Kafaya takılcak durum değil gibi ama bence siz fazla yakınlık göstermediğiniz için size sıcaklık duymamış gibi geldi bana sonuçta nişanlınızın kız kardeşi en azından telefonunuz birbiirinizde olabilirdi bu zamana kadar nişanlınıza ulaşmadığınızda filan arayabilecek yakınan birinin numarası sonuçta. O kız da ona daha arkadaşça yaklaşmıştır böylece samimi olmuşlardır.
sen nisanlinla mutluluguna bak,
boyle seyleri bosuna kafana takma,
anlasmislar samimi olmuslar,
ne yapacan sen bosver
sana giciklik olsun diede olabilir bu samimiyet yani o kizla samimi olup seni dislamak isteyebilir bilemedim
heh, anlatmak istediğimi anladınız. diyorum ya, kızın genel tavrı bu. kağan aşağı kağan yukarı. sanki benim nişanlım değil onun sevgilisi. mesela kızın sevgilisi kızı henüz ailesiyle tanıştırmadı, bu arada kız evlenmek için ölen bir tip. belki de bu sebepten ilişkilerimi kıskandığı için benim müstakbel ailemle samimiyet kuruyor. anlayamıyorum.
anlatmak istediğiniz buysa kelişmeleri niye yuvarlayıp duruyorsunuz.açık açık gıcıklığına yapıyorlar deseydiniz
arada sorun mu varda size gıcıklık yapacaklar diye de ben sorayım
cnm ilk olarak o kızın nişanlının telefonunu açması çok iğrenç bir durum bunu normal birşey gibi söylemeniz bana tuhaf geldi o kızla bırakın görümceniz samimi olsun hiç ilgilenmeyin olabilir herkes hemen herkesle samimi olamaz diye birşey yok
ben olsam o esnada tavrımı koyardım o kim oluyoda nişanlının telf acıyo bence sen bunu nişanlınla konuş kendinide üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?