Ben mi kötü düşünüyorum?

aylin_89

Oysa bizim evde gülen yok
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
222
34
118
Ankara
merhabalar hanımlar buraya arkadaşım vasıtasıyla kaydoldum, o uzun zamandır takip ediyor bu forumu. hatta şu an kendisi bende. iki kişi düşündük, acaba yanlış mı düşünüyoruz diye kafa yorduk fakat işin içinden çıkamadık.
gelelim mevzuya:
ben 23 yaşındayım, nişanlıyım. düğün öncesi aileyle ilişkiler çok hassas olur, yüz göz olmayalım düşüncesiyle laubali ilişkiler kurmaktan kaçındım nişanlımın ailesiyle. ama bu soğuk davrandığım anlamına da gelmez, elbette güleryüzlüydüm. fakat hiç beklemediğim bir şey oldu; nişanlımın kızkardeşi, nişanlımın arkadaşının kız arkadaşıyla inanılmaz samimi oldular. ilk okuyuşta anlamadınız muhtemelen, işte biz de ikisi arasında bir alakayı anlayamadık. bir de size danışalım dedik acaba haksızlık mı ediyoruz diye.
bunlar bir iki görüşmeden sonra (ki o ortamlarda ben de vardım) birbirlerine telefon numarası alıp vermişler, messenger'dan ekleşmişler vs. ben bunu laf arasında öğrendim bir hafta önce ve bende hiçbirinin ne numarası ne msn adresi var. kaldı ki çekingen, pasif bir insan değilim, saldırgan hiç değilim. inanın kıskançlığımdan yapmıyorum, yalnızca "allah allah, ne alaka yahu" oldum.

bu noktada yardımlarınıza ihtiyacım var, sizce bunların amacı ne?

bunda kafaya takacak bit kadar bir mesele yok...gerçekten çok gereksiz bir ayrıntı canım..olabilir demekki kanı ısınmıştır kızın ,belki çok çabuk samimi oluyordur insanlarla

Ne amaclari olabilir ki? Kafalari uyusmus, arkadas olmuslar demek ki.. Sizi rahatsiz eden ne bu durumda ben anlayamadim.:26:

Kafaya takılcak durum değil gibi ama bence siz fazla yakınlık göstermediğiniz için size sıcaklık duymamış gibi geldi bana sonuçta nişanlınızın kız kardeşi en azından telefonunuz birbiirinizde olabilirdi bu zamana kadar nişanlınıza ulaşmadığınızda filan arayabilecek yakınan birinin numarası sonuçta. O kız da ona daha arkadaşça yaklaşmıştır böylece samimi olmuşlardır.

öncelikle yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.

hepinize teker teker yazmak isterdim fakat buna vaktim yetmeyecek sanırım, o sebepten söyleyeceklerimi burada topluyorum. kafam çok dağınık, işler bugün çok yoğundu. atladığım kısımlar için üzgünüm. onu da arkadaşım uyardı ayrıntıları da yaz diye.

problem ne? diye soran arkadaşlara:
problem aslında nişanlımın arkadaşının kız arkadaşıyla ilk tanıştığım zamana denk geliyor. kız sürekli kağan şöyledir, kağan böyledir diye benim nişanlımı bana anlatıyordu. ben de gülümsüyordum elbet, ne yapayım. mesela nişanlımın telefonu çaldı, bu zıpladı baktı sabri arıyor dedi (nişanlımla arkadaşının başka bir ortak arkadaşları) ve nişanlıma dönüp, ben açayım mı? dedi, resmen cevabını beklemeden açtı telefonu. normalde ben sabri'yle daha yakınım çünkü nişanlımın çocukluk arkadaşı fakat bu kız öyle bir konuşuyor ki dersiniz kırk yıllık dostlar, adam helallik almaya gelmiş. neyse, ben yine de iyi davrandım, asla kırıcı olmadım. kızın durumu bu şekilde.
gelelim kızkardeş mevzusuna, orada da ben kardeşine çok yakın davrandım nişanlımın. ama bu kız, nişanlımın kızkardeşiyle tanışınca ki iki bilemedin üç kez görüşmüşlerdir bir anda kanka oldular. kızın genel tarzı bu, o kız bana samimi gelmiyor ve neden böyle yaptığını anlayamıyorum.
ve ben o kızın sevgilisinin erkek kardeşleriyle (çünkü kızkardeşi yok) bu kadar samimi değilim. olamayacağım için değil önceliği o kıza bırakmak istediğim için.

yok gerçekten soğuk değildim. laubali olmadım dedim çünkü bu bahsettiğim kızla nişanlımın kızkardeşi el ense modunda şu an. ben o kadar olamadım anlamındaydı o.

kız ailesiyle yaşıyor canım, nişanlımın çoğu arkadaşımın numarası bende var, arkadaşlarıyla olduğunda ve ulaşamadığımda oradan ulaşıyorum. evdeyken ulaşamazsam da evlerini arıyorum, hem de annesiyle sohbet etmiş oluyorum.

sen nisanlinla mutluluguna bak,
boyle seyleri bosuna kafana takma,
anlasmislar samimi olmuslar,
ne yapacan sen bosver

sana giciklik olsun diede olabilir bu samimiyet yani o kizla samimi olup seni dislamak isteyebilir bilemedim

heh, anlatmak istediğimi anladınız. diyorum ya, kızın genel tavrı bu. kağan aşağı kağan yukarı. sanki benim nişanlım değil onun sevgilisi. mesela kızın sevgilisi kızı henüz ailesiyle tanıştırmadı, bu arada kız evlenmek için ölen bir tip. belki de bu sebepten ilişkilerimi kıskandığı için benim müstakbel ailemle samimiyet kuruyor. anlayamıyorum.

anlatmak istediğiniz buysa kelişmeleri niye yuvarlayıp duruyorsunuz.açık açık gıcıklığına yapıyorlar deseydiniz
arada sorun mu varda size gıcıklık yapacaklar diye de ben sorayım

cnm ilk olarak o kızın nişanlının telefonunu açması çok iğrenç bir durum bunu normal birşey gibi söylemeniz bana tuhaf geldi o kızla bırakın görümceniz samimi olsun hiç ilgilenmeyin olabilir herkes hemen herkesle samimi olamaz diye birşey yok

anlatmak istediğiniz buysa kelişmeleri niye yuvarlayıp duruyorsunuz.açık açık gıcıklığına yapıyorlar deseydiniz
arada sorun mu varda size gıcıklık yapacaklar diye de ben sorayım

okuduğunu nedensellik boyutunda anlayabilen insanlara anlattığımı düşünüyorum, yanılmıyorumdur umarım.
buna kelimeleri yuvarlamak denemez, meseleyi anlatıp okuyanlara fikirlerini sormak denebilir ancak. en baştan çıkardığım sonucu açık açık söyleseydim buraya yazmazdım sanıyorum.

geleyim sorunuza,
ben hiçbir şekilde ters davranmadım kıza. keza nişanlımın kızkardeşine de öyle.

işte bu noktada tıkanıyorum. ortada bir şey yokken neden böyle bir ittifak olsun ki diyorum fakat dün telefonda nişanlıma laf arasında "onlar da çok yakınlaştılar yahu" minvalinde bir şeyler söylediğimde nişanlımın tepkisi "evet ya, hakikaten ilginç. ne alaka ben de anlamadım." oldu.

canım yazı diliyle anlatıyorum derdimi, bir yandan da işten kalan birkaç tabloyu tamamlamaya çalışıyorum. bu kesinlikle normal değil, ben de inanılmaz sinirlendim. ama aman sorun çıkmasın diye düşünerek sakin kaldım, tebessümümü korudum. şu an düşündükçe hakikaten inanılmaz sinirleniyorum tekrar.

ben olsam o esnada tavrımı koyardım o kim oluyoda nişanlının telf acıyo bence sen bunu nişanlınla konuş kendinide üzme

nişanlım ve ben o anda onu kırmaktan imtina ettik sanıyorum, çünkü bu bence de katlanılamaz bir davranış. ben nişanlımla 3 yıldır birlikteyim, bir kere telefonunu elime alıp kurcalamadım, onu geçtim eli kolu doluyken bile gelen telefonu bile açmadım götürdüm kulağına tuttum.

@edit: harf.

Son düzenleme:
Bazı kadinlar her ortamda odak olmak ister ve sahte samimiyetler kurarlar ya?

İste bu, o tarz bir insan.

Şahsen ben öyle insanlarla asla görüşmek istemem. Evlendiginizde evinize de gelip iyice sinirinizi bozacak bu kesin.

Nişanlınıza duygularınızı açabilirsiniz.

eğer durum buysa hiç kafanıza takmayın demek ki ihtiyacı var böyle şeylere kendi egosunu tatmin etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…