- 15 Ağustos 2022
- 56
- -39
- 1
- 35
- Konu Sahibi Endless love betul
-
Beni cok seviyor ona yasattklarma ragmen vazfgecmedı benden hıcc. Ondan olmasa coktan bosanmıstık..Arzular mı arzulamaz mı onu siz bilirsiniz eşinizi az çok tanırsınız. Sizle mutlu ise bence sadece bakıyordur bazen ben bile bakıyorum o kadar abartanlar oluyor ki gözüm takılıyor maalesef
Bende takıntı haline geldi. Sureklı gözlerini takip ediyorum nereye bakıyor kime bakıyor diyeBacım
Gozunle goruyorsun
Kulaginla isitiyorsun
Sorun bende degil diyorsan ayril o zaman..
Sahit oluyorum diyorsun baktigina istemiyorsan bakmasini daha ne diye bu sinir halini cekiyorsun yaaa....
Dünkü üye değil misiniz siz ?Senin ciddi anlamda psikiyatri desteğine ihtiyacın var artık.
Dipnot: Eski konularını okuyup gelin.
Tatlım ben 4 yıllık üyeyim dün de buradaydım o nasıl soruDünkü üye değil misiniz siz ?
Senden başka heryereSürekli gözlerini takip ediyorum nereye bakıyor kime bakıyor diye
Aciklara bakmak derkenAslında herkese bakıyor dikkatli birisi. Ama acıklara bakınca saniyelik benm canımı sıkıyor bu durum. Sapıkmıs gbı dusunuyo Rum hemen kendımı asagılık hissediyorum
Dünkü üye yerine kendisini seks oteli diye anarsak daha anlaşılır olur bence :dDünkü üye değil misiniz siz ?
size yazmadım konu sahibine yazdım sandım pardonDünkü üye değil misiniz siz ?
Biz kadın olduğumuz halde çok açık veya dar giyinmiş birini görünce saniyelik bakıyoruz bu refleks eğer dönüp donup bakıyorsa sorun vardır. Hem madem bu kadar kıskancsin ve takıntılsn eşini havuz deniz gibiEşimle 4 yıldır evliyiz. Esımle ne zman dışarı cıksak acık giyenlere ya da kalcası belli olanlara saniyelik sekılde baktıgını fark ettim. Defalarca tartustuk ama her seferinde bana amacsız baktıgını her yere baktıgını soylıyo gecen ay denıze gıttık. Turist bir kız yuzustu uzanmıstı sezlongta kalçaları kabak gbı ortadaydı. Esim de denizden cıkıyodu o kızın yanından gecerken kacamak sekıldea baktıgını gordum. Genelde onumuzden gecen bir kadının kalcasına bakıyor saniyelik sekılde ama. Uzun uzun baktıgını gormedım birisine. Hep kalcası buyuk olanlara ve acık giyenlere saniyelik gozu kayıyor. Bu durum cok fazla canımı sıkıyor.
Yahu ben de bakıyorum insanın gözü çarpıyor ister istemez, ne yapsın gözünü mü bağlasın adam, defalarca tacize girecek şekilde bakmış gibi tepki vermişsin , ay bizim bir yenge var aynı sen , adam elinden illallah etmiş, bir kalabalığa girse kimin bacağına baktin diye saldırır ya da huzursuz edip o ortamdan uzaklaştırır, böyle kişiler bence tedavi olmalı, az özgüvenli olun yahuu..Eşimle 4 yıldır evliyiz. Esımle ne zman dışarı cıksak acık giyenlere ya da kalcası belli olanlara saniyelik sekılde baktıgını fark ettim. Defalarca tartustuk ama her seferinde bana amacsız baktıgını her yere baktıgını soylıyo gecen ay denıze gıttık. Turist bir kız yuzustu uzanmıstı sezlongta kalçaları kabak gbı ortadaydı. Esim de denizden cıkıyodu o kızın yanından gecerken kacamak sekıldea baktıgını gordum. Genelde onumuzden gecen bir kadının kalcasına bakıyor saniyelik sekılde ama. Uzun uzun baktıgını gormedım birisine. Hep kalcası buyuk olanlara ve acık giyenlere saniyelik gozu kayıyor. Bu durum cok fazla canımı sıkıyor.
Asla donup defalarca baktıgını gormedım. Uzun uzun da bakmıyor kımseye. Sadece saniyelik bakıyor onunden gecen ya da karsıdan gelen birine. Gorus alanundakı bırıne. Sırf bu korkumdan denıze gtmek dahi istemiyorumBiz kadın olduğumuz halde çok açık veya dar giyinmiş birini görünce saniyelik bakıyoruz bu refleks eğer dönüp donup bakıyorsa sorun vardır. Hem madem bu kadar kıskancsin ve takıntılsn eşini havuz deniz gibi
Yerlere götürmeye bilirsin
Yahu ben de bakıyorum insanın gözü çarpıyor ister istemez, ne yapsın gözünü mü bağlasın adam, defalarca tacize girecek şekilde bakmış gibi tepki vermişsin , ay bizim bir yenge var aynı sen , adam elinden illallah etmiş, bir kalabalığa girse kimin bacağına baktin diye saldırır ya da huzursuz edip o ortamdan uzaklaştırır, böyle kişiler bence tedavi olmalı, az özgüvenli olun yahuu..
Ahahahaah sex oteli ne ayolSex oteli aratan adamın kalçalara bakması mı dert oldu şimdi de?
Yazık hayatı dar etmeyin kendinize.Asla donup defalarca baktıgını gormedım. Uzun uzun da bakmıyor kımseye. Sadece saniyelik bakıyor onunden gecen ya da karsıdan gelen birine. Gorus alanundakı bırıne. Sırf bu korkumdan denıze gtmek dahi istemiyorum
Bdv literatürüne henüz dün giren yepyeni bir kavram. Evli olmayan çiftlerin de girip seks yapabildiği güzide otel anlamına geliyor sanırımAhahahaah sex oteli ne ayol
Yani. Normaldir bizde bakıyoruz ister istemez dkkalarca bakmadığı sürece sorun yok canını sikma derimAsla donup defalarca baktıgını gormedım. Uzun uzun da bakmıyor kımseye. Sadece saniyelik bakıyor onunden gecen ya da karsıdan gelen birine. Gorus alanundakı bırıne. Sırf bu korkumdan denıze gtmek dahi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?