Ben mi tuhaf ım insanlar mı tuhaf !

NE ANLAMAM GEREKLİ

• Yanlış anlamışım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .
Nasip kismet orasi kesinde evlenince ne oluyor merak ettim başin gogemi eriyor,madalya mi takiliyor noluyor?burada dert yanan bir çok kadin evli degilmi?valla senden iyisi yok azicik asim belasiz basim...

Nasip kismet orasi kesinde evlenince ne oluyor merak ettim başin gogemi eriyor,madalya mi takiliyor noluyor?burada dert yanan bir çok kadin evli degilmi?valla senden iyisi yok azicik asim belasiz basim...
öyle tabi ki kadere iman varsa bu evlilik dahil herşeyi kapsıyor . bende okuyorum o dertli evli bayanları yorum yapmaya çekinsemde yorum yapıyorum . Doğu insanla pişman olmayacağımız en önemlisi aşk ve sevgi ile bağlı olacğağımız biri ile evlenmek gerek. ki evleneceğim diye garanti de yok yazılmamışsa bekar olarak devam ettiririm hayatımı ne yapak ölek mi yani dimi ama gelde anlat anlamıyorlar ki böyle yorumlar yapıyorlar aman neyse :))

Biz evlenenler bulutların üzerinde geziyoz burası cok güzel.Ne derlerse desinler boşver.Senin bu konuda bi yaran yok gibi zaten.Senin gibi hiç evlenmemiş olmak için dünyaları verirdim.

Toplumca evliliği başarı olarak gördüğümüz sürece, şiddet gördüğü, aldatıldığı halde boşanamayan kadınları bir yönden anlıyorum. O kadar kaybetmiş hissettiriliyor ki insanlar .
Siz hayatınızdan memnunsanız gerisini boşverin. Bana boşandığım için çeyiz göstermeyen insanlar geldi aklıma ahh ah :)

Biz evlenenler bulutların üzerinde geziyoz burası cok güzel.Ne derlerse desinler boşver.Senin bu konuda bi yaran yok gibi zaten.Senin gibi hiç evlenmemiş olmak için dünyaları verirdim.
Allah evlilere sonsuz mutluluk versin pişmanlıklar gitsin. Ben takmıyorum rahatım ama işte takışmıştı aklıma duyduklarım şimdi rahatladım biraz

Pff uyuz oluyorum su evde kalmis muamelesine.
Bi kere dayim bu kobuda saka yapmaya calisti pisman ettim.kime ne evlilik kader ,kismet ve tercih meselesidir.kimseyi ilgilendirmez.ha bide sen ne zman evleniyorsun sorusu vardir yahu nebileyim ne zman evleniyorum bu sorunun cvbini benden cok merak eden olabilirmi:işsiz:
Hic takma ben oyle yapiyorum herkes kendi isine baksin:KK14:
@EvvelAhir kos bak yalniz degiliz:halay:

Toplumca evliliği başarı olarak gördüğümüz sürece, şiddet gördüğü, aldatıldığı halde boşanamayan kadınları bir yönden anlıyorum. O kadar kaybetmiş hissettiriliyor ki insanlar .
Siz hayatınızdan memnunsanız gerisini boşverin. Bana boşandığım için çeyiz göstermeyen insanlar geldi aklıma ahh ah :)
Ah ah birde o batıl inançlar var daha doğrusu insanların dengesiz düşünceleri ne oluyormuş görsen acaba ben bir arkadaşıma şahit olmuştum boşandı sonra ikinci evliliği yaparken yine şahit olmamı istedi ailesi tepki gösterdi olmaz hayr etmedi onun şahitliği vs oysa şahitle alakası yoktu ve ikinci evliliğinde gayet Mutlu ilk eşinin ram tersi bir insanla gayet Mutlu. Saçmalamakta sınırları zorlarlar illaki

Evet anlanıyorlar :( yani kendi hayatına baksa daha hoş olur çünkü kurulan cümleler kırabiliyor yani bunu x söylese sorun olmuyor ama işte aynı can kan olunca :(

Pff uyuz oluyorum su evde kalmis muamelesine.
Bi kere dayim bu kobuda saka yapmaya calisti pisman ettim.kime ne evlilik kader ,kismet ve tercih meselesidir.kimseyi ilgilendirmez.ha bide sen ne zman evleniyorsun sorusu vardir yahu nebileyim ne zman evleniyorum bu sorunun cvbini benden cok merak eden olabilirmi:işsiz:
Hic takma ben oyle yapiyorum herkes kendi isine baksin:KK14:
@EvvelAhir kos bak yalniz degiliz:halay:
O soruları takmıyorum ki artık bağışıklık kazandım :spor: Birde itici oluyorlar ki sorarken laf söylerken :rolleyes: kimse kendine bakmıyor oysa kalp kırıyorlar bunu nasihat gibi varsayıyorlar :( oysa bir bıraksalar kendimize bizi zaten mutluyuz aşık olursak evlenir mutluluğa devam ederiz ha olmazsa yokda kaderde yapacak bir şey yok ama anlamazlar sizin de mi bıdıbıdıcılarınız var başınızda

O soruları takmıyorum ki artık bağışıklık kazandım :spor: Birde itici oluyorlar ki sorarken laf söylerken :rolleyes: kimse kendine bakmıyor oysa kalp kırıyorlar bunu nasihat gibi varsayıyorlar :KK43: oysa bir bıraksalar kendimize bizi zaten mutluyuz aşık olursak evlenir mutluluğa devam ederiz ha olmazsa yokda kaderde yapacak bir şey yok ama anlamazlar sizin de mi bıdıbıdıcılarınız var başınızda
Ooo olmazmi her dugunde karsilastigim akrabalar sen ne zman evleniyorsun,niye evlenmiyorsunnn zikkimin koku niyesimi var kismet olmuyir iste diyesim geliyor:deli:
Sanki memleket meselesi ben evlensem hepsinin dertleri biteceko_O
Ve kendime bi sozum var evlenirsem hic bir bekara niye evlenmiyorsun,ne zman evleniyorsun gibi cevapsiz sorular asla sormayacagim.cahil ya millet ya he he deyip gececez yada oturup kavga edecez:işsiz:

Ooo olmazmi her dugunde karsilastigim akrabalar sen ne zman evleniyorsun,niye evlenmiyorsunnn zikkimin koku niyesimi var kismet olmuyir iste diyesim geliyor:deli:
Sanki memleket meselesi ben evlensem hepsinin dertleri biteceko_O
Ve kendime bi sozum var evlenirsem hic bir bekara niye evlenmiyorsun,ne zman evleniyorsun gibi cevapsiz sorular asla sormayacagim.cahil ya millet ya he he deyip gececez yada oturup kavga edecez:işsiz:
En güzeli Mutlu yaşantımıza devam etmek hakikaten cevap vermek çözüm değil. Ama ben aynı şeyi bir kere duyarsam ne yaparım bir şey dermiyim kestiremiyorum. Akşam kuaförde bir abla ile tanıştım 2. Evliliğini yapmış Hemde kendi düzeni varken bozup kayınvalide ile yaşayarak aman diyor Sak'ın bekarlık sultanlık bir delilik evlendim 2. Niye evlendim aklım almıyor diyor ve evlenmeyi erteleyebildiniz kadar erteleyin dedi :halay:

En güzeli Mutlu yaşantımıza devam etmek hakikaten cevap vermek çözüm değil. Ama ben aynı şeyi bir kere duyarsam ne yaparım bir şey dermiyim kestiremiyorum. Akşam kuaförde bir abla ile tanıştım 2. Evliliğini yapmış Hemde kendi düzeni varken bozup kayınvalide ile yaşayarak aman diyor Sak'ın bekarlık sultanlık bir delilik evlendim 2. Niye evlendim aklım almıyor diyor ve evlenmeyi erteleyebildiniz kadar erteleyin dedi :halay:
Bana kim evlenmekle ilgili sacma yorum yaptiysa pisman oldu.o lafi edecek bir kere eder ikinciye izinvermem.
Canini sikanin canini sik herkes bir haddini bilsin.icine atip kendini uzme.istersem hic evlenmem istersem uarin evlenirim kime ne.amca dayi sifati tasiyorlar diye hayatimiz hakkinda yorum yapma hakkina sahip degiller.

Back
X