Ben mi tuhaf ım insanlar mı tuhaf !

NE ANLAMAM GEREKLİ

• Yanlış anlamışım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .
Pff uyuz oluyorum su evde kalmis muamelesine.
Bi kere dayim bu kobuda saka yapmaya calisti pisman ettim.kime ne evlilik kader ,kismet ve tercih meselesidir.kimseyi ilgilendirmez.ha bide sen ne zman evleniyorsun sorusu vardir yahu nebileyim ne zman evleniyorum bu sorunun cvbini benden cok merak eden olabilirmi:işsiz:
Hic takma ben oyle yapiyorum herkes kendi isine baksin:KK14:
Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti kos bak yalniz degiliz:halay:

He ya maalesef bu akraba modellerinden dunyanin her yerinde mevcut kendilwri evlendiler ya baslari goge erdi ya havalarini atacaklar akıllari sira

Merhaba Sevgili kk üyeleri ;
konuları okur yorum atardım şimdi konu açma sırası bana geldi yorumlarınızı bekliyorum .
33 yaşındayım bekarım benden 8 yaş kadar küçük yeğenim nişanlanıyor . ( çok mutlu olsun isterim )
akrabalar ve yeğenimin annesi ( ablam ) yaptıkları yorum şu şekilde
nişan yapıyoruz ama eksiğiz üzülüyorum çünkü kız kardeşim ve erkek kardeşim bekar evlenemiyorlar !
bir başka akrabamda aynısını söyledi sevinemiyoruz . neden dedim işte siz bekarken dedi gerisini hatırlamıyorum .
Ağzımdan ne çıktı bilmiyorum çünkü kan beynime sıçradı ikinci defa duyduğum için ve anlam veremiyorum.
Ne oluyor düşünüyorum kendimce yani ben mi kötü acınası bir durumdayım yoksa bu sözleri sarfedenlerin kadere imanı zafiyet mi geçirdi .
Şu yaşıma kadar evlenmek için aman aman çaba sarfetmedim neden evlenemiyorum diye hiççç üzülmedim bir kere aşık oldum evlenmeye kalkıştık olmadı nasip değilmiş dedim hayatıma devam ettim . tekrar aşık olduğumda evlenirim dedim .
Çok şükür kazanıyorum geziyorum ailem baskıcı değil Mevla ne istedimse ya verdi ya daha iyisini verdi hamdü senalar olsun.
ilginç gelen yanı da şu akrabalarım ailem ileri görüşlü böyle sıradan cahil diye adlandırabileceğim insanlar da değiller . hiç birbirileri ile kavga etmezler dedikodu etmemeye çalışırlar vs...
şimdi ben mi çok hassasım boşa alınganlık yapıp sinirleniyorum .
yoksa bu sözler gerçekten sarfedilmesi yadırganacak türden sözler mi . çünkü bir kere daha duyarsam ona göre bir cevap vereceğim.
Şu anki düşüncem ağır sözler sarfetmekden yana ( tabi ki itinalı seçilmiş argo yada küfür içermeyen iğneli sözcükler )
Sizce hanımlar ?

İnanin ülke bekarkari olarak hepimiz bu laflardan muzdaribiz evet bir kisim insanlarin iyi niyetlerinden suphem yok ama buyuk bi cogunluguda kocayi buldular ya nispet yapmaya calisiyor gibiler

Bende 28 yasindayim artik her kalabalik ortamda bu sozleri duymaya basladim ben ara ara uzulsemde sahiden cok umrumda olmuyor

Hatta senin gibi kendi ayaklarimin ustunde duracak kadar sansli olsam umursamazdim dahi ben nedense kendi ayaklarinin ustunde duran ekomomik ozgurlugunu kazanmis kisilere devamli evliligi baslarina kalkan insanlarin kiskandigini dusunuyorum

Ama bence lafi acilirsa ben insanlar ne zaman isterse degil ne zaman evlenmek istersem o zaman evlenirim de

Ben bi kac kere bu tarz seylere maruz kakinca istesem coktan evlenmistim dedim (eve gelip giden gorucu yok ya evde kalmisim tum sulalenin gozunde) ben oyle soyleyince insanlarin icine daha bi kurt dustu isteyenim var hatta girustugum var ben evlenicemde artik evde kalmis muamelesi yapamayacaklar diye cok uzulduler

şimdi bi sitede okudum evlenmiyor musun diyenlere verilecek cevaplar diye. hepsini sana yazayım istediğini kullan :)
1. "Kocandan ya da karından şikayet etmediğin bir gün görürsem evlenicem."
2. "Bana bütün düğün ve ev masraflarım için 250 bin tl karşılıksız para vermeyeceksen bir daha bana bu soruyu sorma lütfen."
3. "Duyduğuma göre çocuk için sürdürüyormuşsunuz, sen ne zaman boşanıyorsun?"
4. "Senin için eşini evlendirmeye intihar ederim tehdidi ile ikna etti diyorlar. Doğru mu?"
5. "Duyduğuma göre kaynanan seni baştan beri istememiş. Tiksiniyormuş senden."
6. "Sizin gibi insanlar gördükçe evlenmekten soğuyorum."
7. "Evlencem ama senin gibi antidepresana bağlamak istemiyorum."
8. "Evlendikten sonra çöktünüz ikiniz de, ne yapıyorsunuz, evde uranyum mu yiyorsunuz?"
9. "O değil de senin evlendikten sonra tipin bir tuhaf oldu. İyi misin?"
10. "Hastayım ölücem ben, iki aylık ömrüm var."
11. "Cinsellik iğrenç bir şey, siz nasıl yapıyorsunuz?"
12. "Evlilik deyince midem kalkıyor, şimdi kusucam. Tuvalet nerede?"
13. "Bir daha bana bu soruyu sorarsanız sizi de kendimi de öldürürüm."
14. "Hastayım ben kafadan, geçen bizim evi yaktım. Burayı da yakayım mı?"
15. "Görmüyor musun, küçüğüm ben. Bu kadar küçük bir insana evlilik sorusu sormaya utanmıyor musun? İyice sapıklaştınız."
16. "Ne yapacan anana babana mı alıcan?
17. "Çok çirkinim diye kimsenin benimle evlenmeyeceğini ima etmeye mi çalışıyorsun?"
18. "Sorucan mı bir daha bu soruyu, sorarsan balkondan atlıycam. Atliyim mi?"

seç beğen al :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İnanin ülke bekarkari olarak hepimiz bu laflardan muzdaribiz evet bir kisim insanlarin iyi niyetlerinden suphem yok ama buyuk bi cogunluguda kocayi buldular ya nispet yapmaya calisiyor gibiler

Bende 28 yasindayim artik her kalabalik ortamda bu sozleri duymaya basladim ben ara ara uzulsemde sahiden cok umrumda olmuyor

Hatta senin gibi kendi ayaklarimin ustunde duracak kadar sansli olsam umursamazdim dahi ben nedense kendi ayaklarinin ustunde duran ekomomik ozgurlugunu kazanmis kisilere devamli evliligi baslarina kalkan insanlarin kiskandigini dusunuyorum

Ama bence lafi acilirsa ben insanlar ne zaman isterse degil ne zaman evlenmek istersem o zaman evlenirim de

Ben bi kac kere bu tarz seylere maruz kakinca istesem coktan evlenmistim dedim (eve gelip giden gorucu yok ya evde kalmisim tum sulalenin gozunde) ben oyle soyleyince insanlarin icine daha bi kurt dustu isteyenim var hatta girustugum var ben evlenicemde artik evde kalmis muamelesi yapamayacaklar diye cok uzulduler

daha çok gençsin :) 28 nedir ki . ben o yaşlarda kimseciklerle görüşmüyordum bile . o zamanlar görüş görüş diyorlardı . oysa benimde kendimce kaygılarım vardı önceliklerim başkaydı .
hakikaten nasip işi ve nasibinde zamanı var. belkide yazılmadı evlilik bilemeyiz ki takdir Allah dan olursa hayrımıza olsun olmayacaksa korunmuş olalım .
var öyle tipler üzülecek tipler :) bazı yaşlı teyzeler var mesela 5 sene görmemiş beni bayramda seyranda karşılaşıyoruz hal hatır akabinde artık zamanın geldi yeter baba evinin sefasını sürdüğün birz da koca evinin cefasını sür diyen :))) gülermisin ağlarmısın

şimdi bi sitede okudum evlenmiyor musun diyenlere verilecek cevaplar diye. hepsini sana yazayım istediğini kullan :)
1. "Kocandan ya da karından şikayet etmediğin bir gün görürsem evlenicem."
2. "Bana bütün düğün ve ev masraflarım için 250 bin tl karşılıksız para vermeyeceksen bir daha bana bu soruyu sorma lütfen."
3. "Duyduğuma göre çocuk için sürdürüyormuşsunuz, sen ne zaman boşanıyorsun?"
4. "Senin için eşini evlendirmeye intihar ederim tehdidi ile ikna etti diyorlar. Doğru mu?"
5. "Duyduğuma göre kaynanan seni baştan beri istememiş. Tiksiniyormuş senden."
6. "Sizin gibi insanlar gördükçe evlenmekten soğuyorum."
7. "Evlencem ama senin gibi antidepresana bağlamak istemiyorum."
8. "Evlendikten sonra çöktünüz ikiniz de, ne yapıyorsunuz, evde uranyum mu yiyorsunuz?"
9. "O değil de senin evlendikten sonra tipin bir tuhaf oldu. İyi misin?"
10. "Hastayım ölücem ben, iki aylık ömrüm var."
11. "Cinsellik iğrenç bir şey, siz nasıl yapıyorsunuz?"
12. "Evlilik deyince midem kalkıyor, şimdi kusucam. Tuvalet nerede?"
13. "Bir daha bana bu soruyu sorarsanız sizi de kendimi de öldürürüm."
14. "Hastayım ben kafadan, geçen bizim evi yaktım. Burayı da yakayım mı?"
15. "Görmüyor musun, küçüğüm ben. Bu kadar küçük bir insana evlilik sorusu sormaya utanmıyor musun? İyice sapıklaştınız."
16. "Ne yapacan anana babana mı alıcan?
17. "Çok çirkinim diye kimsenin benimle evlenmeyeceğini ima etmeye mi çalışıyorsun?"
18. "Sorucan mı bir daha bu soruyu, sorarsan balkondan atlıycam. Atliyim mi?"

seç beğen al :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

çok iyi ya :)) "Hastayım ben kafadan, geçen bizim evi yaktım. Burayı da yakayım mı?"

Merhaba Sevgili kk üyeleri ;
konuları okur yorum atardım şimdi konu açma sırası bana geldi yorumlarınızı bekliyorum .
33 yaşındayım bekarım benden 8 yaş kadar küçük yeğenim nişanlanıyor . ( çok mutlu olsun isterim )
akrabalar ve yeğenimin annesi ( ablam ) yaptıkları yorum şu şekilde
nişan yapıyoruz ama eksiğiz üzülüyorum çünkü kız kardeşim ve erkek kardeşim bekar evlenemiyorlar !
bir başka akrabamda aynısını söyledi sevinemiyoruz . neden dedim işte siz bekarken dedi gerisini hatırlamıyorum .
Ağzımdan ne çıktı bilmiyorum çünkü kan beynime sıçradı ikinci defa duyduğum için ve anlam veremiyorum.
Ne oluyor düşünüyorum kendimce yani ben mi kötü acınası bir durumdayım yoksa bu sözleri sarfedenlerin kadere imanı zafiyet mi geçirdi .
Şu yaşıma kadar evlenmek için aman aman çaba sarfetmedim neden evlenemiyorum diye hiççç üzülmedim bir kere aşık oldum evlenmeye kalkıştık olmadı nasip değilmiş dedim hayatıma devam ettim . tekrar aşık olduğumda evlenirim dedim .
Çok şükür kazanıyorum geziyorum ailem baskıcı değil Mevla ne istedimse ya verdi ya daha iyisini verdi hamdü senalar olsun.
ilginç gelen yanı da şu akrabalarım ailem ileri görüşlü böyle sıradan cahil diye adlandırabileceğim insanlar da değiller . hiç birbirileri ile kavga etmezler dedikodu etmemeye çalışırlar vs...
şimdi ben mi çok hassasım boşa alınganlık yapıp sinirleniyorum .
yoksa bu sözler gerçekten sarfedilmesi yadırganacak türden sözler mi . çünkü bir kere daha duyarsam ona göre bir cevap vereceğim.
Şu anki düşüncem ağır sözler sarfetmekden yana ( tabi ki itinalı seçilmiş argo yada küfür içermeyen iğneli sözcükler )
Sizce hanımlar ?
Canım bende 33 yasındayım,bekarım, çok bekarım en bekarım. bekar kalmak istiyorum :) bir erkeğin arkasını toplamak için acele etmeye gerek yok. Hele hele hayatında aday bile yoksa hiç dertme. Dun yıne bır yerde yazdım hatırlayamıyorum sımdı. Millet soyluyo dıye depresyona girecek degılız. Kader kısmet dıe bişey var. Herseyın zamanı var, hayırlı zamanda olsun. Tabı ki acınası durumda degılsın. Evlilik aman aman bişeyde degıl zaten. Hiiiiçççççç dert etme. Hayatını yasamaya devam et. Nasıl zaten gelip bulacak, zorlamaya gerek yok.

çok iyi ya :)) "Hastayım ben kafadan, geçen bizim evi yaktım. Burayı da yakayım mı?"
ben 30 yaşında evlendim ki daha 10 aylık evliyim. bana öyle dediklerinde diyordum ki iyi koca karabosra hepsi bitmiş çer çöp var ben onlara kalacak kız mıyım bir bak diyordum :D

evlenme konusu genel olarak toplumumuzda çok fazla önemseniyor. benim kuzenlerden biri 32 yaşında, herkes kendisini evlendirmek için seferber olmuş durumda. üstelik onun böyle bir talebi yok! art niyet aramayın bence, rahat olun siz, bu işler nasip işi. evlenmek için şu anda ne isteğim, ne niyetim yok. mutluluğunuzu sebepsiz yere gölgelemeyin de ve geç.

ben 30 yaşında evlendim ki daha 10 aylık evliyim. bana öyle dediklerinde diyordum ki iyi koca karabosra hepsi bitmiş çer çöp var ben onlara kalacak kız mıyım bir bak diyordum :KK70:
aynen iyi erkek karaborsa şuanda . hem ahlaklı hem düzgün birine denk gelmek zor . hem ailede önemli onlarında iyi olması lazım :))) işim zor benim :)))

evlenme konusu genel olarak toplumumuzda çok fazla önemseniyor. benim kuzenlerden biri 32 yaşında, herkes kendisini evlendirmek için seferber olmuş durumda. üstelik onun böyle bir talebi yok! art niyet aramayın bence, rahat olun siz, bu işler nasip işi. evlenmek için şu anda ne isteğim, ne niyetim yok. mutluluğunuzu sebepsiz yere gölgelemeyin de ve geç.
art niyetli olmayanlar belli ediyor kendini zaten onlara hiç sözüm yok . ama iğneleyici laflar can sıkıyor birde biri başkasına neden söyler hassasiyetim bu konuda ve o başka 2 kişi neden gelip kendi lafları gibi bana söylerler ona kızdım . ama çok şükür hayatımdan şikayetim yok olsada bunun kurtuluğu evlilik olmaz diye düşünüyorum. yeni insanlar yeni bir aile yeni bir sıkıntı getirir belkide . az insan çok huzur felsefesini ucundan savunurum esasen de pek mümkün olmuyor . teşekkür edeirm yorum için

gösterdikleri kişiyi beğenmeyince kaç yaşına geldin bundan iyisini mi bulacaksın diyen modeller de var

art niyetli olmayanlar belli ediyor kendini zaten onlara hiç sözüm yok . ama iğneleyici laflar can sıkıyor birde biri başkasına neden söyler hassasiyetim bu konuda ve o başka 2 kişi neden gelip kendi lafları gibi bana söylerler ona kızdım . ama çok şükür hayatımdan şikayetim yok olsada bunun kurtuluğu evlilik olmaz diye düşünüyorum. yeni insanlar yeni bir aile yeni bir sıkıntı getirir belkide . az insan çok huzur felsefesini ucundan savunurum esasen de pek mümkün olmuyor . teşekkür edeirm yorum için
art niyet olduğunu hissettiklerine, benim dert etmediğim bir şeyi siz neden dert ediyorsunuz? dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz de sen de. (biraz da sertçe söyle) çok fazla polemiğe dönerse konu, bu sefer de yeğenini kıskandığını düşünürler. allah hayırlı zamanda, hayırlı insanlarla karşılaştırsın, hayırlı bir evlilik nasip etsin.

art niyet olduğunu hissettiklerine, benim dert etmediğim bir şeyi siz neden dert ediyorsunuz? dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz de sen de. (biraz da sertçe söyle) çok fazla polemiğe dönerse konu, bu sefer de yeğenini kıskandığını düşünürler. allah hayırlı zamanda, hayırlı insanlarla karşılaştırsın, hayırlı bir evlilik nasip etsin.
bu gün yarın birinden daha duyarsam paylaşacağım burada :)
ben kaç tane arkadşaımın düğününde düğün işlemlerinde yanlarında oldum . zerre mutluluklarını istemek dışında bir his beslemedim . yeğenime hiç beslemem bunu düşünenler ile bir yakını evlenirken ay sevinemiyoruz diyen kişiler aynı kişiler bence :)

Bu insalarin beklentileri hic bitmiyor, bekarken evlilik, evlendikten sonra cocuk, cocuktan sonrasini bilemiyorum ben orda takildim siz hic kulak asmayin ben sahsen oyle yapiyorum

Evliliği bu kadar önemli görmek ve başkalarının evlenmemesiyle alakalı böyle saçma sapan yorumlar yapmak tamamen vizyonsuzluk. Sizin yapmanız gereken şey umursamaz olmak. Evlenenlerin de hali ortada, evlenip de dünya mutlusu olan kim var? Boşanmalar ortada. Madem bu kadar gerekli bişey, neden insanlar boşanıyor?

Evliliği bu kadar önemli görmek ve başkalarının evlenmemesiyle alakalı böyle saçma sapan yorumlar yapmak tamamen vizyonsuzluk. Sizin yapmanız gereken şey umursamaz olmak. Evlenenlerin de hali ortada, evlenip de dünya mutlusu olan kim var? Boşanmalar ortada. Madem bu kadar gerekli bişey, neden insanlar boşanıyor?
bir dene mantıksızlığı tutarsa mutlu olursun tutmazsa yeniden başlarsın . kadınsın güçlüsün her şeyin üstesinden gelirsin nede olsa . kendimi bildiğimden beri hep geç evlenenlere laf söyleyenleri kınamışımdır neden karışırlar diye çocuktum komşunun 3 kızı vardı 2 benden hayli büyük evlilik çağında geç kaldılar geç kaldılar gibisinden dedikodu yapardı bazı kadınlar çocuk aklı kızmışım kadınlara . annem hep anlatır sus pus oldu koca kadınlar der . sanki kendimi savunmuşum çocuk halimle :))

Back
X