Yani anlamiyorum eşimin bu konuda rahatliginiSız pımpırıklı degılsınız onlar gereksiz genis.
3yasında cocuga guvenılır mı ordan bakmaz o denir mi.
Haklısın anlamamakta.Yani anlamiyorum eşimin bu konuda rahatligini
Kayınvalidemlerin ev dublex 3 yaşında çocuğum var. Sürekli yukarısı falan cam calkon açık. Geçen yatak odasında oynuyordu çocuğum bir baktım pencere açık. Allah kotusun yatağa çıksa camdan bakcam falan diye. Kayinvalidemi kaç kere uyardım biraz bu konularda vurdumduymazlar. Beni de çok pinpirikli bulurlar. Eşimde ben gibi pinpirik yapardu ama pencere konusunda beyfendi rahat neymiş çocuğumu tanıyorum ben bakmaz o pencereye gidip aşağı diyor. Allah tan çalışmıyorum yoksa kaynanam bakcakti çocuğa valla çalışmadım artık tedirginlikten.
Şaka yapıyor olmalısınız? Bırakmayın peşini. Kardeşim o yaşlarda 1. Kattan balkondan düştü, dengesini kaydetmiş. Güvenip emanet etmeyinKayınvalidemlerin ev dublex 3 yaşında çocuğum var. Sürekli yukarısı falan cam calkon açık. Geçen yatak odasında oynuyordu çocuğum bir baktım pencere açık. Allah kotusun yatağa çıksa camdan bakcam falan diye. Kayinvalidemi kaç kere uyardım biraz bu konularda vurdumduymazlar. Beni de çok pinpirikli bulurlar. Eşimde ben gibi pinpirik yapardu ama pencere konusunda beyfendi rahat neymiş çocuğumu tanıyorum ben bakmaz o pencereye gidip aşağı diyor. Allah tan çalışmıyorum yoksa kaynanam bakcakti çocuğa valla çalışmadım artık tedirginlikten.
Kayınvalidemlerin ev dublex 3 yaşında çocuğum var. Sürekli yukarısı falan cam calkon açık. Geçen yatak odasında oynuyordu çocuğum bir baktım pencere açık. Allah kotusun yatağa çıksa camdan bakcam falan diye. Kayinvalidemi kaç kere uyardım biraz bu konularda vurdumduymazlar. Beni de çok pinpirikli bulurlar. Eşimde ben gibi pinpirik yapardu ama pencere konusunda beyfendi rahat neymiş çocuğumu tanıyorum ben bakmaz o pencereye gidip aşağı diyor. Allah tan çalışmıyorum yoksa kaynanam bakcakti çocuğa valla çalışmadım artık tedirginlikten.
Hadi yaa ay çok üzüldüm. Nasıl.oldu peki buAyrica bakmaz diye bisey yok cocuk bu yetiskin birey değil yigenim 3 yasinda 3.kattan dustu vefaat etti haziran ayinda
Evet sadece bu konuda değil bir çok.konuda rahatlar çocukla ilgili. Sinir oluyorumBenim ki 5 yaşında kayınvalidemlerdeyim birgün onlar üst katta camda da güvenlik adına birşey yok açmışlar bende namaz kılmaya girdim odaya bir baktm 5 yaşındaki yle 3 yasındaki çocuklarım camın tam ucunda bakmaya hazırlanıyorlar nasıl aldığımı bir ben bilirim bir de Allah o yüzden siz pimpirikli olmaya devam edin bakmayın onlara biz kaç kişi etraflarında dolaşıyoruz cocuk bu ne olur ne olmaz dıye ev kalabalık olmasına ragmen o yüzden dikkat şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?