Ben mi pinpirikliyim sizce konu cocugum

Seneler once burda bir konu okudum. Camdan dusup vefat etmisti bebegi. Seneler oldu o kadinin acisini hala unutamiyorum. Varsin pimpirikli olun. O cocuk Allah korusun o camdan duserse herkes anasi sahip ciksaydi diyecek haberiniz olsun.
ya sizde mi eski üyesiniz bende hatırlıyorum. fotoğrafını dahi unutamıyorum, dua istedi yavrucak

Çocuğa güven olur mu yaa ilkokul çocukları bile camdan bakmak istiyorlar o kadar tehlikeli olduğunu bildikleri halde çünkü çocuk bunlar merakına yenik düşer bakar. Büyükler bu konuda biraz rahatlar bir şey olmaz biz de çocuk büyüttük diye dillerine dolamışlar. Sorsan KV çok güzel çocuk büyütmüş ne desem bir şey olmaz ben hep böyle büyüttüm. E büyüttün de merdivenden düşmeleri , oralarını buralarını kırmaları eksik olmamış hiç. Şimdi çok katlı evler daha da tehlikeli pencereler balkonlar. Ben çok korkuyorum lavaboya giderken bile acaba gidip pencereleri açar mı diye

Üç yaşındaki çocuğumu balkonda demir parmaklık yoksa anneme bile bırakmam.
KV ler, anneler bizden yaşlılar.
Bizim gibi bakıp, akıl edemiyorlar.

Üç yaş çocuğu tek başına birakilmaz.
Pencere olmaz, gider diş macunu bulur tüp çikolata diye.
Boncuk bulur burnuna sokusturur, ilaç bulur, olur da olur yani..

Pimpirikli değilsiniz, normalsiniz.
Normal olmayan çocuğu kv de de bırakmaniz.

Bu nasil birsey, 3 yasindaki çoçuk hem yanliz, hem cam açik bir odadami kaliyor? Ve bu nasil bir soru olabilir? Tabiki sorumsuzluk. Cam açik bir yerde çoçuk dururmu hiç? Cocugun yapacagi hiç belli olmaz. Sakin çoçugu bir daha onlara birakma.

Cocuk düserse bide en kötüsü ölüm bile degil, hayati boyunca agir engelli yasayabilir.

Hadi yaa ay çok üzüldüm. Nasıl.oldu peki bu

Ablam mutfaktaymis ogluda yanindaymis 1 dakka gecmedi diyor ne zmn gitti ne zmn cikti nasil dustu bilen yok ama 5 yasindaki ablasi yanindaymis gunlerce konusmadi oda ateslendi hastalandi olacağı vardi zamani vakti okadardi saeece bunlar sebep ama insan konduramıyor ecel olduğunu bilsede hazmediyor bunu yasamak istemiyorsaniz cocugunuzu kimseye birakmayin

Ayy en büyük korkumdur cam balkon. Ben kendi anneme bile bırakmıyorum mecbur olmadıkça 3.katta diye. Hem de annem çok dikkat eder yani.

Siz haklısınız. Çocuğa asla güven olmaz. Göz önünden sakın ayırmayın. Benim oğlum da 3 yaşında ve camı kendi açıyor. Cam kapalı olsa dahi güvenmeyin.

Konuyla alakası yok ama ikidir PİNPİRİKli konu açıyorsunuz. Pimpirik olacak o. Dayanamadım bu sefer.

çocuğa güvenilir mi ya ? 1 yapmaz 2 yapmaz 3. de kuş görür sinek görür Allah korusun düşer.sonradan ah vah etmektense şimdiden bırakın pimpirikli desinler

Gayet haklısınız. Benim çocuğum ufakken de tedbirliydi suan hala tedbirli maşallah akıllı bi cocuk ancak adı üstünde çocuk. Merak eder belki bi anda ya da bir ses duyar düşünmez bakmak ister camdan belli olmaz çocuğa. .
Ben bütün Camlarıma kilit taktırdım. Hatta anneminkilerine de taktiricam arada bir gitsek te rahat oturup keyif yapmak istiyorum.
Sizde alabilirsiniz. Ayrıca hergün evi havalandiriyorum tüm camlar açık kilit olduğu için sıkıntı yaşamıyorum.

3 yaşında çocuk için mi bakmaz o diyor? 10 yaşında çocuk bile düşebilir kediyi görücem diye eğilip Allah korusun.

Benim 3 yaşında oğlum var camdan balonu gitti diye oda camdan aşşağı gidecekti yakaladım sakın olmaz demeyin çocuk bu önleminizi alın.

siz normalsiniz ama eşiniz ve ailesi için aynı şeyi söyleyemem.3 yaşındaki bir çocuğa ne kadar güvenilebilir ki?cam açık olmasa kaşla göz arasında camı açıp çıkar bile.millet boşuna çocuk kilidi falan takmıyor kapı,pencereye.benim kardeşim kendi başına balkona çıkmıştı 5 yaşındayken balkonda eline ne geçtiyse yere atmıştı.birinin kafasına gelse yaralansa yada kendi düşse çok fena olurdu.

Endişe duyunuz bence de..
Yıllar evvel kuzemin oğlunu 4 yaşindayken, 6. Katta, açık pencerenin içinde, süperman gibi aşağı atlamak üzereyken tesadüfen yakaladı.
Halen daha kabus görüyor..

Çocukların düşme hikayeleri yüreğimi dağlıyor
Benim de kardeşim 2,5 yaşındayken 5.katta düştü
toprağa düştüğü için bir şey olmadı ama hala hastanedeki o görüntüsü aklımda, üstünden 23 sene geçmişken bile..

Lütfen eşine ve özellikle kv ne şu videoyu izletir misin?

benim çocugum yapmazmi hii tabi yapmaz.
benim kiza anlamaya basladigindan beri ozellikle sicak dedigim seylere yaklasmamasini tembihliyorum, simdiye kadar da hic yaklasmamisti.
bugun oglen ekmek yapmaya baslamadan once corbasini altini yeni kapattigim dudukluden tabaga aldim sogusunda icireyim diye 3 dk gecmedi gozumun onunde hemen dibimde oldugu halde geldi elini o tabaga atti ve kafasindan assagi dokuldu o corba.
benim cocugum yapmaz diye bisey yok.çocuğun napacaği bellimi olur burnumuzun dibindeki cocuga bile engel olamiyoruz gormedigin cocuga nasil bu kadar emin olabilirsin ki.
bence siz pimpirikli degilsiniz onlar rahat.

Burada bizim sana haklısın dememiz ; eşinin ya da kayınvalidenin bakış açısını değiştirecek mi? Elbette cogumuz özellıkle anne olanlarımız sana hak verıyor ve kesınlıkle haklısın! Yukarıda bır vıdeo var, Allah korusun yavrularımızı bir anlık boşluk, dalgınlık dönüşü olmayan seylere yol açar. Bu konuda tavrınızı lutfen SERT koyun.

Allah korusun bişey olsa annesi nerdeydin derler. KV ler oradan kaybolur. En kötüsü de o acı içinizden çıkmaz. Benim bebeğim azıcık biyerden kayarak düştü beyin kanaması geçirdi. O sırada ben ev süpürüyodum. Üstünden çok zaman geçti bebeğim de iyi şükür ama içimden çıkmıyo o sıra yasadıklarımız. İyiki bi bebek dogurmus başka iş yokmu buevde diyenler o gün senin bebekten başka ne işin vardı da yalnız bıraktın dediler. Ama dediğim gibi kimin ne dediğinden çok kendi vicdanım rahat bırakmadı

Okurken sinirim bozuldu,bu nasıl rahatlık yuh yani,götürmeyin çocuğunuzu oraya,gidersenizde beraber gidin yanı başından ayrılmayın.Eşinizde bi acayip,Allah korusun birşey olsa,anasını sorumsuzluğu derler

Cocuga guven olur mu hic...Arkadasimin torunu, annesiyle ayni odadayken, gelinin bir anlik dalginligiyla 3.kattan dustu. Cok sukur ki zemin toprakmis...
Cocugunuzu gozunuzun onunden asla ayirmayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…