Ben mi kötü düşünüyorum? Kp hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızları ve kardeşi sizin paylaşımı görmüştür, hoşlarına gitmiştir kayinpeder de onlara almıştır.
Ne olabilir altında kötü düşünecek? Kiskandiklar beni diye mi düşündünüz?
Sosyal medyaya alınan hediyeyi atmanın amacı görülüp, beğenilmek değil midir? Amacınıza ulaşmış iste.

Hoşuna gidip alsın tabiki ama aynısının tıpkısını almak da bana normal gelmedi o yüzden fikir almak için konu açtım. Demek ki normal karşılanması gereken bir şeymiş.

Konuyu bazıları yazının ne tarafından okuyor anlamıyorum. İnsan gibi bir şey sormuşum. Yazdıklarımda kek buketi bana özel kimse alamaz ya da ben çok özelim gibi şeyler yazmıyor. Herkes herkese istediğini alabilir. Bana alınanın rengine kadar aynısının alınmasından ben hoşlanmadım sadece. Sadece laf kalabalığı yapmak için boş cümleler yazıyorsunuz.

Herkes ne var bunda demiş de ben böyle şeylerden hoşlanmam. Sanki diğerlerinin gözü kalmış gibi
Ya sorun yapılacak bir şey yok deseler sadece yeterli. Şu yazılanlara bakar mısınız yok size mi özel kimse alamaz mı kendinizi özel mi görüyorsunuz bilmem ne. Yüzlerce çeşit var bir başkasını alsa ben de çok takmam zaten ama gidip aynısını almasıa ben de pek hoş bakamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X