Sen kendine hiç maddi alan bırakmamışsın.Çok büyük hata yapıyorsun bak ilerde daha çok üzülürsün.Bu maddi düzeni değiştirmen lazım...Zaten çalışan bayanların çoğu bunu duyar eşlerinden.Hem çalışırsın hem çalışıp para kazandığın kusur gibi kocanı pohpohlamak, ona ezilmek zorunda kalırsın
Az önce gel aşağı inelim bi şeyler yeriz dedi. Kabul etmedim. Hatasını anladı mı bilmiyorum yanımda dolaşıyo sürekli şuan gelip gidiyor ama ben ne yapmam gerektiğini inan bilmiyorum
Bazen insan sevdiği için bazı şeyleri göremiyor ya da mutlu olmak için diğerlerini görmezden geliyor. Ben de öyle yaptım. Ama sadece eşinle evlenmiyomuşsun gerçekten. Başkaları hayatında hep oluyor bi şekilde. Keşke rest çekebilsem ama eşimin de eyvallahı yok çok agresif ve tartışınca sinir anında farkında olmadan ya da olarak çok büyük saygısızlıklara giriyor ve ben bunları duymaktansa susmayı tercih ediyorum
Çok sinirleniyorum böyle erkekleri okuyunca.
Çalışıp tüm paranızı ona veriyorsunuz ve isteye isteye zorla harçlık alıyorsunuz adamdan.
Sizden başka kimseye sıkışık olduğunu söylemiyor, eminim kendide rahatça harcıyordur.
Maaş kartınızı alın elinden, borcun bir kısmını ay başında ödeyin, oda kalanını ödesin.
Kalan paranızda biraz harcayın, biraz biriktirin.
Havasını indirin artık şu adamın.
demek ki boşuna dememişler bu erkeklerin iki yakasını bir araya getirmeyeceksin diye
ne oluyor madalya mı veriyorlar aferin mi diyorlar
sen kıstıkça kıs adamın gözünde değeri yok...
har vurup harman savursaydın daha kıymeti olurdu belki de...
Erkeklerin genel yapısı galiba bu, kendilerine ve ailelerine lazım olunca mutlaka çözülüyor bir şekilde, bize lazım olunca bin bir bahane.
Fedakalık yapmayı marifet sanıyoruz onlarında ayranı kabarıyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki; kazanıyorsun evet ama onun olandan sana ayırıp gönlünü almasını istiyorsun. Anlamazlar, anlamak işlerine gelmez. Hayat müşterektir yalanına artık inanmıyorum. Ne zaman ki aynı çatı altına girdik hayat ezenden yana onu anladım. Madem ki bir şey yapmıyorsun gibi geliyor ona verme maaşını, yapacağın ödemeleri kendin ayarla. Hamile kadınsın doğalgazı da nasıl yakacağını mı hesaplayacaksın, yak gitsin ödesinler. Bunlar bunu köküne kadar hak ediyorlar.
kocana ve kaynanaya çok fedakarlık yapmışsın artık yapma ,bencil ol sanırım eşinde yaptıklarının farkında değil .çok şımartılmış ,bencil olmanda fayda var!
Eşinle bunları açık açık konuş ve öncelikli ailenin kendiniz olduğunu anlat. Bir erkeğin evlendikten sonra ailesinin hala eskisi gibi olduğunu bilmesi en büyük yanlışlardan...
Calisiyorsunuz ve maas kartiniz onda mi? Neden? Hani tutumludur cok guvenirsiniz falan verilir de oyle de degil. Hem calisip hem de harclik beklemek cok cirkin. Bir an once kredi kartinizi da maas kartinizi da ondan alin. Alamiyorsaniz calindi ihbarinda bulunun iptal ettirin ve yenisini de is yerinize isteyin. Bu kadar maddi manevi sikintinin ortasinda cocuk dusunmek ayrica cesaret isteyen bir sey. Umarim her sey duzelir.
Kusura bakma ama canım eşinde olsa kendini kullandırtmıssın..ne olur yanlıs anlama hayat musterek..elbette senin paran benim param diye birşey yok evlilikte..ama kıymetin bilinmemiş...bende calışan bir bayanım...eşim daha maasımı bilmez....duurmumuz iyi olduugndan degil...inan kendisi sıkıntı ceker benim hiçbirşeyimden kısmaz...dısarda 5 lira bile harcamaz..yemesine içmesine...benim maasada karısmaz..tabiki bende evime seve seve harcıyorum..ama kartım bende eşimde degil..dinimizde bile kadın gonluyle maasını verir...evin gecimi tamamen erkege aittir...kadının evine aldıgı herşey sadaka sayılırmıs....Bence herkese hakettigi kadar deger verin...
Evet canım ya kendimi azıcık da olsa değerli hssetmek istiyorum. marifetmiş gibi bugüne kadar kıstım ama ne oldu yine kötü olan ben oldum. Hani olur da benim gibi olmayı düşünen varsa baştan söyleyeyim iyiliğe geçmediği gibi en kötü insan da siz oluyorsunuz. Benim onun ailesini kıskandığımı bile düşünnüyor olabilir. Yapacağım tabi sanane diyor. Ben de senin ailene yaptım diye yüzüme vurdu ya bugün konuşmak gelmiyor içimden artık. Şu kombi meselesinde içerlediğimi de ona söyledim. Onda bile senden izin alıyorum dedim. Şimdi gelmiş kombiyi en son ayara almış. Nispet mi yapıyor yaranmaya mı çalışıyor anlamıyorum
bence bazı şeyleri açık açık konuşmaktan başka çare yok
paraları ayırsanız da o kendi parasını yiyip bitirecek
ve soluğu yanınızda alacak eminim siz her seferinde bişi demeden vereceksiniz
ama bu sefer de o erkekliğine yediremeyecek ve gene de huyunu da terketmeyecek
hadi diyelim ki kendi paranızdan da vermediniz eline hiç
o zaman da vay sen para kazanıyosun da vermiyosun triplerine girecek
yani her şekilde bi çıkmaz o yüzden bence gerekiyosa duygu sömürüsü yapın anlatın herşeyi
nasılsa eşiniz duygu sömürüsüne alışkın annesinin keyfine bakılırsa
Çalışan sensin, sıkıntı çeken yine sensin ee ne anladım ben bu işten.
Sen kendini bu kadar görünmez kılmazsan eşin ailesine bu kadar paraları savuramaz.
Sen kendi elinle kendi payınla onun ailesine güllük gülistanlık bi'yaşam yaşatıyosun.
O eve senin de maaşın giriyo biraz lafın geçsin bence.
Sen maaşından parayı sadaka ister gibi çekinerek istiyosun adam sıkıntılardan bahsederken ailesine aldığı boyayı söylüyo ee sizene yani sanki ailesi aç da ekmek almış gibi:44:
off öyle sıkılıyor öyle daralıyor ki içim ne deseniz hepiniz haklısınız. Şimdi yatağıma geçtim ben ve kendisi ise oturma odasında kendine bi yatak yaptı Ayrı uyumayı tercih etti. Hiç konuşmadı. Ben de konuşmadım. Suçlu benmişim gibi beni cezalandırıyor aklı sıra bense içimde kalanları söyleyemediğim için kendimi yiyip bitiriyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?