- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.142
- 698
- Konu Sahibi mylifeblue
-
bak şu an o evredeyim ben. çocuk yok mu yapsana kaç yşına geldin olmaz işte hap kullanma falan filan ...... diye devam eder buBu insalarin beklentileri hic bitmiyor, bekarken evlilik, evlendikten sonra cocuk, cocuktan sonrasini bilemiyorum ben orda takildim siz hic kulak asmayin ben sahsen oyle yapiyorum
sanane diye çığlık atasınız geliyordurbak şu an o evredeyim ben. çocuk yok mu yapsana kaç yşına geldin olmaz işte hap kullanma falan filan ...... diye devam eder bu
yaa sormasanane diye çığlık atasınız geliyordur
çok haklısın malesef bu bir döngüYa takma bu kadar cahili bilgesi iyisi kötüsü tüm insanlar böyledir aslında hep birileri evlensin isterler. Ne derlerse desinler boşver. Senin nasibin bi yerde bekliyordur seni insanlar ne düşünürse düşünsün. Bugün senin için böyle konuşurlar yarın başkası icin
direk ikiz üçüz yap dememişler iyiki :)) anlamak zor inşallah bizlerde öyle olmayız belli bir yaştan sonra . tavsiye niteliğinde olsa takılmıyor insan da direk laf sokmaya dayalı olunca kafa atası gelir insanın :)yaa sormaherkes çok biliyor. nişanlıyken de evlenince hemen çocuk yaparsın diyorlardı neden dediğimde yaşın var baya diyorlardı hee bi de peşpeşe yapacakmışım. bu böyle sürer gider malesef.
Siz hayatinizda memnunsunuz herkes evlenecek diye birsey yok ki belki ilerde evleneceksiniz onemli olan dogru insani bulmak yoksa daha onceden gorustugunuz insanlada evlenirdiniz .Merhaba Sevgili kk üyeleri ;
konuları okur yorum atardım şimdi konu açma sırası bana geldi yorumlarınızı bekliyorum .
33 yaşındayım bekarım benden 8 yaş kadar küçük yeğenim nişanlanıyor . ( çok mutlu olsun isterim )
akrabalar ve yeğenimin annesi ( ablam ) yaptıkları yorum şu şekilde
nişan yapıyoruz ama eksiğiz üzülüyorum çünkü kız kardeşim ve erkek kardeşim bekar evlenemiyorlar !
bir başka akrabamda aynısını söyledi sevinemiyoruz . neden dedim işte siz bekarken dedi gerisini hatırlamıyorum .
Ağzımdan ne çıktı bilmiyorum çünkü kan beynime sıçradı ikinci defa duyduğum için ve anlam veremiyorum.
Ne oluyor düşünüyorum kendimce yani ben mi kötü acınası bir durumdayım yoksa bu sözleri sarfedenlerin kadere imanı zafiyet mi geçirdi .
Şu yaşıma kadar evlenmek için aman aman çaba sarfetmedim neden evlenemiyorum diye hiççç üzülmedim bir kere aşık oldum evlenmeye kalkıştık olmadı nasip değilmiş dedim hayatıma devam ettim . tekrar aşık olduğumda evlenirim dedim .
Çok şükür kazanıyorum geziyorum ailem baskıcı değil Mevla ne istedimse ya verdi ya daha iyisini verdi hamdü senalar olsun.
ilginç gelen yanı da şu akrabalarım ailem ileri görüşlü böyle sıradan cahil diye adlandırabileceğim insanlar da değiller . hiç birbirileri ile kavga etmezler dedikodu etmemeye çalışırlar vs...
şimdi ben mi çok hassasım boşa alınganlık yapıp sinirleniyorum .
yoksa bu sözler gerçekten sarfedilmesi yadırganacak türden sözler mi . çünkü bir kere daha duyarsam ona göre bir cevap vereceğim.
Şu anki düşüncem ağır sözler sarfetmekden yana ( tabi ki itinalı seçilmiş argo yada küfür içermeyen iğneli sözcükler )
Sizce hanımlar ?
Teşekkür ederim desteğiniz içinSiz hayatinizda memnunsunuz herkes evlenecek diye birsey yok ki belki ilerde evleneceksiniz onemli olan dogru insani bulmak yoksa daha onceden gorustugunuz insanlada evlenirdiniz .
Haklisiniz ozel hayatiniz hakkinda baskalarinin yorum yapmasi cok yanlis..
kesinlikleevlilik bir seçim. zorunluluk değil. insanlar evlenmek zorunda değil. bunu anladıktan sonra evde kalmış sıfatı son bulacak.
onu da dedilerdirek ikiz üçüz yap dememişler iyiki :)) anlamak zor inşallah bizlerde öyle olmayız belli bir yaştan sonra . tavsiye niteliğinde olsa takılmıyor insan da direk laf sokmaya dayalı olunca kafa atası gelir insanın :)
Merhaba Sevgili kk üyeleri ;
konuları okur yorum atardım şimdi konu açma sırası bana geldi yorumlarınızı bekliyorum .
33 yaşındayım bekarım benden 8 yaş kadar küçük yeğenim nişanlanıyor . ( çok mutlu olsun isterim )
akrabalar ve yeğenimin annesi ( ablam ) yaptıkları yorum şu şekilde
nişan yapıyoruz ama eksiğiz üzülüyorum çünkü kız kardeşim ve erkek kardeşim bekar evlenemiyorlar !
bir başka akrabamda aynısını söyledi sevinemiyoruz . neden dedim işte siz bekarken dedi gerisini hatırlamıyorum .
Ağzımdan ne çıktı bilmiyorum çünkü kan beynime sıçradı ikinci defa duyduğum için ve anlam veremiyorum.
Ne oluyor düşünüyorum kendimce yani ben mi kötü acınası bir durumdayım yoksa bu sözleri sarfedenlerin kadere imanı zafiyet mi geçirdi .
Şu yaşıma kadar evlenmek için aman aman çaba sarfetmedim neden evlenemiyorum diye hiççç üzülmedim bir kere aşık oldum evlenmeye kalkıştık olmadı nasip değilmiş dedim hayatıma devam ettim . tekrar aşık olduğumda evlenirim dedim .
Çok şükür kazanıyorum geziyorum ailem baskıcı değil Mevla ne istedimse ya verdi ya daha iyisini verdi hamdü senalar olsun.
ilginç gelen yanı da şu akrabalarım ailem ileri görüşlü böyle sıradan cahil diye adlandırabileceğim insanlar da değiller . hiç birbirileri ile kavga etmezler dedikodu etmemeye çalışırlar vs...
şimdi ben mi çok hassasım boşa alınganlık yapıp sinirleniyorum .
yoksa bu sözler gerçekten sarfedilmesi yadırganacak türden sözler mi . çünkü bir kere daha duyarsam ona göre bir cevap vereceğim.
Şu anki düşüncem ağır sözler sarfetmekden yana ( tabi ki itinalı seçilmiş argo yada küfür içermeyen iğneli sözcükler )
Sizce hanımlar ?
Anne babam için geçerli evet doya doya mutlu olamıyor olabilirler gerçekten beni düşünüyorlar ve iyiliğim için kelime sarfediyorlar . ama anne babamdan bile duymadım böyle bir şeyi ben ona gıcık oldum .Kötüye çekme,senin için üzülmüşler.
Hem kötü değil diye sen diyorsun.
Ben bunda bir şey göremedim.Sadece doya doya mutluluk yaşayamıyorlar,siz evlenmediniz diye
Her aile endişelenir,bize bir şey olsa tek başlarına kalacaklar diye.
Takılma,her şey gönlünce olsun
ay çılgın bu insanlaronu da dedilerkeşke ikiz olsa da uğraşmasan diye
Donusunboylemiolacakti bak yalniz degilmisiz.bizm gibi muzmin bejar H hepii i miz vardi sen ne diyirsun bu toplum baskisina baskanim
Onlar evlenincd baslari goge eriyor cunku level atliyorlar
Donusunboylemiolacakti H hepii ipeqbojuqu
her level zor tabi evlilikle gelen sıkıntılar büyümek için şart :)) (onlara göre )
ben daha güzel günlerin geleceğine inanıyorum.
geç evlenenler için de mutlaka bir güzel süpriz vardır yada verilmek istenen bir ders . ama nasip işi gerçekten .
beklemek gerekli kaderde varsa olur . yoksa kim istemez sevdiği ile olmayı mutlu yaşamayı ama olmayınca olmuyor işte
Allah bu günlerimizi aratacak günler yaşatmasın vesselam
Nasip kısmet hayırlısı her şeyinAmin. Şans bu işler.
geç evlenenler için de mutlaka bir güzel süpriz vardır yada verilmek istenen bir ders .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?