• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi kötüyüm?

Bende sevmem yasam alanima girilmesini sevimsiz gelsi siz soyleyince amma nihayettinde erkek iste ...rahata duskun olluyor... sorun yapmayin ki zaten su asamada soylesenizde degismez kavga cikartan olursunuz ses etmeyin derim ben akil benden ve ruh saglinizi icin

Buyursunlar kalsınlar. Ben evde yokkende varken de kalabilirler. Evim herkese açıktır. Hatta anahtarım bir çok kişide vardır. 25 yıllık evliyim hiç bir sorun yaşamadım ve bu konuyu sorun da yapmadım.
:KK9::KK9::KK9::KK9:Valla alkışlıyorum sizi..Evlerimizin kölesi olmuşuz resmen..

Orası kocanın da evi
Kocan yokken senin annen gelemez mi

Kv mi hiç sevmem ama ben yokken eşim çağırsa kızamam. Hoşuma gitmez tabi ama çağırma diyemem

Tabiki girer herseyin bir siniri olmasi gerekir madem o ev esimin de evi kafasinda olcaz erkeklerde cam silsin yenek yapsin tuvaletr camasir suyu doksun nevresim degistrsin ama erkeklere ne var ki ustelik bende calisan bi kadinim

E sizin kocanız bunları yapmıyor mu :/
Beraber yaşamıyo musunuz siz üstelik çalışıyomuşsunuz. Eşiniz temizlemiyorsa yatılı misafir de çağırmasın

Back
X