• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi saçmalıyorum?

missblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
2.971
495
0
İstanbul
Arkadaşlar merhaba...
Şimdi size baya bi'süredir canımı sıkan, huzursuz eden bi'durumu paylaşıcam. Çünkü beynim ikiye bölündü, hazır burda benden yaşça büyük olanlar ve tecrübeli arkadaşlarım da varken bi'danışayım dedim. Bakalım ben mi büyütüyorum, anlayım bi'sayenizde:31:

Şimdi biz bu okuduğumuz fakülteye bi'kaç kişi sonradan geçiş yaptık ve erkek arkadaşımla aynı bölümdeyiz.
Şimdi bi'kız var o da bizle aynı zamanda geçiş yaptı. Biz sevgilimle bu X (kızın adı olsun) arkadaşla beraber tanıştık ve sonradan gelenler olarak beraber takıldık. Ancak görür görmez, hadi ikinci gün diyelim biz baya etkilendik sevgiliyle, sevgili olacağımız belli gibiydi yani:1:

Herneyse şimdi bu X bizim bu üstü kapalı flört evremizde paso "ay Y(sevgili) çok durgun durun gidip uğraşayım az şunla" der gider saçına başına dokunurdu. İlk bizle tanıştı biz kızkıza yemeğe gitcez, sevgili başka yerde yiycek (biz başlamadan) bu hop ben onların yediği yerde yiycem der onların peşine takılırdı. Çok kısa süre sonra biz başladık sevgiliyle ve söylediğimizde herkes aa çok sevindik, çok yakışıyosunuz derken bi'o "hiç haberimiz olmadı" diyerek baya yüzü asık dil ucu hıı tebrikler falan dedi. Zaman geçti, aylar oldu sınav zamanı geldi. Bizim bu X kız dolu sınıftan tek bir sandalye tutarak "elele" olan "bize", "Y sana yer tuttum gel otur" dedi. Sevgili otursa full dolu sınıf haliyle benim diğer sınıfa geçmem gerekiyo. İyi niyet desem insan erken gelince iki sıra tutar gelin oturun der. Sonra bi'başka sınavda sevgilinin notu yüksekti o dersten kız yine geldi "Y yanıma otursun dur yer tutayım"dedi ve en sonunda ben:" ben varım yahu burda, yer tuttum çoktan beraber oturuyoruz her sınav bilmiyo musun?:1:" dedim aynen böyle gülerek ve yine yüzü değişti.

Şimdi geçen bi'yere gezmeye gidilcekti kız sabah bana mesaj attı "günaydın canım Y'ye ulaşamadım buluşup gidelim diycektim aynı yerden gidiyoruz da:) uyandırsana" diye. Ee ben de gidiyorum sizle, sorsana bi'bana da dil ucu.

Şimdi kızlar diyelim;
1) Bu kız benden pek hoşlanmıyo, sevgiliyi ise arkadaş olarak seviyo, daha yakın buluyo. Olamaz mı olabilir... Ancak biz bunla daha önce tanıştık paso beraberdik, sevgili gelince başka boyuta geçti.

2)Hadi diyelim içten içe sevmedi. İnsan düşünmez mi "bu adamın sevgilisi var kız yanlış anlar samimiyeti, boştan yere huzursuz etmeyim ona göre davranayım?

3) İçten içe en baştan o da hoşlanıyor. Bunu diyeceğim ama şuan sevgilisi de var.

Şimdi kızlar belki saçma gelmiş olabilir ama ben normalde öyle kıskanan biri değilim. Hani diğer kız arkadaşlarla isterse kol kola göriyim "napıyosun be" demem arkadaşı derim. Ancak bu kız gülümseyerek sevgilinin adını söylese bile cinlerim tepeme çıkıyo feci huzursuz oluyorum bakışlarından bile. Ben arkadaşımın sevgilisi varsa önce onun yerine kendimi koyup öyle davranıyorum.

Şimdi size sorum ben mi gereksiz kıskançlık yapıp huzursuzluk çıkarıyorum yoksa haklı mıyım? Ya da sizler de sevgili gibi "içinde kötülük olduğundan değildir ya arkadaşça yapıyodur belki" mi? (çenem düşmüş:1: ama açıklayıcı olsun istedim, okuyan gözleriniz, kafa yoran beyinleriniz dert görmesin:ssz:) Objektif yorum alayım ki hastalıklı düşünüyorsam bakış açımı değiştirmeye çalışayım da sinirlerim gerilmesin:25:

haklı olduğun gibi gayette anlayışlı davranmışsın, şuan 28 yaşındayım, kendini 18 yaşında üniye giderkenki zamanlarımda hayal ettim okurken geçmişe döndüm, valla o kıza iki laf eder iletişimimi keser, sevgilimede o kızla konuşmasının beni rahatsız ettiğini, eğer bu rahatsızlığımı umursuyorsa görüşmesini istemediğimi söylerdim, yani kıza şeytan sevgilime melek....

ama aralarında öyle bişey yoksada ben yalnış anladıysamda o kızla arkadaşlığımı bitirdiğim için doğru yaptığımı düşünmeye devam ederdim. çünkü arkadaş dediğin beni huzursuz etmez, kafamda soru işareti yaratmaz,
sevgilim eskiden onun arkadaşıda olsa; benim sevgilim olduğu andan itibaren onun eniştesi şekline girmiştir ki bu mesafe gerektirir,
benim gözümde sinek moduna girip miğdemi bulandırmaz!

birde acaba şuan düşündüğüm gibimi düşünürdüm 10 yıl önce diye düşündüm birden.... sanırım aynı düşünür farklı davranırdım, yani malum gençlik kanı kaynıyor, fevli davranıyor, tecrübesizlikde var, oyüzden o kızın canını okurdum:) ama sen okuma, uzak dur ve sevgilini uzaklaştır yeterli, ve kendine daha akıllı kız arkadaşlar edin okulda...

çünkü üni arkadaşlıkları asla unutulmuyor, kopmuyor insan kolay kolay, en sağlam dostluklar ünde kuruluyor, sevgiline yazan bi arkadaşı çöpe at ve ona yoluna lise arkadaşlarıyla devam etmesini söyle...

haklı olduğun gibi gayette anlayışlı davranmışsın, şuan 28 yaşındayım, kendini 18 yaşında üniye giderkenki zamanlarımda hayal ettim okurken geçmişe döndüm, valla o kıza iki laf eder iletişimimi keser, sevgilimede o kızla konuşmasının beni rahatsız ettiğini, eğer bu rahatsızlığımı umursuyorsa görüşmesini istemediğimi söylerdim, yani kıza şeytan sevgilime melek....

ama aralarında öyle bişey yoksada ben yalnış anladıysamda o kızla arkadaşlığımı bitirdiğim için doğru yaptığımı düşünmeye devam ederdim. çünkü arkadaş dediğin beni huzursuz etmez, kafamda soru işareti yaratmaz,
sevgilim eskiden onun arkadaşıda olsa; benim sevgilim olduğu andan itibaren onun eniştesi şekline girmiştir ki bu mesafe gerektirir,
benim gözümde sinek moduna girip miğdemi bulandırmaz!

birde acaba şuan düşündüğüm gibimi düşünürdüm 10 yıl önce diye düşündüm birden.... sanırım aynı düşünür farklı davranırdım, yani malum gençlik kanı kaynıyor, fevli davranıyor, tecrübesizlikde var, oyüzden o kızın canını okurdum:) ama sen okuma, uzak dur ve sevgilini uzaklaştır yeterli, ve kendine daha akıllı kız arkadaşlar edin okulda...

çünkü üni arkadaşlıkları asla unutulmuyor, kopmuyor insan kolay kolay, en sağlam dostluklar ünde kuruluyor, sevgiline yazan bi arkadaşı çöpe at ve ona yoluna lise arkadaşlarıyla devam etmesini söyle...

Öncelikle bu saatte bu uzun yazıyı okuduğun için teşekkür ederim:1:
23 yaşındayım ben de, mümkün olduğunca olgun durmaya çalışıyorum ama şu son buluşup gidelim diycektim-den sonra hanımefendilik çizgisinden çıkarak bi'güzel sevgiliye cırladım "bak son sene kötü ayrılıcaz onla, bi'cümle kurucam millet içinde selamı zor vericek ben iyi niyetli düşünmeye zorladıkça yükleniyo patlıycam bak sen de ona göre davran sana da patlamayım" dedim:26: Sevgili bu kadar sevmediğini bilmiyodum ya ama yine de saflıktan yapıyo olabilir, tamam dikkat ederim sen huzursuz olma bitanem beni bilmiyomusun gibi şeyler söyledi. Ama benim tahammül noktam aştı aşacak yani diyorum ya gülerek adını söylese yapıştırmak isteyecek kıvamdayım. (hiç kız kavgası yaşamadım, yapıştıramayıp sinirden ağlarım:27: )

ben bu hatundan hıç hoşlanmadım
hanı tamam, benımde erkek arkadaşlarım var, sevgılılerı var
ama hıç bırıne karşı bu kadar rahat değılım

bu kız ya çok rahat
ya da bılerek senı uyuz etmek ıçın yapıyor

2. seçenek daha ağır basıyor ama... takıbe al, sevgılıne bahsetme öncelıkle
baktın olacak gıbı değıl, çek kenara konuş kızla

ben bu hatundan hıç hoşlanmadım
hanı tamam, benımde erkek arkadaşlarım var, sevgılılerı var
ama hıç bırıne karşı bu kadar rahat değılım

bu kız ya çok rahat
ya da bılerek senı uyuz etmek ıçın yapıyor

2. seçenek daha ağır basıyor ama... takıbe al, sevgılıne bahsetme öncelıkle
baktın olacak gıbı değıl, çek kenara konuş kızla

Malesef bugün dayanamadım ve sevgiliye söyledim. Dedim benim en yakınım bu, benim lafım ona geçer dedim ve beni de önemsiyosa bu kadar zamandır elini tuttuğunu ona göre ayar verir dedim. Ancak sevgili bi'erkek olarak tabii ki "kötü düşünmeyelim, belki farkında olmadan arkadaş olarak yapıyodur" dedi. Ama diyorum ya diğer kız arkadaşlarla başbaşa kafeye gitsin saatlerce otursun sormam bile ama bu kız huzursuz ediyo beni. Aklında hoşlantı yoksa bile insan dikkat etmez mi:26:

yaşama zaten:) sonra yaşadığın için ağlarsın sinirden inan.... o kısa vereceğin en güzel ceza sevgilinle birlikte iletişimi komple kesmek, ne msj ne tel ne selam ne sabah... noldu diye sorduğundada "yok bişey" deme, "uzak dur" de, sebep nolduki niyeki derse "sıkıldık senden" de:) gayet açık ve net... hem noldu niye böle yapıyosunuz diye peşinizde dolanmaz, hemde kapak olur, sevgilin dikkat etmesin ozaman direk kessin iletişimi, hatta sevgiline msj attığında cvbı sen yaz, geri bildirim yapamayacağı bi cvp olsun:)

sinirlenip kafana takıp sorun çıkarırsan kendi çapında büyütürsün onu, sen büyütürsen sevgilinde gözünde büyütür, yasak elma tatlıdır.

basit bi kıza yapılacak en sıradan muameleyi yaparsan oda yerini bilir, en azından haddini:)

Derya diyecek söz bırakmamış..:) kendisine tamamen katılıyorum.
Bence de o kızla ilişkini kesip, sevgilinle de uygun bir dille konuşarak onunla muhatap olmamasını isteyebilirsin.
Sonuçta arkadaştan önce sevgili gelir.. di mi ama?
:34:

Son düzenleme:
yaşama zaten:) sonra yaşadığın için ağlarsın sinirden inan.... o kısa vereceğin en güzel ceza sevgilinle birlikte iletişimi komple kesmek, ne msj ne tel ne selam ne sabah... noldu diye sorduğundada "yok bişey" deme, "uzak dur" de, sebep nolduki niyeki derse "sıkıldık senden" de:) gayet açık ve net... hem noldu niye böle yapıyosunuz diye peşinizde dolanmaz, hemde kapak olur, sevgilin dikkat etmesin ozaman direk kessin iletişimi, hatta sevgiline msj attığında cvbı sen yaz, geri bildirim yapamayacağı bi cvp olsun:)

sinirlenip kafana takıp sorun çıkarırsan kendi çapında büyütürsün onu, sen büyütürsen sevgilinde gözünde büyütür, yasak elma tatlıdır.

basit bi kıza yapılacak en sıradan muameleyi yaparsan oda yerini bilir, en azından haddini:)

İlk söylediğimde daha 3 aylık anca olmuştuk ozaman "saçmalıyosun, arkadaşımız o bizim" demişti:1: Bugün onun elde tutulur bi'eylemi olmadan beni kıskandığı erkekleri örnek vererek olayları anlattım ve paşazade şöyle dedi "sana yapamazlar ki nereye senle buluşup gidiyo" dedi:19: En son öyle mi, bak sen bundan sonra gör ozaman daha yapabiliyo mu dedim. İşin kötüsü hoşuna gitti, kıskandım diye çocuk gibi sırıtıp durdu. Ancak huyumu biliyo benim rahatsız olduğumu bile bile çizgi çekmezse bundan sonra ben de onun kuruntularını (?) gözardı ederim. Ogün buluşup gidelim dediği yere o kız geliyo diye gitmedim, sevgili de ben gitmiyorum diye gitmedi trip atmış kızcağız "peki tamam gelme saat geç oldu zaten ok tamam tamam neyse" falan gibi:41:

Derya diyecek söz bırakmamış..:) kendisine tamamen katılıyorum.
Bence de o kızla ilişkini kesip, sevgilinle de uygun bir dille konuşarak onunla muhatap olmamasını isteyebilirsin.
Sonuçta arkadaştan önce sevgili gelir.. di mi ama?
:34:

Ben düşüncemi söyledim bugün anladım seni dedi, cidden anladıysa hastalıklı gibi kuruntu yapıp huzursuzluk çıkarmak istemediğimi ona göre kendi çizgi çekecek. Ben konuşma dedim diye konuşmazsa mutlu olmam ki kendini benim yerime koyup karar vermesi lazım. Biliyo çünkü benim onun bi'şundan hiç hoşlanmadım demesiyle araya koca bi'duvar ördüğümü. Şurda son sene az bi'şey kaldı Allah'tan sonra istiyosa görüşsün bakalım nerde görüşüyo:9:

İlk söylediğimde daha 3 aylık anca olmuştuk ozaman "saçmalıyosun, arkadaşımız o bizim" demişti:1: Bugün onun elde tutulur bi'eylemi olmadan beni kıskandığı erkekleri örnek vererek olayları anlattım ve paşazade şöyle dedi "sana yapamazlar ki nereye senle buluşup gidiyo" dedi:19: En son öyle mi, bak sen bundan sonra gör ozaman daha yapabiliyo mu dedim. İşin kötüsü hoşuna gitti, kıskandım diye çocuk gibi sırıtıp durdu. Ancak huyumu biliyo benim rahatsız olduğumu bile bile çizgi çekmezse bundan sonra ben de onun kuruntularını (?) gözardı ederim. Ogün buluşup gidelim dediği yere o kız geliyo diye gitmedim, sevgili de ben gitmiyorum diye gitmedi trip atmış kızcağız "peki tamam gelme saat geç oldu zaten ok tamam tamam neyse" falan gibi:41:

Hem suçlu hem güçlü.. Velete bak!!:27:
Ben bu kızı döverim.. !! :41:

Son düzenleme:
Malesef bugün dayanamadım ve sevgiliye söyledim. Dedim benim en yakınım bu, benim lafım ona geçer dedim ve beni de önemsiyosa bu kadar zamandır elini tuttuğunu ona göre ayar verir dedim. Ancak sevgili bi'erkek olarak tabii ki "kötü düşünmeyelim, belki farkında olmadan arkadaş olarak yapıyodur" dedi. Ama diyorum ya diğer kız arkadaşlarla başbaşa kafeye gitsin saatlerce otursun sormam bile ama bu kız huzursuz ediyo beni. Aklında hoşlantı yoksa bile insan dikkat etmez mi:26:

aslında bılmesı kötü olmuş
erkekler sever böyle şeylerı, hatta ıçten ıçe benı kıskanıyor dıye mutlu bıle olurlar

eğer bı kere bu hatun huzursuz ettıyse senı, ıçın almaz bıdaha
madem bılıyor söyle sevgılıne mesafeyı koysun :41:

aslında bılmesı kötü olmuş
erkekler sever böyle şeylerı, hatta ıçten ıçe benı kıskanıyor dıye mutlu bıle olurlar

eğer bı kere bu hatun huzursuz ettıyse senı, ıçın almaz bıdaha
madem bılıyor söyle sevgılıne mesafeyı koysun :41:

Valla hep derim "sevmediğim ne yaparsan, dile getirince de beni anlamazsan, ben de aynını yaparım ki ne hissettiğimi anla":ssz: Zaten bugün o sırıtıştan anladım. Bi'de 1 buçuk senedir ilk defa beni böyle kıskanırken gördü zevkten dört köşe oldu:31: ama sanmıyorum oh kıskandı diye göze alamaz:31:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Aynı şey benimde başıma geldi tatlım.İlk başta kıskançlık yapıyorumdur diye sustum ama sonunda biryere kadar, patladım 1,2 gün tartışmalı geçmişti Açık açık o kızın hareketlerinden huylandığımı hatta görüşmesini istemediğimi söyledim .İlk başta abartmıyorsun gibi bir tepki verse de sonunda yine benim lafıma geldi Şimdi ne görüşüyorlar ne de konuşuyorlar.Sende erkek arkadaşını karşına al konuş hatta kendi yakın arkadaşlarınla da bu meseleyi konuş.kızın hareketlerinden tek huylanan ben miyim siz de böyle birşey farkettiniz mi diye.Hallolur umarım.
Ama şu da var kızla arasına bir mesafe koymazsa senin rahatsız oldugunu bilmesine ragmen postayı koy.Gerçekten sevmiyordur o canım

Aynı şey benimde başıma geldi tatlım.İlk başta kıskançlık yapıyorumdur diye sustum ama sonunda biryere kadar, patladım 1,2 gün tartışmalı geçmişti Açık açık o kızın hareketlerinden huylandığımı hatta görüşmesini istemediğimi söyledim .İlk başta abartmıyorsun gibi bir tepki verse de sonunda yine benim lafıma geldi Şimdi ne görüşüyorlar ne de konuşuyorlar.Sende erkek arkadaşını karşına al konuş hatta kendi yakın arkadaşlarınla da bu meseleyi konuş.kızın hareketlerinden tek huylanan ben miyim siz de böyle birşey farkettiniz mi diye.Hallolur umarım.
Ama şu da var kızla arasına bir mesafe koymazsa senin rahatsız oldugunu bilmesine ragmen postayı koy.Gerçekten sevmiyordur o canım

Bugün başta dediğim o bi'yere gidilme etkinliği için bana neden son dakika gelmediğim ısrarla sorulunca arkadaşa da söyledim canım. Arkadaşım erkek olmasına rağmen ve o kızla da arasının benle olduğu gibi iyi olmasına rağmen dinledi ve "o da saçmalamış ama öyle de davranılmaz ki" dedi. Demek ki ben de bi'tuhaflık yokmuş bi'erkeğe de gayet yersiz geldi bu davranışlar.

Sevgilim onsuz gitseydim sizle ayrılcaktı benden dedi direk, bence olayın yeterince farkında:31:. Garibim bugün zoraki ortamda kasım kasım kasıldı ben yanlış anlıycam diye.

Back
X