Ben mi pinpirikliyim sizce konu cocugum

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Kayınvalidemlerin ev dublex 3 yaşında çocuğum var. Sürekli yukarısı falan cam calkon açık. Geçen yatak odasında oynuyordu çocuğum bir baktım pencere açık. Allah kotusun yatağa çıksa camdan bakcam falan diye. Kayinvalidemi kaç kere uyardım biraz bu konularda vurdumduymazlar. Beni de çok pinpirikli bulurlar. Eşimde ben gibi pinpirik yapardu ama pencere konusunda beyfendi rahat neymiş çocuğumu tanıyorum ben bakmaz o pencereye gidip aşağı diyor. Allah tan çalışmıyorum yoksa kaynanam bakcakti çocuğa valla çalışmadım artık tedirginlikten.

Düşenler hep 3 yaşında, 5 yaşında, 10 yaşında düşen bile var.
Çocuğumu tanıyorum diye birşey yok
Niye çocuklar araba kullanamıyor, neden ehliyet alamıyor? Çünkü kendi başlarına düşünecek, mantık yürütecek, sonuçları önceden tahmin edecek entellektüel kapasiteleri yok. Ayrıca motor becerileri gelişmemiş henüz.

Gazetelerde okuduğumuz o çocuk haberlerini gösterin eşinize. Çocuk bu. Merak eder. Gider bakar camdan. Çok tehlikeli.

siz niye 3 yaşındaki çocuğu gözünüzün önünden ayırıyorsunuz?

Büyük konuşmayayım ama guvenlik kirmizi cizgim. Ben uyardığım halde açık bırakmaya devam ederse bir daha asla goturmezdim evlerine. Ben tedbir alayım da takdir allahtan . Çocuğuma birşey olsa benden çok kim yanacak. Sacmaliyorlar

Şaka yapıyor olmalısınız? Bırakmayın peşini. Kardeşim o yaşlarda 1. Kattan balkondan düştü, dengesini kaydetmiş. Güvenip emanet etmeyin

Esimm bana birakmaz evi yakar anasi oyle rahat davransa

Ayrica bakmaz diye bisey yok cocuk bu yetiskin birey değil yigenim 3 yasinda 3.kattan dustu vefaat etti haziran ayinda

Üstelik doğumunda kaynanam çocuğu bana bırakın siz hastanedeyken dedi. Eşime evde bırakmam dedim sürekli cam pencere açık evleri içten merdivenli duser şaşar.

Benim ki 5 yaşında kayınvalidemlerdeyim birgün onlar üst katta camda da güvenlik adına birşey yok açmışlar bende namaz kılmaya girdim odaya bir baktm 5 yaşındaki yle 3 yasındaki çocuklarım camın tam ucunda bakmaya hazırlanıyorlar nasıl aldığımı bir ben bilirim bir de Allah o yüzden siz pimpirikli olmaya devam edin bakmayın onlara biz kaç kişi etraflarında dolaşıyoruz cocuk bu ne olur ne olmaz dıye ev kalabalık olmasına ragmen o yüzden dikkat şart.

Evet sadece bu konuda değil bir çok.konuda rahatlar çocukla ilgili. Sinir oluyorum

Cam cok tehlikeli arti cocuga guvenilir mi hic?
Oraya gider gitmez butun camlari kontrol edip kapatmaniz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…