- 27 Haziran 2022
- 570
- 2.161
- 33
- 33
- Konu Sahibi Endless love betul
-
Aslında herkese bakıyor dikkatli birisi. Ama acıklara bakınca saniyelik benm canımı sıkıyor bu durum. Sapıkmıs gbı dusunuyo Rum hemen kendımı asagılık hissediyorum
Valla ben bile su poponun arasına kaçan koca totolu birini görünce bakiyorum
Apla kızma ama tatil boyunca ben de baktım o popolara. Adam nasıl bakmasın. Nasıl güzeller var yaaa... popo bakımına başladım ben de açacamEşimle 4 yıldır evliyiz. Esımle ne zman dışarı cıksak acık giyenlere ya da kalcası belli olanlara saniyelik sekılde baktıgını fark ettim. Defalarca tartustuk ama her seferinde bana amacsız baktıgını her yere baktıgını soylıyo gecen ay denıze gıttık. Turist bir kız yuzustu uzanmıstı sezlongta kalçaları kabak gbı ortadaydı. Esim de denizden cıkıyodu o kızın yanından gecerken kacamak sekıldea baktıgını gordum. Genelde onumuzden gecen bir kadının kalcasına bakıyor saniyelik sekılde ama. Uzun uzun baktıgını gormedım birisine. Hep kalcası buyuk olanlara ve acık giyenlere saniyelik gozu kayıyor. Bu durum cok fazla canımı sıkıyor.
Kıskanıyorum elimde degilSex oteli ne cidden böyle bir arama kodu mu olur nasıl zihniyetleriniz var böyle antalyada ruslarla sex yapılan sex oteli. Nasıl yoz fantazileriniz var böyle.
Dışarda denizde cafede barda totoya memeye ben de bakıyorum hatta yetmiyo kocamı da dürtüyorum oha totoya bak diye.
Biraz aş kendini aş. Adamı da rahat bırak.
Valla ben bile su poponun arasına kaçan koca totolu birini görünce bakiyorum
Cırkın olanlara da baktı sade guzellrree deılApla kızma ama tatil boyunca ben de baktım o popolara. Adam nasıl bakmasın. Nasıl güzeller var yaaa... popo bakımına başladım ben de açacam
Adam buyuk popo seviyo demek ki ilgisini cekiyoCırkın olanlara da baktı sade guzellrree deıl
Bende Allah vergisi var ama yine de kıskanıyorum ıste elimde degilApla kızma ama tatil boyunca ben de baktım o popolara. Adam nasıl bakmasın. Nasıl güzeller var yaaa... popo bakımına başladım ben de açacam
Benm de baya buyuk. Ama yine de kıskanıyorumAdam buyuk popo seviyo demek ki ilgisini cekiyo
Cırkın olanlara da baktı sade guzellrree deıl
Kime göre çirkin neye göre çirkin. Adama göre belkim güzel...Cırkın olanlara da baktı sade guzellrree deıl
Bence bu kadar takinti yapmayin kendinize ediyorsunuzBenm de baya buyuk. Ama yine de kıskanıyorum
Ablacım şimdi senin dötünle turist abla dötü bir mi allasen, yeme biziBende Allah vergisi var ama yine de kıskanıyorum ıste elimde degil
Adam buyuk popo seviyo demek ki ilgisini
Dumduz kalcanın nesi guzel. Onlara bile baktıKime göre çirkin neye göre çirkin. Adama göre belkim güzel...
Onlar güzel asıl, küçücük bir avuçDumduz kalcanın nesi guzel. Onlara bile baktı
Ablacım şimdi senin dötünle turist abla dötü bir mi allasen, yeme bizi
Valla ben de bakıyorum.Eşimle 4 yıldır evliyiz. Esımle ne zman dışarı cıksak acık giyenlere ya da kalcası belli olanlara saniyelik sekılde baktıgını fark ettim. Defalarca tartustuk ama her seferinde bana amacsız baktıgını her yere baktıgını soylıyo gecen ay denıze gıttık. Turist bir kız yuzustu uzanmıstı sezlongta kalçaları kabak gbı ortadaydı. Esim de denizden cıkıyodu o kızın yanından gecerken kacamak sekıldea baktıgını gordum. Genelde onumuzden gecen bir kadının kalcasına bakıyor saniyelik sekılde ama. Uzun uzun baktıgını gormedım birisine. Hep kalcası buyuk olanlara ve acık giyenlere saniyelik gozu kayıyor. Bu durum cok fazla canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?