Ben mi takıntılıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Endless love betul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
56
-39
1
35
Eşimle 4 yıldır evliyiz. Esımle ne zman dışarı cıksak acık giyenlere ya da kalcası belli olanlara saniyelik sekılde baktıgını fark ettim. Defalarca tartustuk ama her seferinde bana amacsız baktıgını her yere baktıgını soylıyo gecen ay denıze gıttık. Turist bir kız yuzustu uzanmıstı sezlongta kalçaları kabak gbı ortadaydı. Esim de denizden cıkıyodu o kızın yanından gecerken kacamak sekıldea baktıgını gordum. Genelde onumuzden gecen bir kadının kalcasına bakıyor saniyelik sekılde ama. Uzun uzun baktıgını gormedım birisine. Hep kalcası buyuk olanlara ve acık giyenlere saniyelik gozu kayıyor. Bu durum cok fazla canımı sıkıyor.

Senin ciddi anlamda psikiyatri desteğine ihtiyacın var artık.

Dipnot: Eski konularını okuyup gelin.

Eşimi cok kıskanıyorum farkındayım bunun. Ben de gitmeyi dusunuyosun psıkıyatrıste
Senin tek olayın eşini çok kıskanman değil. Herkese her harekete cinsel sapık anlamlar yüklemen de var. Yok kardeşinin karısı yok plajdakiler.

Ya da kafası bikinili kadınlardan başka bir şeye çalışmayan ergensin burda fantazilerini yazıp duruyosun

Bazen ben de boule dusunuyo Rum elesturımı yapıyorum kendime. Her hareketten bısey den art niyet sapıklık anlamı cıkarıyor um. Elimde olan bısey diel bu

Eski konuları bilmiyorum da sürekli kadınları röntgenleyen adam kimin hoşuna gider ki?

Haklısınız bence.

Bence erkeklerin geneli bakıyor kimi belli ederek kimi çaktırmadan yapıyor sadece bu. Çok takılma o yüzden.

Bence erkeklerin geneli bakıyor kimi belli ederek kimi çaktırmadan yapıyor sadece bu. Çok takılma o yüzden.
Bakınca acaba o kisiyi arzuluyo mu diye dusunuyorum. Ben mı cok kotu niyetliyim bilmiyorum ama psikolojim bozuldu artk bu duruma dısarı cıkmak dahi istemiyorum

Bakınca acaba o kisiyi arzuluyo mu diye dusunuyorum. Ben mı cok kotu niyetliyim bilmiyorum ama psikolojim bozuldu artk bu duruma dısarı cıkmak dahi istemiyorum
Arzular mı arzulamaz mı onu siz bilirsiniz eşinizi az çok tanırsınız. Sizle mutlu ise bence sadece bakıyordur bazen ben bile bakıyorum o kadar abartanlar oluyor ki gözüm takılıyor maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…