- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
- Konu Sahibi kelebekimsi
Yani almasınlar demiyorum ama rengine yazısına kadar tıpkısının aynısını almalarına şaşırdım açıkçasıHoslarına gitmis almislar ne var bunda ? Ben sevinirdim kotu dusunecegime![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani almasınlar demiyorum ama rengine yazısına kadar tıpkısının aynısını almalarına şaşırdım açıkçasıHoslarına gitmis almislar ne var bunda ? Ben sevinirdim kotu dusunecegime![]()
Amannn vallahi hayat böyle şeylere takılmak için çok kısa.Ne güzel, beğenmiş yaptırmış.Mutlu olun, gülün geçin.Mutlu etsin tabiki ama rengine yazısına kadar aynı olunca şaşırdım
Neden sasirdiniz ki insanlar begendikleri seyin aynisi almazlar mi zatenYani almasınlar demiyorum ama rengine yazısına kadar tıpkısının aynısını almalarına şaşırdım açıkçası
Öyle tabiki görür görmez sipariş verip tıpkısının aynısını almasına şaşırdım sadeceİnsanlarin hemen hemen hepsi sosyal medya da ne görürse aynisini uyguluyor bunun neresinde tuhaflık var ilk kek paylaşımini da suz yapmadiniz ki
Öyle tabikiAmannn vallahi hayat böyle şeylere takılmak için çok kısa.Ne güzel, beğenmiş yaptırmış.Mutlu olun, gülün geçin.
Belki de aynı anda verildi tüm sipariş? Bir size bir onlara? Böyle bile olsa bunda bir kötülük yok. Hoş ve güzel bir jest.Öyle tabiki görür görmez sipariş verip tıpkısının aynısını almasına şaşırdım sadece
Ya sorun yapılacak bir şey yok deseler sadece yeterli. Şu yazılanlara bakar mısınız yok size mi özel kimse alamaz mı kendinizi özel mi görüyorsunuz bilmem ne. Yüzlerce çeşit var bir başkasını alsa ben de çok takmam zaten ama gidip aynısını almasıa ben de pek hoş bakamadımHerkes ne var bunda demiş de ben böyle şeylerden hoşlanmam. Sanki diğerlerinin gözü kalmış gibi