- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
- Konu Sahibi mortaldance
boyle yaparsanız cok bunaltmıs olursunuz ve kendınızden uzaklastırırsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nick entry uyumu der konuyu kapatırımYa delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü
3.5 yıldır sürüyor amasizin ilişki çok sürmez
Ban a arada psikolojik hastasın dediği oluyorAbovvv.... İşiniz mi yok ya adamı takip ediyonuz bu kadar... Güven yok sizde ama böyle giderse gerekte yok adam sizi terkeder zaten bu kadar sıkboğaza sabır dayanmaz
O kimBurada seni sadece Eliff anlar...
3.5 yıldır böyle değilsin anladıgım kadarıyla? 2 aydır ayrı şehirlerdesiniz ve sen böylesin değil mi?3.5 yıldır sürüyor ama
Hayır en başından beri böyleydim hatta bir kez facesini açtığı için cafeden kalkıp gitmiştim instgram açtığı için iki gün konuşmadım bir sürü şey3.5 yıldır böyle değilsin anladıgım kadarıyla? 2 aydır ayrı şehirlerdesiniz ve sen böylesin değil mi?
Güven sorunun var amacanım bu şekilde kendinden soğutursun, ayrıca sana da yazık güvenemediğin insanla hayat nasıl geçer?
aşmak çok zor anlıyorum ama böyle yürütmek çökertir sizi..Güven sorunun var ama![]()
Bundan ayrılırsam diğerinden de ayrılırım bu da böyle devam ederaşmak çok zor anlıyorum ama böyle yürütmek çökertir sizi..
o zaman tedavi olman gerek canım. dediğm gibi sana da yazık..Bundan ayrılırsam diğerinden de ayrılırım bu da böyle devam eder
Iste bunlar hep ozguven eksikligindenYa delireceğim sevgilim uzakta bir iki aydır Uzaktan devam ediyoruz şimdilik bir sıkıntı yok ama ben ne Zaman watsapa girse mesaj atıyorum kime yazıyorsun bana niye yazmıyorsun madem çevrimiçi sin diye mesajlar yağdırıyorum sosyal medya kullanmıyor ama iki günde bir kontrol ediyorum Facebook açmış mı ınstgram açmışmı diye Bugün yine Watsap ta çevrim içi iken yazarken o benden önce yazdı hemen yaz gördünya çevrim içi dedi yazışmaların resmini attı çatlama dedi ben de bozuldum açıkcası sorun bende mi ne var yani merak etmem kötü mü