ben mi kötü fikirliyim ?

ısın bıtınce makıneyı al dolabına kaldır, banyodan sonra kendı odanda kullan.. ısterlerse de ben sıze alırken sordum , bız kullanmayacagız dedınız kusura bakmayın bu yuzden veremem sıze de geçç..

Ona kirmizi cok yakisiyosa demekki
Basta hata sende ama..
Ortak kullanalim dersen gelir alir tabi..

Semsiyeyi bidaha sorarsa renkli olani almasini soyle. Kurutma makinesini odana koy. Almak istediginde de sakayla karışık canım sende son senem ne yapayim kurutma makinesini dedin ama maşallah her dustan sonra kullaniyosun de gulerek

Ben seni anlıyorum valla, ben olsam ben de sinir olurdum. Mevzuu 3lira 5lira değil ne hissettiğini anlayabiliyorum. Odana dolabının içine falan koy diyeceğim ama odana girip eşyalarını kullandığını da söylemişsin. O zaman açık açık konuşman gerekecek ama bu kez de durum kavgaya dönebilir ya da yanlış anlaşılabilir. Alttan alıp kullanmasına izin vereceksin ya da dediğim gibi açık açık konuşacaksın. Kurutma makinesini kullanma demezsin ama 'kızlar ben yokken odama girmeyin' tarzı bir şey söyleyebilirsin. Tabii senin de aynı şekilde davrandığını varsayıyorum bunu söylerken. Yani senin de izinleri olmadan onların odasına girmediğini ya da eşyalarını kullanmadığını varsayıyorum. Aksi bir durum varsa bunu söylemeye de hakkın olmaz.

İkisininde odasına girerken kapıyı çalıp girerim.

Gelip almışlığı var. :)

o zaman o söylediğini unutmuş..yada aranızdaki samimiyete güveniyor..
yapacak bişey yok gibi..
eğer illa sessiz kalmak istemiyorsan şakayla rahatsızlığını dile getirebilirsin..
iyi ki almışım en çok sizin işinize yaradı gibi falan:)

Şakayla karışık olarak söyleyin bence
Sonuçta aynı eve çıkmışsınız
Belirli bir samimiyetiniz vardır diye düşünüyorum.

öğrenciliğini farklı bir şehirde geçirmiş ve birden çok ev arkadaşı olmuş birisi olarak söylüyorum. Yaptıkları çok yanlış. Resmen kullanmışlar seni. Büyük ihtimalle senden büyükler ve bu da kullanmalarını haklı çıkarıyor. O fön makinasını kullansın eyvallah ama iki gün sonra bozulunca senindi yenisini sen al diyecekler. sen para istersen kullanmıyoruz diyecekler. kullandın dersen bu sefer sen kötü olacaksın aman ne kıymetli malı varmış iki kere kullandık başımıza kaktı olacak. sana tavsiyem bu kadar iyi niyetli olma. fön makinasına bişey yapamazsın. şemsiye için dersin bu benim diğerini ikiniz kullanın isterseniz. bundan sonra da bireysel yaşamayı öğrenmen lazm. bişey alırsan odanda kullan onlar isterse verme. bana lazım de. boşver ya bi akıllı onlar mı..

Hayattaki en büyük derdin bu olsun.

Git şimdi güzelce derslerine çalış.

Bende bunu kim diyecek diye bekliyordum.
Bölümün en iyi öğrencilerinden biriyim.
Gayet başarılı bir okul hayatım var ki başkalarının çalış demesine gerek kalmadan ben hallediyorum.
Anlamıyorum yani.
Sizin için dert olması için görümce kıskançlığımı yaşamış olmam lazım,kaynanamın mı laf sokması lazım.

Yani şu aşağılayıcı yorumları her konumda ve okuduğum her konuda görmek beni artık o kadar kızdırıyor ki.
Siz ve sizin gibi bayanlardan bir heyet oluşsun.Biz dert mi değil mi diye önce size sorup,sonra konu açalım isterseniz.

Yorumları da okudum.İki seçenek var ya konuşucaksın odana alıp gelip alırken gördüğünde yerine bırakır mısın onu nasılsa işine yaramıcaktı bu yüzden kullanma diceksin ya da sessiz kalıp içine dert ediceksin

En nefret ettiğim insan tipi: yiyiciler.
İlk atandığımda bir ev arkadaşım vardı. Kız sürekli " aman canım kullan ne olacak" modunda devamlı bi şeylerini kullandırmak isterdi ki en nefret ettiğim şeydir. Kullanmadım.
Gel zaman git zaman; faturaları sadece ben öder oldum. Sırf denemek için bahsetmedim" ya faturalar noldu" bile demedi.
Baktım ki, şampuanı, ekmeği, suyu, sebzeyi, şunu bunu hep ben alıyorum bu kız sadece kendine sigarasını alıyor başka şey değil.
En fenası da; odama girip atıyorum kremlerimi kendisininmiş gibi kullanmasıydı ki hiç "kullanabilir miyim?" diye sormadı bile. Bildiğin tek başına çekirge sürüsü.
Bilerek işe giderken kapımı kapatıp çıkıyordum geldiğimde ardına kadar açık, özene bezene maaşımla aldığım kozmetik ürünlerim bitmiş, avuç dolusu para döktüğüm bitkisel şampuanları haftasonu benden habersiz eve damlayan erkek kardeşi kullanmış..
Sabır sabır sabır.. Sonra yenilerini aldım hepsini odamdaki gardrobumun içine gizli bir kutuya koydum. Eskileri duruyor şampuanlar falan bakalım napacak bizimki diye; bi gün denemek için sıkayım dedim Allah seni inandırsın su koymuş içine çoğaltmak için. Diş macunu bitmiş ben kendime alıp sakladım, bu macun falan almıyo diş fırçalamamaya başladı.
Sonra kavga kıyamet ve evden çıktı; çıkarken de ben de 1000 TL para istedi yoksa gitmem dedi. Hakkını da helal etmiyomuş hanfendi. Çok masraf yaptırmışım nasıl ödeyecekmişim acaba.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Eşyalarını sakla. En iyi cevap bu olur. Göremeyeceği yerlere sakla. Kilidin varsa odanı da kilitle hatta.

ben olsam bende gicik olurdum madem alirken para katsaymis yada benim param yok ama kullanmak istiyorum deseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…