- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
SEVGILI NEST
inan bana gerilmeye degmez ama inan bana bir omur de gerileceksiniz. o sebeple hic yokmus gibi sayin bu insanlari. evlat olarak goreviniz ne ise onu yapin, onun disinda da hayatiniza mudahil ettirmetmeyin.
evet, yazdigimda bir abes goremedim. siz neyi yanlis okudugunuzu zannettiniz ki?Ben yanlış okudum heralde dedim ama yazılan bu
İnanın beraber gidelim diyebileceği bir ilişkimiz var.Ama.aralarında resmi bir ilişki var buram buram hissediliyor konuda, bu durumda bende diyemem mesela hadi Kuyumcuya gidelim diye
Hediyedir neticede alınan da, beğenmezse satar ya da altın takacak gibi bir kıza benzemiyor koni sahibi
Benimle gelsin demiyorum ki.NesT bazi lonularda şikayet etmişsin aramadı süreci sormadı nişanlığı sormadı diye,ama sorsa da karışıyor olacaktı bu insanlara karşı objektif misin sence
evet, yazdigimda bir abes goremedim. siz neyi yanlis okudugunuzu zannettiniz ki?
Benimle gelsin demiyorum ki.
Ne yaptınız halledebildiniz mi işleri diye sormak karışmak olmaz bana göre.
Yani açıkçası benim kayınvalidem gençlik triplerinde bir kadın.
Ve ben bu ilgisizliğinin altında başka şeyler olduğuna inanıyorum.
Bunu da iyi niyetli bulmuyorum.
Ama takı olayı bütün bunların dışında.
Halen görgüsüzlük olduğunu düşünüyorum.
İnanın beraber gidelim diyebileceği bir ilişkimiz var.
Ama her şeyin ucuzuna kaçan, çok alan ama ucuz beya zevkime uymayan şeyler alan biri.
Ve ben aldıklarını beğenmediğim için hiç kullanamıyorum.
Takıda da aynısı olacak biliyorum.
Takmamı bekleyecek ama erkek arkadaşımı bile götürmedi seçerken.
Yani madalyonun bir de görünmeyen yüzü var.
Yol say kısmını yanlış okuduğumu zannettim, neye istinaden,namusuna dil mi uzatılmış ailesine mi küfredilmiş ha farklılar belli resmiyet devam.etsin de.yok saymak ayrı birsey
Sizin ilişkiyi bilemem bu konunun sahibi için diyorum yok say diyecek ne var
ben genel bir tembihte bulundum. su sitede gozlemledigimiz sikintilari saymayi birakali yil oldu. farkli sosyo-kulturel-ekonomik hayatlardaki her kadinin ortak kertesi kayyum aile ile olan sikintilar. dolayisiyla yasanilan her seyi yok saymak, bir sey yasamamak icin de bastan mesafeyi ayarlamak gerek diye dusunuyorum.
AdAm_OLaCaK_KIZ
Beni götürmesi şart değildi. Oğlunu götürebilirdi ve zaten öyle anlaşmışlardı.
Ama başına buyruk bir kadın ve aklına estiği gibi gidip almış önüne gelen bir şeyi.
Oğlu da bozuldu zaten onu götürmemesine.
Fikir verecekti çünkü ona, benim zevkimi bildiği için.
Buz gibi biri değilim. Hatta kimse böyle bir yorum yapmamıştır hakkımda.
Ama işime karıştırmam.
Ve evet 5 yıllık ilişki tarihimizi buraya dökemiyorum ama bu işin temeli var.
Ve hayır kendisine objektif olamıyorum.
Bencil ve başına buyruk bir anne olması bunda büyük etken.
Tam olarak bu.Bazı insanlar lafta olması gerekenden çok bişey yapacak gibi konuşur ama olması gerekeni yapmaz.
Her bakış açısına ihtiyaç var. Sadece anlattıklarım burada dayanaksız kalmış olabilir.Öyle diyosan haklısın demekten başka ne diyebilirim
Farklı bir bakış açısı olayım dedim ama ihtiyaç yok sanırım
kv adet gelenek diye tutturmuş ya o yüzden neden gelin hanıma danışmadan almış, aklıma takıldı. kıza adet diye emrivakiler yapıyor,Ama.aralarında resmi bir ilişki var buram buram hissediliyor konuda, bu durumda bende diyemem mesela hadi Kuyumcuya gidelim diye
Hediyedir neticede alınan da, beğenmezse satar ya da altın takacak gibi bir kıza benzemiyor koni sahibi
Tam olarak bu.
İşi öyle güzel showa dönüştürüyor ki.
"Çocuklarımızın işlerini konuşalım."
"Bunlar çok güzel şeyler, çok işimiz var hahay ne kadar harikayız mutluyuz"
İcraat? Yok.
Bana bu kadar laf kalabalığı yerine "kızım şu işinizi birlikte halledelim, ben de şu kısmıyla ilgilenmek istiyorum" diyebilir.
Demiyor. Belki kaşlarını indirse diyebilir ama onları da indiremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?