Ben mi kötü düşünüyorum? Kp hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Göndersin ne olacak gönülleri olsun demiştir.sizide kızı gibi görüyor demek ben olsam rahatsız olmazdım yani.kendimde beğendiğim şeyleri bazen sevdiğim kişilere gönderirim çikolata mesela arada jest olsun diye hem x’e hem y’ye gönderirim x ve y aaa ikimizede aynısı göndermiş falan deseydi göndermezdim olur biterdi😂

Kızlar demiştirki yaaa bızde ıstıyoruz bekar küçüklerse babasıda aramıstır oglum su senın kekten benım adıma kızlara yollasana( iyi niyetli bakarsak böyle) ama görümcelerinizin önceden vukuatları varsa bı düşünülür

3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Ne var bunda kötü düşünecek? Ben anneme ilk gönderdiğimde kadın şok olmuştu aaa bu ne böyle diye 😄 Sonra o da göndertti birilerine ama bak aynısını gönder güzeldi o başka model alma dedi.
Kötü mü düşünelim şimdi?

3 4 gün önce eşim iş yerime yenilebilir kek buketlerinden göndermiş ben de bunu paylaşmıştım. Bugün kayınpederim iki kızına ve kız kardeşine bana alınanın aynısını göndermiş. Hepsi de fotoğrafını paylaşmış. Cidden ne diyeceğimi şaşırdım. Bunun bakılacak iyi bir tarafı var mı sizce? Ben mi acaba kötü düşünüyorum. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Gerçekten buna mı takildiniz?

Ne güzel bir baba sizden görmüş ilham almış kızlarına da yollamış. Ne var bunda?

Bunda bişey yok yaaaa babası sormuştur ne alıyım diye oda kek al demiştir

Aklina düşmüştür ne var? Sizin alacak bir esijiz var, adam da esine almis, kizlarina da alacak eşleri olmadigi icin onlara da almis. Incelik etmis. Sizi ne ilgilendiriyor ya amaan. En kotu ihtimal, kotu dusunmek istersek, kayinvalide sende gormus haset etmis kocasina al diye talimat vermistir. Onda da kayinpederin sucu yok yani. Adama nasil bi kabahat buldunuz anlamadim

Muhtemelen oda ailedeki kadinlara süpriz yapmak istemis ve sizin begendiginizi bilip aynisini yollamis. Bazi insanlar düz akillidir. Bence büyütülecek birsey yok. Ama bana neden kimse böyle birsey yollamiyor :cry:

Ne guzel dusunceli bir adam. Boşver ilk size gelmiş. Sizden gorup onlara alinmis.
Ilk once onlara gelip sonrasinda esin aynisini getirseydi napardin.
Oyle bile olsa ben takilmazdim. Düşünmesi yeter ztn.

Ne bileyim bilemiyorum sonra kendime kızıyorum ben mi fesat düşünüyorum diye. Teşekkürler
Kayınbabanız eşinizi aradı. O da sipariş geçmişine girip kayınbabanızın gönder dediği kişileri bulup gönderdi bence ama bence kızılacak bir şey yok.

Diğer yorumları şimdi gördüm. Eşinizin haberi yokmuş. İlginç

Teşekkür ederim hepinize yorumlarınız için biraz da regl dönemi gerginliği var üzerimde o yüzden abarttım sanırım🙏🏼

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X