- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
- Konu Sahibi kelebekimsi
-
İlk kez görme ihtimali yok anlıyor bu işlerden. Var bilmiyorumBelki ilk kez böyle bir şey gördü çok beğendi, kızlarına ve kız kardeşine göndermek istedi. Ne var bunda? Kv yok mu ona göndermemiş.
Üzerinde isminiz mi yazıyordu aynısının tıpkısı diyorsunuz? Demek o gün veya o hafta üretimde web sitede bu vardı ve herkes bunu sipariş etti. Eşiniz gidip elleriyle dizayn etmediğine göre üretimde ne varsa o. Jest sadece bana yapılsın başkalarına değil diye mi düşünüyorsunuz? Demek ki eşiniz söylemiş şuradan aldım buradan sipariş verdim diye. Hatta benim eşim olsa esprisine biraz sıkıştırırdım, senin parmağın var mı bunda diye. Ne tesadüf tıpkısının aynısı, sen aldıysan söyle derdim.Hoşuna gidip alsın tabiki ama aynısının tıpkısını almak da bana normal gelmedi o yüzden fikir almak için konu açtım. Demek ki normal karşılanması gereken bir şeymiş.
Sorun yapılacak bir şey değil evet. Bunu kayınvalide yapsaydı kıskanmışta yapmış derdik belki ama erkek milletinin zerre umrumda olmaz böyle şeyler.Görmüş, beğenmiş, kızlarını mutlu etmek istemiş adam.Ayyy geline yapılmış, ben de gidip kızlara yaptırayım da görsün o diyecek hali yok adamın yani.Ya sorun yapılacak bir şey yok deseler sadece yeterli. Şu yazılanlara bakar mısınız yok size mi özel kimse alamaz mı kendinizi özel mi görüyorsunuz bilmem ne. Yüzlerce çeşit var bir başkasını alsa ben de çok takmam zaten ama gidip aynısını almasıa ben de pek hoş bakamadım
İstediği jesti istediği kişiye yapabilirler. Gidip pastaneden almıyorlar? Yüzlerçe çeşidi olan bir yer. Eşimin söyleme ihtimali yok çünkü babam bunlara bundan almış diye bana söyleyen eşim. Gidip aynısını arayıp bulup onu göndermek çok normal gelmedi bana şahsen. Arama kısmında o özellikleri yazınca bile farklı renkler ve figürler çıkıyor o çok altlarda kalıyor.Üzerinde isminiz mi yazıyordu aynısının tıpkısı diyorsunuz? Demek o gün veya o hafta üretimde web sitede bu vardı ve herkes bunu sipariş etti. Eşiniz gidip elleriyle dizayn etmediğine göre üretimde ne varsa o. Jest sadece bana yapılsın başkalarına değil diye mi düşünüyorsunuz? Demek ki eşiniz söylemiş şuradan aldım buradan sipariş verdim diye. Hatta benim eşim olsa esprisine biraz sıkıştırırdım, senin parmağın var mı bunda diye. Ne tesadüf tıpkısının aynısı, sen aldıysan söyle derdim.
Bu takılacak üstünde düşünülecek bir şey değil. Kayınpederiniz de kibar biriymiş, burada hemen hemen hiç karşılaşmadığımız kayınpederlerden.
Kusura bakmayın gece saat bilmem kaçta bdv topiğinde bu konuyu açıyorsan herkes söylenir. Alt tarafı bir kek yahu! Belki kızları çok beğendi kayınbabanız mutlu etmek için onlara da aldı neden altında bir şey arıyorsunuz?Ya sorun yapılacak bir şey yok deseler sadece yeterli. Şu yazılanlara bakar mısınız yok size mi özel kimse alamaz mı kendinizi özel mi görüyorsunuz bilmem ne. Yüzlerce çeşit var bir başkasını alsa ben de çok takmam zaten ama gidip aynısını almasıa ben de pek hoş bakamadım
Tabiki öyledir bir an öyle görünce şaşırdım ve sinirlendim teşekkür ederimSorun yapılacak bir şey değil evet. Bunu kayınvalide yapsaydı kıskanmışta yapmış derdik belki ama erkek milletinin zerre umrumda olmaz böyle şeyler.Görmüş, beğenmiş, kızlarını mutlu etmek istemiş adam.Ayyy geline yapılmış, ben de gidip kızlara yaptırayım da görsün o diyecek hali yok adamın yani.
Gecenin bilmem kaç saatinde uyanık oluyorum gündüz uyuyorum belki? Belki nöbetteyim şuan boşum şimdi bunun hesabını mı vereyim size ? Son cümleyi söylemeniz yeterli zaten altında bir şey aramıyorum hoş karşılamayacak olan tek ben miyim diye soruyorum.Kusura bakmayın gece saat bilmem kaçta bdv topiğinde bu konuyu açıyorsan herkes söylenir. Alt tarafı bir kek yahu! Belki kızları çok beğendi kayınbabanız mutlu etmek için onlara da aldı neden altında bir şey arıyorsunuz?
Normal gelmediyse ne düşündünüz siz aynısının alındığını görünce?İstediği jesti istediği kişiye yapabilirler. Gidip pastaneden almıyorlar? Yüzlerçe çeşidi olan bir yer. Eşimin söyleme ihtimali yok çünkü babam bunlara bundan almış diye bana söyleyen eşim. Gidip aynısını arayıp bulup onu göndermek çok normal gelmedi bana şahsen. Arama kısmında o özellikleri yazınca bile farklı renkler ve figürler çıkıyor o çok altlarda kalıyor.
Siz göreceğiniz için gelip söyledi zaten. Herkes sosyal medyada paylaşınca siz de kendisine soracaktınız nasıl mümkün diye. Babam bizden görmüş sipariş vermiş deyince eşinizin yapmış olacağı aklınıza gelmedi işte. Önden kapattı meseleyi. Minareyi çalan kılıfını hazırlar.İstediği jesti istediği kişiye yapabilirler. Gidip pastaneden almıyorlar? Yüzlerçe çeşidi olan bir yer. Eşimin söyleme ihtimali yok çünkü babam bunlara bundan almış diye bana söyleyen eşim. Gidip aynısını arayıp bulup onu göndermek çok normal gelmedi bana şahsen. Arama kısmında o özellikleri yazınca bile farklı renkler ve figürler çıkıyor o çok altlarda kalıyor.
Teşekkür ederimSiz göreceğiniz için gelip söyledi zaten. Herkes sosyal medyada paylaşınca siz de kendisine soracaktınız nasıl mümkün diye. Babam bizden görmüş sipariş vermiş deyince eşinizin yapmış olacağı aklınıza gelmedi işte. Önden kapattı meseleyi. Minareyi çalan kılıfını hazırlar.
Yine söylüyorum eğer öyleyse bile hoş bir jest bu. Kızmaya söylenmeye hiç gerek yok.
Eşiniz ve kayınpederiniz cinsinden pek yok buralarda. Hödük kocalar ve geline höt zöt yapan kayınpederler çoğunlukta. Sizde hem de ikisi de centilmen. Kıymetlerini bilinTeşekkür ederim
Yani kayınpederimin bana karşı centilmenliğini görmedim sağolsunlar yine de eşimin de biliyorum düşüncelidir sağolsunEşiniz ve kayınpederiniz cinsinden pek yok buralarda. Hödük kocalar ve geline höt zöt yapan kayınpederler çoğunlukta. Sizde hem de ikisi de centilmen. Kıymetlerini bilin
Ya sorun yapılacak bir şey yok deseler sadece yeterli. Şu yazılanlara bakar mısınız yok size mi özel kimse alamaz mı kendinizi özel mi görüyorsunuz bilmem ne. Yüzlerce çeşit var bir başkasını alsa ben de çok takmam zaten ama gidip aynısını almasıa ben de pek hoş bakamadım
3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Biraz özenti olmus ama çok takılmayın.Belku talep etmişlerdir adamdan.3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?