ben mi tuhafım kaynanam mı ama ben çok gülüyorum:))

canım yaaa allah yardımcımız olsun ama gerçekten tuhaflar başı kapalı diyorsun açılmakta ne demek yaaa sinir oldum!!!!!
Ben en son bombayı anlatayım geçen geldiler benim telefonumun aynı özellikleri olan tel. Almış benim tel. çalarken arayanın ismini söylüyor ben yanlışlıkla yapmışım o özelliği kapatamadım daha doğrusu kapatmaya çalıştım ama olmayınca uğraşmadım neyse tutturdu tel.im konuşsun seninki gibi diye daha önce birkaç kişiye yaptırmaya çalışmış yapamamışlar eşime söyledi eşimde yapamadı bana söyledi ben dedim yanlışlıkla olmuş ben bilerek yapmadım onu bilmiyorum dedimsede yok illa yapacan aldım elime inan iki gün uğraştırdı beni sonunda yaptım neyse öyle sevindiki sonra tutturdu arayanın yanında fotoğrafı görünsün niye tahmin edin çünkü benimki öyle neyse uğraştım gerçekten yapamadım yapamıyorum diyorum neyse biraz dinlende yap diyor olmuyor çünkü benimki dokunmatik olunca farklı yerden yapılıyor onunkini bulamadım kafayı yedirecek olmuyor diyorum yaparsın diyor neyse olmadı yapamadım nasıl bozuldu bütün işimi gücümü bıraktırdı uğraştırdı beni sinir oldum ama nasıl sinir oldum evimde diye bişi de diyemedim(((

canım yaaa allah yardımcımız olsun ama gerçekten tuhaflar başı kapalı diyorsun açılmakta ne demek yaaa sinir oldum!!!!!
((

işte o salakça taklitlerine birde dini karıştırınca çıldırmaya başlıyorum zaten. Allah akıl fikir versin hepsine, öncelkikle benim eltime :) benide günaha sokmasınlar valla ne diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…