ayy hiç gülüceğim yoktukaç yaşında ki sende ne varsa aynısını isteyip alıyo anlamadım valla çocuk gibi aynı oraya gidince unutupta evinde sanmıyo musun kendini
Benim de kaynanam böyle ama bir farkla benimki benim aldıklarımı fuzuli masraf olarak görüp burun kıvırdıktan sonra gider daha pahalısını alır.Ben de gülüp geçiyorum ne yapayım başka
45 yaşında galiba :)yok canım unutmuyorum evimdeki rahatlık nerde var ki:)))
ayy ne biliyim ben olsam karıştırırım onlar bize gelmiş gibi hissederim ara sırabide eşyaların yerlerini sürekli değiştiriyosan tamam kesin ben nerdeyim evimde miyim yoksa kayınvalidem de miyim diye düşünürdüm
evet bncede biraz abartmış.benimkide benzer bi vaka o da annem ne yaparsa onu yapıo onu alıyo.ilk önce bahane buluyo.dünür ne gerek vardı şimdi aldın diyo.(parasını veren annem kullancak annem ona noluyosa)sonrada gidip pda alıo.biz bu tip kaynanalara kısaca fesat diyorz
yok canım modeller aynı da desenleri değişik almıştım bana baya bir kırılmış bu konuda benimkinin renginde istiyormuş ne biliyim ben de aynısı olmasın dedimdi:)))yok ben eşya yeri değiştirmem biraz o konuda sabitimdir sevmem öyle zırt pırt yer değiştirmeyi nasıl koyduysam öyle kalacak zaten evler küçük eşyaları içine sığdırdıysan o bile yeterli:))))
dün bir olay daha oldu ben yürüyüş yapmaya karar vermiştim bunu söylemiştim dün heyecanla aradı ben yürüyüş yapmaya başlayacam kaç dak.a yürümeliyim işte bugün şu kadar yürüdüm saat kaçta yürüyüm falan filan bende anlattım tok karnına yürüme 20 dak.dan az olmasın başta yavaş yavaş başla sonra dak. yı artır yavaş yürüme falan dedim hay allahım yaaa sanki benden duymamışta kendi kendine karar almış gibi davranıyor birde:)))))))
yazık yaaa seni örnek alıyor,soruyor bir de...hiç önemseme kendince takılsın..gül geç..
aynen güzelim 1. kadın cefasını çekmiş yerde minderlerle oturmuş öldüğünde bir yüzük bir küpesi varmış onu da kızı anneler gününde almış yani eşiminde görümceminde içi acıyor ama kalkıp ta kimse bişi demiyor yani ne diyebilirlerki ben de bişi demiyorum zaten ama bazen can sıkıcı oluyor mesela görümcem bazen içlenip annem deyip gözleri doluyor ama boğazında düğümleniyorda bişi demiyor diyemiyor eşimin engelli kardeşi var o bakıyor diye kimse laf söylemiyor gönlü hoş olsunda kardeşimize kötü davranmasın diye hoş ona da iyi davranmıyor (bu ayrı bir başlıkta zaten bu konuyu açmayacağım) kendinin ikinci evliliği amin rabbim başka dert vermesinde bir konu okurken aklıma geldi:)
dün bir olay daha oldu ben yürüyüş yapmaya karar vermiştim bunu söylemiştim dün heyecanla aradı ben yürüyüş yapmaya başlayacam kaç dak.a yürümeliyim işte bugün şu kadar yürüdüm saat kaçta yürüyüm falan filan bende anlattım tok karnına yürüme 20 dak.dan az olmasın başta yavaş yavaş başla sonra dak. yı artır yavaş yürüme falan dedim hay allahım yaaa sanki benden duymamışta kendi kendine karar almış gibi davranıyor birde:)))))))
senin kaynana biraz kopyacı belliki senide baya eğlendiriyor ama ilk sayfadaki aşağılar gibi alaylı satırların ilginç geldi, bunu iletmeden geçemedim
"hiiiiiiiiiii" dedim elimde olmadannnnnn çok üzüldüm buna işte....ilkleri cefasını çeksin çoluğum çocuğum giysin ben giymeyim eşime yük olmayım diye..ama ölünce ikincileri birincisi ne biriktirmişse neyi kısmışsa kraliçeler gibi harcasın harcatsın!!!!vay gençliğim vay derim böylesine...yazık ki ne yazık...erkekler de ikincisi elden gitmesin diye sesini çıkaramıyor ya..vay vay olan yazık ölene olmuş....hani bi yüzüğü küpesi varmış onu da kızı almış yerde minderlerde oturmuş dedin ya..iççim öyle acıdı ki anlatamam.......şimdiki de taklit uğruna ihtiyacı olmayan şeyleri bile aldırıyordur büyük ihtimal...ah ah dünya..ben de şimdi çekiyorum aman çocuğum giysin aman eşim fazla harcamasın diye ikincisi gelip doya doya borçla harçla yeyip içerse eşime diorum gözüne dursun.....
taklit meselesine gelince boşver kocası yani kaynatan bii demisyosa ve en önemlisi sana da zararı dokunmuyorsa boşver..ama engelli olana da iyi bakmıyorsa bak o zman kızı oğlu yani senin eşin herkes bunu kaynatanın gözüne gözüne soksun!!!!!!!hem bilerek geliyor durumu hem dünya masraf yeni çıtkırıldım gelin gibi şımarıklık yapıp herşeyi pedine kadar aldırıyor!!!(ki ayıptır ya çık pedini kendin al!!) hem de engelliye iyi davranmıyor!!!oldu!!!!bunu ortaya dökmeleri gerek yoksa çeksin gitsin hizmetçiye para verip baktırsa daha iyi olur daha az masraflı olur! ama Allah kahretmesin ki erkeklerin hani uçkur düşküğnlüğü de var ya o da etkili bence görüp de sesini çıkarmıyorsa bu kötü davranılışa yazıklar olsun kayınpederine!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?