- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
sürekli düsüncesiz olunca insan içi dolu mu boş mu diye sorguluyor malesef. üstelik bu halde daha da agresifim.Belki haklısınız ama eşinizden bu şekilde bahsetmeniz hoş gelmedi bana.. insanlık hali sürekli iniş çıkış yaşıyoruz eşinimizle ama hakaret olunca cirkinlesiyor
malesef çok zor anlayışsız insanlar topluluğunda olmak. Bi dr saygısızsa insan deli oluyor. Geçmiş olsun sizede.Valla bende lohusayken kv kp yemege caya cok gelmisti bide sezeryan olmusum 3 gun anca dinlebilmistim oglum sarilik olmustu hastanede yatmistik falan.. millette anlayis yok simdi oglum 2 aylik ama ben hala lohusa kafasindsn cikamadim gelmesinler istiyorum
5 gece malesefBence sorun yok. 1 gece icin hayati kendine zehir etme.
kocam babasını çağırsın her ay bizde 4 5 gün ama herşeyin bir zamanı vakti var. Benim babam el gibi 10 ar dakika oturuyor farklı şehirden geliyor bir bardak su bilr istrmiyor. Insanda anlayış olmalı. Gece gündüz ayaktayım bebeğim zerre durmuyor eğer birazcık aklinı kullansa neden her geldiğinde biz diğerleri değil diye sorabilir kendine.
malesef eşim çalışıyor bebeğin krizlerini görmüyor. Tek basıma mücadele etmek çok zor. 4 5 saat tuvalete gitmediğim su içmeye mecalimin olmadığı oluyor. Mecali geçtim vaktim olmuyor. Eşime kalsa bırak ağlasın biraz ne olacak hemen diyorm malesef direk morarıyor çenesini titretiyor ve damarları bile belirginleşiyor. doktora götür normal diyor 3 aylıkken geçmezsr getirin diyor. Hiç normal değil bence o kadar korkuyorum ki gece gündüz gözümü kırpamıyorum.3 ay dolsun bebegin duzene gircek daha az aglicak merak etme ama esinde aciz dediğinde aaa bende acim cocuktan halim kalmadi gelirken banada paket yaptirin biseyler de. Babasini getirmeyi bilen, evde cocuk bakicisi olarak hizmetci olarak seni goren koca bi zahmet elini cebine atsin. Tek basina yapmadigin gibi onu babasiyla beraberde almadin. Sen sakin sinir olma gayet gevsek bi tavırla oyle bi durumda dışarıdan yemek soylet veya ona yaptir. Ben kolik bebegi ve onunla ugrasmanin zorlugunu cok iyi bilirim. Butun enerjimi bitirmisti o 3 ayda.
Bir babası varmış istemiyo gibi olurmuş. her zaman mı kalıyormuş bence fitnelik yapıyormuşum yazıklar olsunmuş. Yahu 2 yıldır gelene git demedim. Ama durumum müsait değil diyorum. Babam o kalcak tabi diyor. Laf anlamayanın duyduğu ve düsündüğü organinı sorguluyorum malesef. Acımıyor bile bana yazık gerçekten şu emeklerime.Bu durumda esinizin babasinin evinizde hiçbir işi yok. Baska çocuğu olmaz oralarda neyise. Ama adamda suç yok. Düşüncesiz kocanızda sorun. Durmadan ağlayan bebeğe bakacağa yerde boş yerden iş çıkartıyor başınıza. Esinizi karşınıza alın kp gidince ve ciddi şekilde konusun. Lohusalik zaten zor bir süreç. Başka erkeklerin işi yok etrafinizda. Baba dahi olsa. Hekes gezecek zamanını ve yerini bilsin
gelsin zaten ben bunda değilim. Sadece yarım saate geliyoruz dedi kimle dedim babam gelmişte onla gelcez çok açız yemeği hazırlayıver dedi. Bu bana bi saygısızlık. Sabah 6 dan beri bir dilim ekmek 1 2 dilim peynirle duruyorum. Gelsede çocuğu tutsa yemek yesem diye. Ben doymadıkça su içmediçe bebeğim de doymuyor eminim yani.Haklisiniz.sizde acsiniz %100.lohusasiniz.size yemek yapilacagina sizden yemek beklenmesi sinir bozucu.yoksa kp gelmis ne var
bu yolu denedim konuşmak eşimde işe yaramiyor. Kavga edip gözüne sokacaksın ki düzeltecek o hatayı. Insanca söyleyince umursamıyor. Daha önce uyardım eşimi. Ama malesef bin kez de güzelce anlatsan algılamaz. Dışardan söyledim zaten. Çünkü kolumu kaldıracak dermanım yoktu ki hemen evi toparlayıp giyinebildim sadece. Geldiler zaten direk. Yemek yapmaya kalksam ohho açlıktan bayılırdım kendimde.Keske telefondayken kocaniza surekli aglayan bir bebekle yarim saatte nasil yemek yapmami bekliyorsun diye sorsaydiniz. Disarida yiyin ya da eve siparis edin beraber yiyelim diye teklif etseydiniz. sizin icinde bulundugunuz durumu belli ki idrak edemiyor, icten ice alinip dolup neden anlamiyor diye kizmak yerine, siz sakince ona anlatacaksiniz. Eger hala anlamamakta diretiyorsa istediginiz sekilde tavir koymak hakkiniz.
Kayinpederinize gelince; Belki sizin esinizi diger cocuklarindan daha cok kendine yakin goruyordur, yaninda evinde daha rahat ediyordur. Yine sakince esinize bebekle misafir agirlamanin cok zor oldugunu, gelen misafiride iyi agirlayamamanin ayip olacagini, surekli emzirdiginiz icin rahat edemediginizi soyleyin anlar herhalde.
Bilmez miyim...gecen sene bu zamanlar 2 aylikti oglum.kendimi degil de en cok da bebegin ben beslenemedigim icin bos memeyi emmesine sonra da temizlik yapamadigim icin gelenlerin evimi pis gormelerine uzuluyordum.gelsin zaten ben bunda değilim. Sadece yarım saate geliyoruz dedi kimle dedim babam gelmişte onla gelcez çok açız yemeği hazırlayıver dedi. Bu bana bi saygısızlık. Sabah 6 dan beri bir dilim ekmek 1 2 dilim peynirle duruyorum. Gelsede çocuğu tutsa yemek yesem diye. Ben doymadıkça su içmediçe bebeğim de doymuyor eminim yani.
davet etsin etmesin demiyorum. ama gece gündüz bebeğim durmuyor buna rağmen enayi yerine koyup emrivaki yapması zoruma gidiyor. Hizmet bekleniyor aynı zamamda bebek sussun istiyor. kayınpederimin evi olmasına rağmen sevgilisi ile buluşmak için bizim şehre geliyor. Pazartesiye kadar burda. Aynı şehirde 3 oğlu 1 kızı daha var. Diğerleri değilde neden ben. Ben hala kendimi toparlayamadım. Sabahtan akşama akşamdan sabaha sadece kucakta memede duran bi bebeğim var. Dün kaldı amenna ama pazartesiye kadar herkeste bir gece kalabilir. Diğerleri daha müsait ama hep ben enayi yerine koyuluyorum.
Ver ağladığında babasının kucağına o çeksin çileyi. Canım hiç bebeğine anne karnındaki seslerden dinlettin mi? Bazı kolik bebekleri rahatlatıyor. Eşinin yaptığı gerçekten afedersin hödüklük!evet kolik. ne yapsam işe yaramıyor o ladar üzülüyorum ki. Kendiside ağlamaktan yorgun düşüyor. Bu durumda afedersiniz gögüsüm dısarda geziyorum. sürekli oda ofa gezdiriyoruz gezerken susuyor. O ağladıkça ter basıyo ve üstümde sadece atletle duruyorum. tesettürlüyüm kayınpederin yanında oda oda gezemedim minik çocuk odasında beşiktan artan yerde. 2 3 adım anca atılıyor. O kadar bunaldım ki bu krizlere rağmen 5 gün bizde kalması kanıma dokanıyor. 4 çocuğu daha var hepsinim çocukları büyük ev hanimı. Kimse istemiyor babalarını annelerini terk etmiş başka kadınlarla geziyor diye affetmiyorlar eşim hariç.
size göre saygısızlık bana göre öfke. Insanlar içinde bulundukları zor durumlara göre hareket ederler. Gece gündüz uykusuzluk aclık bebeğinize yetememek tüm bunlara yük olarak eşinizin size olan duşüncesizliği. Bu bana orada beyin olup olmadıgını sorgulatıyor acıkcasi. Son derece sakin ve saygılı bir insanım çevremde kimseyi incitmedim şuana kadar kimse hakkımda bu kötü diyemez çunkü naif bi insanım. ama doğumdan sonra en kötü zamanlarımda sadece kendini ve ailesini düşünen kocama merhameti veya zekiliği yakıştıramadım.Burada yüzlerce insan girip kocanıza beyinsiz söyleminizi okuyacak, belki bir çoğu da kocanıza sizin sayenizde hakaret edecek. Ben bu noktadayım. Nasıl içiniz rahat ediyor, bu kadar saygısız bi evliliği nasıl yürütebiliyorsunuz?
Saygının -bana göre sevgininde- olmadığı bi evlilikte her şey olur. Kocanıza şaşırmadım.
bu yolu denedim konuşmak eşimde işe yaramiyor. Kavga edip gözüne sokacaksın ki düzeltecek o hatayı. Insanca söyleyince umursamıyor. Daha önce uyardım eşimi. Ama malesef bin kez de güzelce anlatsan algılamaz. Dışardan söyledim zaten. Çünkü kolumu kaldıracak dermanım yoktu ki hemen evi toparlayıp giyinebildim sadece. Geldiler zaten direk. Yemek yapmaya kalksam ohho açlıktan bayılırdım kendimde.
Beyinsiz koca nedir ? Beyinsiz kocadir.Haklı yada haksız olmamız tartışılır ama uslübunüz tarşımaya yer bırakmayacak derecede kötü. Beyinsiz koca nedir.
Çok üzüldüm vallahi. İnan ilk zamanlar sabahtan akşama kadar ağzıma tek lokma sokamadığımı biliyorum. Akşamın yedisinde eşim gelirdi verirdim kucağına kahvaltılık allah ne verdiyse yerdim acele acele. Ne hikmetse sütüm de oluyordu. Düşün sürekli göğüslerimde süt sıkışırdı, tşörtlerim sırılsıklam olurdu sağardım makineyle fazlasını. Bu kızımda da deli gibi yiyorum süt olmuyor. Anlamadım.Canım bebeğin çok mu gaz çıkarıyor? Bezini falan patlatıyor mu? İlk kızım benim hep kucak isterdi. Sürekli kakasını yapar, hem alttan hem üstten gaz çıkarır, günde 4 defa bez patlatırdı. Yemek yemeye fırsat bulamazdım. Sonunda zaten dışarıdan söylemeye başladım. Eşim Allah razı olsun anlayışlıydı yemek sepetinden ev yemekleri söylüyordum. Ben çareyi kızımı yüzüstü uyutmakta buldum. Aşırı gazlı bir bebekti. Ya ben hayatımda öyle gazlı bebek görmedim. Çıkarıyordu, çıkarıyordu bitmiyordu. İkincisi de kesin benim şansıma öyle olur dedim. Daha hamileyken uykusuzluk antremanlarına başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?