mi kötü düşünüyorum eşim beyinsiz mi?

Kv bi kere son dk emirvaki yaptı geldi lafımı söyledim gayet evde yiyecek pek bişey yok son dkda haberim olmasaydı yapardım bişeyler kusura bakma diye
Keske hic bişey yapmasaydınız ev dagınık kalsın yemek olmasın bilerek
Adam belki anlar son dkda gelmezdi yada eşiniz utanır getirmezdi

Belki haklısınız ama eşinizden bu şekilde bahsetmeniz hoş gelmedi bana.. insanlık hali sürekli iniş çıkış yaşıyoruz eşinimizle ama hakaret olunca cirkinlesiyor
sürekli düsüncesiz olunca insan içi dolu mu boş mu diye sorguluyor malesef. üstelik bu halde daha da agresifim.

malesef çok zor anlayışsız insanlar topluluğunda olmak. Bi dr saygısızsa insan deli oluyor. Geçmiş olsun sizede.

bende diyorum ki
hizmet etmeyin kim çağırdıysa o ilgilensin
arada çağırabilir ama hele ki lohusa zamanında asla çapırmamalı
hizmet etmez isen getirmeleri azalır adamda kütük değil ya anlar gelmez

Bebekli kadının evine kim olsa paldır küldür gidip bir de hizmet beklememeli. Durumunuza en yakından şahit olan eşiniz, düşünebilmesi lazım bunları. Babasının gelip gitmesi sorun olmayabilir ama nasıl ve ne zaman gelip gittiği çok çok önemli tabi. Eşiniz farkında değilse, karşınıza alıp güzel bir konuşun kendisiyle, halimi görmüyor musun, trip yapılacak durumda mıyım diye sorun bakalım. Kolay sanki bu işler... Kızım da kolikti ama gece uykuları hep düzenliydi, eşim çok yardım ederdi, öyle yemek filan bekleyen biri de değildir, aksine girer mutfağa o yapar bize yemeği, buna rağmen haşatım çıkardı. Sizi anlamak zor değil o yüzden. Babasını eve yemeğe getiriyorsa, mutfağa girip yemek yapmasını da bilecek o zaman.

malesef eşim çalışıyor bebeğin krizlerini görmüyor. Tek basıma mücadele etmek çok zor. 4 5 saat tuvalete gitmediğim su içmeye mecalimin olmadığı oluyor. Mecali geçtim vaktim olmuyor. Eşime kalsa bırak ağlasın biraz ne olacak hemen diyorm malesef direk morarıyor çenesini titretiyor ve damarları bile belirginleşiyor. doktora götür normal diyor 3 aylıkken geçmezsr getirin diyor. Hiç normal değil bence o kadar korkuyorum ki gece gündüz gözümü kırpamıyorum.

Bir babası varmış istemiyo gibi olurmuş. her zaman mı kalıyormuş bence fitnelik yapıyormuşum yazıklar olsunmuş. Yahu 2 yıldır gelene git demedim. Ama durumum müsait değil diyorum. Babam o kalcak tabi diyor. Laf anlamayanın duyduğu ve düsündüğü organinı sorguluyorum malesef. Acımıyor bile bana yazık gerçekten şu emeklerime.

Haklisiniz.sizde acsiniz %100.lohusasiniz.size yemek yapilacagina sizden yemek beklenmesi sinir bozucu.yoksa kp gelmis ne var
gelsin zaten ben bunda değilim. Sadece yarım saate geliyoruz dedi kimle dedim babam gelmişte onla gelcez çok açız yemeği hazırlayıver dedi. Bu bana bi saygısızlık. Sabah 6 dan beri bir dilim ekmek 1 2 dilim peynirle duruyorum. Gelsede çocuğu tutsa yemek yesem diye. Ben doymadıkça su içmediçe bebeğim de doymuyor eminim yani.

bu yolu denedim konuşmak eşimde işe yaramiyor. Kavga edip gözüne sokacaksın ki düzeltecek o hatayı. Insanca söyleyince umursamıyor. Daha önce uyardım eşimi. Ama malesef bin kez de güzelce anlatsan algılamaz. Dışardan söyledim zaten. Çünkü kolumu kaldıracak dermanım yoktu ki hemen evi toparlayıp giyinebildim sadece. Geldiler zaten direk. Yemek yapmaya kalksam ohho açlıktan bayılırdım kendimde.

Bilmez miyim...gecen sene bu zamanlar 2 aylikti oglum.kendimi degil de en cok da bebegin ben beslenemedigim icin bos memeyi emmesine sonra da temizlik yapamadigim icin gelenlerin evimi pis gormelerine uzuluyordum.

sen de hizmet etme. demek ki bugüne kadar en iyi hizmeti sen yapmışsın ki aynısını bekliyorlar hala. açız diye mi arıyorlar yemek yok diyin baksınlar başlarının çaresine. gelince çıkma odandan çocuğunla ilgilen. hatta banyoya felan gireceksen bırak çocuğu kocanın kucağına gir banyoya kapat arkandan mis gibi yıkan durulan çık. merak etme o sırada bebek ağlasa da bir şey olmaz.
anlayışı olmayana anlayış böyle öğretilir. insanlıkla değil.

Ver ağladığında babasının kucağına o çeksin çileyi. Canım hiç bebeğine anne karnındaki seslerden dinlettin mi? Bazı kolik bebekleri rahatlatıyor. Eşinin yaptığı gerçekten afedersin hödüklük!

size göre saygısızlık bana göre öfke. Insanlar içinde bulundukları zor durumlara göre hareket ederler. Gece gündüz uykusuzluk aclık bebeğinize yetememek tüm bunlara yük olarak eşinizin size olan duşüncesizliği. Bu bana orada beyin olup olmadıgını sorgulatıyor acıkcasi. Son derece sakin ve saygılı bir insanım çevremde kimseyi incitmedim şuana kadar kimse hakkımda bu kötü diyemez çunkü naif bi insanım. ama doğumdan sonra en kötü zamanlarımda sadece kendini ve ailesini düşünen kocama merhameti veya zekiliği yakıştıramadım.

Canım bebeğin çok mu gaz çıkarıyor? Bezini falan patlatıyor mu? İlk kızım benim hep kucak isterdi. Sürekli kakasını yapar, hem alttan hem üstten gaz çıkarır, günde 4 defa bez patlatırdı. Yemek yemeye fırsat bulamazdım. Sonunda zaten dışarıdan söylemeye başladım. Eşim Allah razı olsun anlayışlıydı yemek sepetinden ev yemekleri söylüyordum. Ben çareyi kızımı yüzüstü uyutmakta buldum. Aşırı gazlı bir bebekti. Ya ben hayatımda öyle gazlı bebek görmedim. Çıkarıyordu, çıkarıyordu bitmiyordu. İkincisi de kesin benim şansıma öyle olur dedim. Daha hamileyken uykusuzluk antremanlarına başlamıştım.

Valla haklisiniz o zaman. Yani bir insan karisinin yeni dogmus bir bebekle verdigi mucadeleyi gorup, kendisine empati icin Rica da bulunuldugu halde anlamamakta diretiyorsa algilamasinda bir problem vardir. Kolay gelsin, her zaman disaridan yemek soylenemiyor malum maddi sebeplerden. marketlerde hazir patates/kofte kizartmalari, pizzalar hatta manti vs oluyor disaridan soylemeye cok daha uygun fiyatlara. Bu Tarz seyler kahvalti hazirlama suresi kadar kisa surede hazir oluyor, hemde daha az yorucu, tavsiye ederim zor zamanlar icin.
Sizde odanizda daima su bulundurun, atistirmalik bir seyler vs. Memeden ayrilmayan bebek ne demek iyi bilirim, evde kimse olmaynca su bile icemiyorsun.

Çok üzüldüm vallahi. İnan ilk zamanlar sabahtan akşama kadar ağzıma tek lokma sokamadığımı biliyorum. Akşamın yedisinde eşim gelirdi verirdim kucağına kahvaltılık allah ne verdiyse yerdim acele acele. Ne hikmetse sütüm de oluyordu. Düşün sürekli göğüslerimde süt sıkışırdı, tşörtlerim sırılsıklam olurdu sağardım makineyle fazlasını. Bu kızımda da deli gibi yiyorum süt olmuyor. Anlamadım.

Sonuna kadar haklisin canim valla insanda azicik merhamet olacak.asiri dusüncesiz esin.valla bende cocuk olmadigi halde eşim cat kapi kimseyi getiremez.burnundan getiririm yeminle.bilir yemek yapmayi sevmedigimi.yeri geliyo kendime hazirlamiyorum atistirip gecistiriyorum.bide bana sunla geliyoruz yemek hazirla dicek he direkt cinnet yani.bide kolik bi bebeklesin sen yazik.ayni enistem gibi esin oda yegenim dogmustu bi kac günlükken kendi anne ve kizkardesleriyle memleketine bayram gezmesine gitmisti öküz.kardesime ve bebegine biz bakmistik.insanda azicik merhamet vicdan olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…