• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi kötüyüm yoksa o mu?

Negri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
172
39
43
....................................................

Son düzenleme:
Klasik erkek modeli..

Kendi kafasını dinlemek için yurtdışına tatile gitmesini biliyor ama sana gelince borç var..

Anlattığına göre sen zaten para tutan, israf yapmayan birisisin..

Bence yeri geldiğinde sen de harcamasını bil..Sonuçta sen de çalışıyorsun..

Başkasına gelince para var sana gelince yok..Çifte standarta hiç gelemem..

Klasik erkek modeli..

Kendi kafasını dinlemek için yurtdışına tatile gitmesini biliyor ama sana gelince borç var..

Anlattığına göre sen zaten para tutan, israf yapmayan birisisin..

Bence yeri geldiğinde sen de harcamasını bil..Sonuçta sen de çalışıyorsun..

Başkasına gelince para var sana gelince yok..Çifte standarta hiç gelemem..

İnan bir şey almak istesem on kez düşünüyorum acaba bi şey der mi diye. Kışın kombiyi yakarken bile haber veriyorum izin ister gibi. ama artık öyle olmamaya karar verdim beni çok üzdü bugün

Elbette ki sen haklısın.

Ailelere yardım edilir, ihtiyaçları vardır anlarım.
Ama eşinin ailesinin durumu hem iyi, hem de eşin senden gizli saklı ailesine yardım ediyor.
Dahası senin ve kendi evinizin temel ihtiyaçlarını karşılamadan.

Bence sen hatalısın.
Ne diye onu düşünüyorsun?
Bak kendi para elinde olunca harcıyor,
ama sen harcayınca sorun çıkartıyor.
Sen harcamamaya, masraf çıkarmamaya alıştırmışsın eşini.

Eşinde hiç hakkaniyet yok, çifte standart var.

Normalde ortak bütçeden yanayım, ayrı gayrı olmaz evlilikte
ama bence sen maaşını ayır, kendi de ne yapıyorsa yapsın...
Böyle eşe böyle davranış haktır...

Son düzenleme:
siz kötü değilsiniz sadece iyisiniz yapıcısınız
ama iyilikten ne marazlar doğuyor görüyorsunuz
bırakın herkes kendi sorumluluğunu yerine getirsin
siz hadi eşiniz neyse de kv kp in borcunu niye üstleniyorsunuz
bakın onlar da siz normal karşılayıp verdiğiniz için normal karşılıyor
hatta tepelemeyi sömürmeyi kendilerine hak biliyolar

şimdi şunu yapın bunu söyleyin diyemem
sadece şunu diyorum bu saatten sonra 3kişilik bir ailesiniz
lütfen bundan sonra bebeğinizi söylerek eşinize bişileri anlatmaya çalışın
yarın bi gün o çock dünyaya geldiğinde kvnizin koltuk takımı size bi fayda vermeyecek
yada kvye yağdırdığınız onca bolluk..
artık sömürülmeyin gerektiğinde cevabınızı verin
hastayım bu gelincilik oynayan kvlere sanki onlara yeni ev düzülüyor evlatları evlenince

bebeğinize ve size hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum
bebişiniz kısmetiyle gelsin inşallah :nazar:

Elbette ki sen haklısın.

Ailelere yardım edilir, ihtiyaçları vardır anlarım.
Ama eşinin ailesinin durumu hem iyi, hem de eşin senden gizli saklı ailesine yardım ediyor.
Dahası senin ve kendi evinizin temel ihtiyaçlarını karşılamadan.

Bence sen hatalısın.
Ne diye onu düşünüyorsun?
Bak kendi para elinde olunca harcıyor,
ama sen harcayınca sorun çıkartıyor.
Sen harcamamaya, masraf çıkarmamaya alıştırmışsın eşini.

Eşinde hiç hakkaniyet yok, çifte standart var.

Normalde ortak bütçeden yanayım, ayrı gayrı olmaz evlilikte
ama bence sen maaşını ayır, kendi de ne yapıyorsa yapsın...
Böyle eşe böyle davranış haktır...

Evet haklısın ben de hatalıyım ama onca borcun içinde ben de yük olmak istemiyordum ona. Ama ne kadar yaparsam yapayım illa ki ailesine verecek parası varsa bana da olmalı. Ailesinin durumu da iyi değil aslına bakarsan ama aşırı lüks bir yaşam sürüyorlar kredi kartları kredilerle. Umurlarında değil dünya sanki. bu evde benim de emeğim var ama sorduğumda bana "sen ne yapıyorsun ki" diyor. saolsun haketmediğim şeyler duydum.

siz kötü değilsiniz sadece iyisiniz yapıcısınız
ama iyilikten ne marazlar doğuyor görüyorsunuz
bırakın herkes kendi sorumluluğunu yerine getirsin
siz hadi eşiniz neyse de kv kp in borcunu niye üstleniyorsunuz
bakın onlar da siz normal karşılayıp verdiğiniz için normal karşılıyor
hatta tepelemeyi sömürmeyi kendilerine hak biliyolar

şimdi şunu yapın bunu söyleyin diyemem
sadece şunu diyorum bu saatten sonra 3kişilik bir ailesiniz
lütfen bundan sonra bebeğinizi söylerek eşinize bişileri anlatmaya çalışın
yarın bi gün o çock dünyaya geldiğinde kvnizin koltuk takımı size bi fayda vermeyecek
yada kvye yağdırdığınız onca bolluk..
artık sömürülmeyin gerektiğinde cevabınızı verin
hastayım bu gelincilik oynayan kvlere sanki onlara yeni ev düzülüyor evlatları evlenince

bebeğinize ve size hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum
bebişiniz kısmetiyle gelsin inşallah :nazar:

Cevabınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ona anlatmaya çalışıyorum bebekten bahsediyorum ama hala bebeğin bilincine varamadı. Halen bi kaç yıl sonra kardeşini özel okula yurt dışına göndermekten bahsediyor. Yapsın bi şey diyemem ama benim babam yok abim uzakta ve annem geçimini dışarıya bebek bakmaya giderek sağlıyor. O zaman ben neden yapamıyorum diye üzülüyorum. Bazen keşke evlenmese miydim diyorum ama birbirimizi seviyoruz. Tüm suç benim aslında ben sessiz kaldım diye oldu tüm bunlar

Kendimde seni gordum biliyomusun
Suam calisamiyorum bi kac hafta once hastaneye yattim heryerim kan revan dedimki bana pijema alinmali evden getircem dedi evdekiler takim degil birde uzunlar kirlide kisa getirme killarim cikik dedim
Agzimin payini aldim
Keske diyorum maasimdan uc bes saklasaydim
Inan onlara degmiyor bu fedakarlik

Evet haklısın ben de hatalıyım ama onca borcun içinde ben de yük olmak istemiyordum ona. Ama ne kadar yaparsam yapayım illa ki ailesine verecek parası varsa bana da olmalı. Ailesinin durumu da iyi değil aslına bakarsan ama aşırı lüks bir yaşam sürüyorlar kredi kartları kredilerle. Umurlarında değil dünya sanki. bu evde benim de emeğim var ama sorduğumda bana "sen ne yapıyorsun ki" diyor. saolsun haketmediğim şeyler duydum.

Eşine ve sana güveniyorlar işte.
çok sessiz kalmışsın.
Dediğim gibi ailelere yardım edilir,
ama bu kendi temel ihtiyaçlarınızı karşılamadan olmaz.
Senin iyi bir rest çekmen gerekiyor.

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
Sen kendine hiç maddi alan bırakmamışsın.Çok büyük hata yapıyorsun bak ilerde daha çok üzülürsün.Bu maddi düzeni değiştirmen lazım...Zaten çalışan bayanların çoğu bunu duyar eşlerinden.Hem çalışırsın hem çalışıp para kazandığın kusur gibi kocanı pohpohlamak, ona ezilmek zorunda kalırsın:36:

Çok sinirleniyorum böyle erkekleri okuyunca.
Çalışıp tüm paranızı ona veriyorsunuz ve isteye isteye zorla harçlık alıyorsunuz adamdan.
Sizden başka kimseye sıkışık olduğunu söylemiyor, eminim kendide rahatça harcıyordur.
Maaş kartınızı alın elinden, borcun bir kısmını ay başında ödeyin, oda kalanını ödesin.
Kalan paranızda biraz harcayın, biraz biriktirin.
Havasını indirin artık şu adamın.

demek ki boşuna dememişler bu erkeklerin iki yakasını bir araya getirmeyeceksin diye

ne oluyor madalya mı veriyorlar aferin mi diyorlar

sen kıstıkça kıs adamın gözünde değeri yok...

har vurup harman savursaydın daha kıymeti olurdu belki de...

İşin açıkcası okurken bazı yerleri kendime çok benzettim..Ben de eşimle düğünümüzü eşyamızı kendimiz yaptık. O kadar çok borçla başbaşa kaldık ki....üstüne üstlük bir de bu borcun içinde ailesine yardım ettik maddi. Ama bi farkla benim eşimin ailesinin maddi durumu kötüydü. Eşinin ailesi lüks içinde yaşayıp senin harcamalarından kesiliyor ve üstüne kendi ailesine yardım ediyorsa bence bu kabullenilmesi zor bir durum tabii olarak..

Bir kere eşin şunu iyi bilmeli evlendikten sonra artık eskisi gibi davranamaz. Annesi babası zor durumdadır o ayrı...Lakin eşinin ailesi artık sensin bunu iyi bilmeli...Kaldı ki ailesinin durumu iyi diyorsun...Benim de yaptığım en büyük hatalardan biri kendimden çok karşımdakini düşünmek oldu. Bu kadar çok fedakarlık sadece yıpratır.Mesela altınlarını verdim diyosun, altın gününde verdim diyorsun...Bu kadarı fazla değil mi? altınların sana ait şeyler ve kimse senden almaması lazım, senin de kimseye vermemen lazım... üzme canını... Eşinle birbirinizi seviyorsanız eşine tatlı dille öncelikli gelenin ikiinizin olduğunu anlatmaya çalış...Sabır ve emek galiba biraz da...

Kendimde seni gordum biliyomusun
Suam calisamiyorum bi kac hafta once hastaneye yattim heryerim kan revan dedimki bana pijema alinmali evden getircem dedi evdekiler takim degil birde uzunlar kirlide kisa getirme killarim cikik dedim
Agzimin payini aldim
Keske diyorum maasimdan uc bes saklasaydim
Inan onlara degmiyor bu fedakarlik

Üzüldüm gerçekten. Biz de meraklı değiliz insanların ağız kokusunu çekmeye. Nişanlı iken kıskançlıktan nerdeyse işten çıkartıyordu beni. İyi ki çıkmamışım. O zaman da kapının önüne koyardı herhalde

Erkeklerin genel yapısı galiba bu, kendilerine ve ailelerine lazım olunca mutlaka çözülüyor bir şekilde, bize lazım olunca bin bir bahane.

Fedakalık yapmayı marifet sanıyoruz onlarında ayranı kabarıyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki; kazanıyorsun evet ama onun olandan sana ayırıp gönlünü almasını istiyorsun. Anlamazlar, anlamak işlerine gelmez. Hayat müşterektir yalanına artık inanmıyorum. Ne zaman ki aynı çatı altına girdik hayat ezenden yana onu anladım. Madem ki bir şey yapmıyorsun gibi geliyor ona verme maaşını, yapacağın ödemeleri kendin ayarla. Hamile kadınsın doğalgazı da nasıl yakacağını mı hesaplayacaksın, yak gitsin ödesinler. Bunlar bunu köküne kadar hak ediyorlar.

bu kk daki konuları okudukça evlilikle arama iyce mesafe giriyor valla
zaten ne diye evleniyoruz ki otursak ya baba evinde paşa paşa
yok yok rahat batıyo bize evlenince de adamı rahata erdiriyoruz bu sefer de ona batıyo

kocana ve kaynanaya çok fedakarlık yapmışsın artık yapma ,bencil ol sanırım eşinde yaptıklarının farkında değil .çok şımartılmış ,bencil olmanda fayda var!

İşin açıkcası okurken bazı yerleri kendime çok benzettim..Ben de eşimle düğünümüzü eşyamızı kendimiz yaptık. O kadar çok borçla başbaşa kaldık ki....üstüne üstlük bir de bu borcun içinde ailesine yardım ettik maddi. Ama bi farkla benim eşimin ailesinin maddi durumu kötüydü. Eşinin ailesi lüks içinde yaşayıp senin harcamalarından kesiliyor ve üstüne kendi ailesine yardım ediyorsa bence bu kabullenilmesi zor bir durum tabii olarak..

Bir kere eşin şunu iyi bilmeli evlendikten sonra artık eskisi gibi davranamaz. Annesi babası zor durumdadır o ayrı...Lakin eşinin ailesi artık sensin bunu iyi bilmeli...Kaldı ki ailesinin durumu iyi diyorsun...Benim de yaptığım en büyük hatalardan biri kendimden çok karşımdakini düşünmek oldu. Bu kadar çok fedakarlık sadece yıpratır.Mesela altınlarını verdim diyosun, altın gününde verdim diyorsun...Bu kadarı fazla değil mi? altınların sana ait şeyler ve kimse senden almaması lazım, senin de kimseye vermemen lazım... üzme canını... Eşinle birbirinizi seviyorsanız eşine tatlı dille öncelikli gelenin ikiinizin olduğunu anlatmaya çalış...Sabır ve emek galiba biraz da...

Teşekkür ederim cevabın için. Keşke durumları kötü olsa ben de yardım etsem. Siz doğru olanı yapmışsınız. Biz de kimseyi zor durumda bırakmayız eşimle. Eşimin ve benim akrabalarımıza bile durumları kötü diye yardım ediyoruz biz. ama aptal yerine konulmak insanı çileden çıkartıyor. Tek umudum bebeğimiz doğduktan sonra değişme ihtimali. Dediğin gibi biraz sabır

Eşine ve sana güveniyorlar işte.
çok sessiz kalmışsın.
Dediğim gibi ailelere yardım edilir,
ama bu kendi temel ihtiyaçlarınızı karşılamadan olmaz.
Senin iyi bir rest çekmen gerekiyor.

Az önce gel aşağı inelim bi şeyler yeriz dedi. Kabul etmedim. Hatasını anladı mı bilmiyorum yanımda dolaşıyo sürekli şuan gelip gidiyor ama ben ne yapmam gerektiğini inan bilmiyorum

Teşekkür ederim cevabın için. Keşke durumları kötü olsa ben de yardım etsem. Siz doğru olanı yapmışsınız. Biz de kimseyi zor durumda bırakmayız eşimle. Eşimin ve benim akrabalarımıza bile durumları kötü diye yardım ediyoruz biz. ama aptal yerine konulmak insanı çileden çıkartıyor. Tek umudum bebeğimiz doğduktan sonra değişme ihtimali. Dediğin gibi biraz sabır

Eşinle bunları açık açık konuş ve öncelikli ailenin kendiniz olduğunu anlat. Bir erkeğin evlendikten sonra ailesinin hala eskisi gibi olduğunu bilmesi en büyük yanlışlardan...

Back
X