Ben mi sorunluyum yoksa o mu

Ne alakası var bu konu üzerinde tez mi hazırladınız yeterince güveniyorum kendime neden öz güvensiz olayım
Tespitte bulunabilmek icin illa tez mi yazmak gerekiyor?
Ozguvenli insan bu kadar paranoyak sekilde surekli takip edip "acaba kimle yazisiyor, neden bana yazmiyor" diye dusunmez.
Bu benim senin anlattigina istinaden gayet objektif yorumum

Benim son görülmem ve okundu bildirimlerim kapalı :D

Benim gibi biriyle olsanız kalpten gidersiniz demek ki :D

Sorunuzun yanıtı: Siz sorunlusunuz.

Kapalı olamaz ayrılırdım direk hiç uğraşmam
Allah sevgilinize sabır versin, çok zor bir insansınız.

Ki dayanamamış en sonunda çatlama demiş çocuk.

Eğer bu lafı edip al diye ekran görüntüsü gönderdiyse sabır taşı çatlamaya başlamış demektir.

Allah sevgilinize sabır versin, çok zor bir insansınız.

Ki dayanamamış en sonunda çatlama demiş çocuk.

Eğer bu lafı edip al diye ekran görüntüsü gönderdiyse sabır taşı çatlamaya başlamış demektir.
Öyle mi dersin bu zamana kadar hiç öyle bir şey yapmamıştı çok zoruma gitti yaptığı

Öyle mi dersin bu zamana kadar hiç öyle bir şey yapmamıştı çok zoruma gitti yaptığı
Öyle tabii...

Açık konuşayım benim sevgilim sizin gibi olsa değil 3,5 sene, 3 ay bile ben katlanamazdım. Çok iyi dayanmış, sabretmiş ama bence bu yaptığı artık sabrının tükenmeye başladığını gösteriyor ve bence haklı.

Öyle tabii...

Açık konuşayım benim sevgilim sizin gibi olsa değil 3,5 sene, 3 ay bile ben katlanamazdım. Çok iyi dayanmış, sabretmiş ama bence bu yaptığı artık sabrının tükenmeye başladığını gösteriyor ve bence haklı.
Peki teşekkür ediyorum

Kötü bir şey yapmıyorum ilgi alakalıyım aynısını o bana yapsa memnun olurdum dayanmazsa da zorlayamam
Yavrum bu yüzden yuvalar yıkılıyor ilgi alaka değil bu. İlişkinizin temelini oyuyorsun. Dedim ya 30 yaş ve sonrası erkek bunalır.tabi sen bilirsin ilişki senin

Tabikîde sorun sende canım. Her çevrimiçi olduğunda kimle yazışıyosun. Hergün sosyal medyada hesap açmışmı diye takip. Bence arkadaşının bıkması yakındır.

Back
X