- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
- Konu Sahibi kelebekimsi
-
Altı üstü kek değil mi? Eşiniz size özel yapmadıysa bunda ne arıyorsunuz?3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Tabiki kek ama milyonlarca çeşit varken aynısını arayıp bulup 3 gün sonra kızlarına göndermesi çok normal gelmedi açıkçası. Ki çiçek sepetine tüm özelliklerini yazdığım halde aynısını ben bulamadım farklı renkleri vardı.Altı üstü kek değil mi? Eşiniz özel size yapmadıysan bunda ne arıyorsunuz?
Ne bileyim bilemiyorum sonra kendime kızıyorum ben mi fesat düşünüyorum diye. TeşekkürlerBunda ne var ki?
Onlar da sizden görüp beğenip denemek istemişler. Yani başka ne gibi bir amaç olabilir ki?
Çok bilgisi yoktur okumasi falan oda birine fotoğraf gösterip sipariş ettirmiştir kendi adına yaşlılar ya alinmayin onlara3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Ben görmedim paylaştıklarını bana eşim söyledi babam sana aldığımdan almış onlara diyeEşiniz bile göndermiş olabilir babası adına bunda ne var bu kadar büyütecek
Olabilir böyle şeyler bence çok takılmamalısınız.3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Mutlu etsin tabiki ama rengine yazısına kadar aynı olunca şaşırdımSize özel mi o kekler? Yapsın ne var bunda? Adam kızlarını mutlu etmek istemiş.
Evet bence siz fesatsınız.Gidiyorum.ÖptümNe bileyim bilemiyorum sonra kendime kızıyorum ben mi fesat düşünüyorum diye. Teşekkürler
Yok her konuda bilgisi var şükürBelki adam cagizin
Çok bilgisi yoktur okumasi falan oda birine fotoğraf gösterip sipariş ettirmiştir kendi adına yaşlılar ya alinmayin onlara
TeşekkürlerOlabilir böyle şeyler bence çok takılmamalısınız.
Boşverin hiç önemsemeyin bence, keyfinize bakın.Ben görmedim paylaştıklarını bana eşim söyledi babam sana aldığımdan almış onlara diye
Hoslarına gitmis almislar ne var bunda ? Ben sevinirdim kotu dusunecegime3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Yani ne bileyim benim de babam yollasa hadi özenilmiş derim ama eşimin yolladığı şeye de özenip babalarının yollamasına şaşırdım teşekkür ederim yorumunuz içinBana şöyle geldi ..Sanırım aile içinde mevzu olmuş ozenilmis babalarida kızlarını mutlu etmek istemiş??
Teşekkür ederim öyle yapacağımBoşverin hiç önemsemeyin bence, keyfinize bakın.
İnsanlarin hemen hemen hepsi sosyal medya da ne görürse aynisini uyguluyor bunun neresinde tuhaflık var ilk kek paylaşımini da suz yapmadiniz ki3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?