Ben mi tuhaf düşünüyorum?

SEVGILI NEST
inan bana gerilmeye degmez ama inan bana bir omur de gerileceksiniz. o sebeple hic yokmus gibi sayin bu insanlari. evlat olarak goreviniz ne ise onu yapin, onun disinda da hayatiniza mudahil ettirmetmeyin.

Ben yanlış okudum heralde dedim ama yazılan bu

NesT bazi lonularda şikayet etmişsin aramadı süreci sormadı nişanlığı sormadı diye,ama sorsa da karışıyor olacaktı bu insanlara karşı objektif misin sence

İnanın beraber gidelim diyebileceği bir ilişkimiz var.
Ama her şeyin ucuzuna kaçan, çok alan ama ucuz beya zevkime uymayan şeyler alan biri.
Ve ben aldıklarını beğenmediğim için hiç kullanamıyorum.

Takıda da aynısı olacak biliyorum.
Takmamı bekleyecek ama erkek arkadaşımı bile götürmedi seçerken.

Yani madalyonun bir de görünmeyen yüzü var.

Görgüsüz ailelerin görgülu ogullariyla evleniyoruz bunlar bu aileden nasıl çıktı havasını anlamıyorum bende, eninde sonunda armudun düşeceği yer dibidir tam dibi olmasa da 5 karış uzagidir yani

Ben burda örneklendirilen hiçbir konuyu gerilme sebebi olarak görmüyorum ötesi varsa bilemem ama konu sahibi buz gibi resmi bi havan var açıkçası, kv kuyumcu meselesinde birlikte gitmeme gerekçesini açıklarken bence oldukça samimiymiş,çünkü şunu isterim şu olsun diyecek bir kıza benzemiyosun ki bu iyi de birsey bence, resmiyetinizi zedelerdi zaten aksi

Ya da belki kadın korktu,cebinde 3 bin lirası vardı 5 bin liralık birsey beğenmenden çekindi

NesT bazi lonularda şikayet etmişsin aramadı süreci sormadı nişanlığı sormadı diye,ama sorsa da karışıyor olacaktı bu insanlara karşı objektif misin sence
Benimle gelsin demiyorum ki.
Ne yaptınız halledebildiniz mi işleri diye sormak karışmak olmaz bana göre.
Yani açıkçası benim kayınvalidem gençlik triplerinde bir kadın.
Ve ben bu ilgisizliğinin altında başka şeyler olduğuna inanıyorum.
Bunu da iyi niyetli bulmuyorum.

Ama takı olayı bütün bunların dışında.
Halen görgüsüzlük olduğunu düşünüyorum.

evet, yazdigimda bir abes goremedim. siz neyi yanlis okudugunuzu zannettiniz ki?

Yol say kısmını yanlış okuduğumu zannettim, neye istinaden,namusuna dil mi uzatılmış ailesine mi küfredilmiş ha farklılar belli resmiyet devam.etsin de.yok saymak ayrı birsey

Sizin ilişkiyi bilemem bu konunun sahibi için diyorum yok say diyecek ne var

Kıskandığını mı düşünüyosun

Süslü püslü janjanlı kocaman paketten küçük toka çıkması gibi bişey.

Bazı insanlar lafta olması gerekenden çok bişey yapacak gibi konuşur ama olması gerekeni yapmaz.

Seninkini bilemem ucuz kadıt nedir ama kv bana 200 evet tam 200 liralık bilezik alıp sonrada satarken kayıp olmasın diye işçiliksiz aldım dedi.

Hani dışardan gören düşünceli sanır ama 200 lira kaybı olsa ne olmasa ne

Madem öyle sende öyle davran ucuzunu al

ben genel bir tembihte bulundum. su sitede gozlemledigimiz sikintilari saymayi birakali yil oldu. farkli sosyo-kulturel-ekonomik hayatlardaki her kadinin ortak kertesi kayyum aile ile olan sikintilar. dolayisiyla yasanilan her seyi yok saymak, bir sey yasamamak icin de bastan mesafeyi ayarlamak gerek diye dusunuyorum.

Geçen bi arkadaşımın kız kardeşi de kv kuyumcuya bizle geldi diye tepkiliydi,aynı kız bindallı alırken kv gelmemiş ilgilenmiyor diyodu o zamanda

Açıkçası ben üzülüyorum bazen kayinvalidelere, hani ne yapsa bi yere çekilebilir bir lokasyondalar

AdAm_OLaCaK_KIZ
Beni götürmesi şart değildi. Oğlunu götürebilirdi ve zaten öyle anlaşmışlardı.
Ama başına buyruk bir kadın ve aklına estiği gibi gidip almış önüne gelen bir şeyi.
Oğlu da bozuldu zaten onu götürmemesine.
Fikir verecekti çünkü ona, benim zevkimi bildiği için.
Buz gibi biri değilim. Hatta kimse böyle bir yorum yapmamıştır hakkımda.
Ama işime karıştırmam.

Ve evet 5 yıllık ilişki tarihimizi buraya dökemiyorum ama bu işin temeli var.
Ve hayır kendisine objektif olamıyorum.
Bencil ve başına buyruk bir anne olması bunda büyük etken.

Yaşananları yok saymak he deyip geçmek ayrı ve desteklediğim birsey ama topyekûn es ailesini yok saymak için ciddi şeyler olmalı diye düşünüyorum

Belki de ben bu konuda hassasım,oğlumun zaten dedesi yok bir de büyükbaba ve babannesini ben eften puften hayatımızdan çıkarmak istemem

Öyle diyosan haklısın demekten başka ne diyebilirim

Farklı bir bakış açısı olayım dedim ama ihtiyaç yok sanırım

Bazı insanlar lafta olması gerekenden çok bişey yapacak gibi konuşur ama olması gerekeni yapmaz.
Tam olarak bu.
İşi öyle güzel showa dönüştürüyor ki.
"Çocuklarımızın işlerini konuşalım."
"Bunlar çok güzel şeyler, çok işimiz var hahay ne kadar harikayız mutluyuz"

İcraat? Yok.
Bana bu kadar laf kalabalığı yerine "kızım şu işinizi birlikte halledelim, ben de şu kısmıyla ilgilenmek istiyorum" diyebilir.
Demiyor. Belki kaşlarını indirse diyebilir ama onları da indiremiyor.

bende sizin gibi ddüşünüyorum. Soylenmesine gerek yok, isteyen verir isteyen vermez. Bize göre ayıp böyle seylerin soylenmesi. Sahsen bwn düğünde bile taki torenimiz baslamistir anonsunu istemiyorum.

kv adet gelenek diye tutturmuş ya o yüzden neden gelin hanıma danışmadan almış, aklıma takıldı. kıza adet diye emrivakiler yapıyor, Nest alttan aldıkça kv bildiğini okur gibi.

Yani sen destek bekliyosun ama bu tip insanlar destek değil sadece geriye bakıldığında birsürü şeyin içinde kalmasına sebep olur.

Oyüzden söyleyebiliyosan sen açıkça maddi manevi ondan ne bekliyosan söyle yada kendisini çevrimdışı bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…