Ben mi tuhaf ım insanlar mı tuhaf !

NE ANLAMAM GEREKLİ

• Yanlış anlamışım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .
Bu insalarin beklentileri hic bitmiyor, bekarken evlilik, evlendikten sonra cocuk, cocuktan sonrasini bilemiyorum ben orda takildim siz hic kulak asmayin ben sahsen oyle yapiyorum
bak şu an o evredeyim ben. çocuk yok mu yapsana kaç yşına geldin olmaz işte hap kullanma falan filan ...... diye devam eder bu

Ya takma bu kadar cahili bilgesi iyisi kötüsü tüm insanlar böyledir aslında hep birileri evlensin isterler. Ne derlerse desinler boşver. Senin nasibin bi yerde bekliyordur seni insanlar ne düşünürse düşünsün. Bugün senin için böyle konuşurlar yarın başkası icin

sanane diye çığlık atasınız geliyordur
yaa sorma herkes çok biliyor. nişanlıyken de evlenince hemen çocuk yaparsın diyorlardı neden dediğimde yaşın var baya diyorlardı hee bi de peşpeşe yapacakmışım. bu böyle sürer gider malesef.

çok haklısın malesef bu bir döngü

yaa sorma herkes çok biliyor. nişanlıyken de evlenince hemen çocuk yaparsın diyorlardı neden dediğimde yaşın var baya diyorlardı hee bi de peşpeşe yapacakmışım. bu böyle sürer gider malesef.
direk ikiz üçüz yap dememişler iyiki :)) anlamak zor inşallah bizlerde öyle olmayız belli bir yaştan sonra . tavsiye niteliğinde olsa takılmıyor insan da direk laf sokmaya dayalı olunca kafa atası gelir insanın :)

Siz hayatinizda memnunsunuz herkes evlenecek diye birsey yok ki belki ilerde evleneceksiniz onemli olan dogru insani bulmak yoksa daha onceden gorustugunuz insanlada evlenirdiniz .
Haklisiniz ozel hayatiniz hakkinda baskalarinin yorum yapmasi cok yanlis..

evlilik bir seçim. zorunluluk değil. insanlar evlenmek zorunda değil. bunu anladıktan sonra evde kalmış sıfatı son bulacak.

Teşekkür ederim desteğiniz için

onu da dediler keşke ikiz olsa da uğraşmasan diye

Kötüye çekme,senin için üzülmüşler.

Hem kötü değil diye sen diyorsun.

Ben bunda bir şey göremedim.Sadece doya doya mutluluk yaşayamıyorlar,siz evlenmediniz diye

Her aile endişelenir,bize bir şey olsa tek başlarına kalacaklar diye.

Takılma,her şey gönlünce olsun

Anne babam için geçerli evet doya doya mutlu olamıyor olabilirler gerçekten beni düşünüyorlar ve iyiliğim için kelime sarfediyorlar . ama anne babamdan bile duymadım böyle bir şeyi ben ona gıcık oldum .
yoksa takmıyorum nasip
sadece laf söyleme hususunda kararsızdım
teşekkür ederim yorumun için

onu da dediler keşke ikiz olsa da uğraşmasan diye
ay çılgın bu insanlar kime ne yahu zaten biraz beklese evliler niye olmuyor çocuklarımı olmuyormuş derler .
sonra kendi evlatlarında da türlü türlü acı dolu şeyler yaşarlar üzülürler üzerler ama asla kendilerini sorgulamazlar

Onlar evlenincd baslari goge eriyor cunku level atliyorlar
Donusunboylemiolacakti H hepii ipeqbojuqu
her level zor tabi evlilikle gelen sıkıntılar büyümek için şart :)) (onlara göre )
ben daha güzel günlerin geleceğine inanıyorum.
geç evlenenler için de mutlaka bir güzel süpriz vardır yada verilmek istenen bir ders . ama nasip işi gerçekten .
beklemek gerekli kaderde varsa olur . yoksa kim istemez sevdiği ile olmayı mutlu yaşamayı ama olmayınca olmuyor işte
Allah bu günlerimizi aratacak günler yaşatmasın vesselam

Amin. Şans bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…