- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.607
- 598
- Konu Sahibi kelebekimsi
Kocam bana alsa bunu bana aldığını onlar görmezdi, onların aldığını da ben görmezdim. Boşverin durumlarınızda her şeyi paylaşmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abartmayın isterseniz..Mutlu etsin tabiki ama rengine yazısına kadar aynı olunca şaşırdım
Ne var bunda kötü düşünecek? Ben anneme ilk gönderdiğimde kadın şok olmuştu aaa bu ne böyle diye3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Gerçekten buna mı takildiniz?3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Ne güzel bir baba sizden görmüş ilham almış kızlarına da yollamış. Ne var bunda?3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bunda bişey yok yaaaa babası sormuştur ne alıyım diye oda kek al demiştir3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Eşiniz de yememiş içmemiş yetiştirmişBen görmedim paylaştıklarını bana eşim söyledi babam sana aldığımdan almış onlara diye
Kayınbabanız eşinizi aradı. O da sipariş geçmişine girip kayınbabanızın gönder dediği kişileri bulup gönderdi bence ama bence kızılacak bir şey yok.Ne bileyim bilemiyorum sonra kendime kızıyorum ben mi fesat düşünüyorum diye. Teşekkürler
Birde konu sahibi görmüyor aldıgını da eşi haber veriyorKayınbabanız eşinizi aradı. O da sipariş geçmişine girip kayınbabanızın gönder dediği kişileri bulup gönderdi bence ama bence kızılacak bir şey yok.