Ben mi Yanlış Anladım?Kafamı Karıştırdı.Yardım İstemeliyim mi Hala?

X2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
322
41
53
Beni belki bilirsiniz.
İstemediğim evlilik yapmamak için son zamanlarda yüksek lisans yapmaya karar vermiştim ailemin baskıları filan filan....
Okulda hangi asistan hocadan yardım istesem diye düşündüm sonunda bizim bu dönem derse giren bi hocadan yardımsever ve sıcakkanlı olduğunu düşünerek ondan yardım istedim.
Onu ilk önce face istek yollamıştım kabul ettiği gün sohbet açıktı bana yazdı baya sıcaktı beni tanıdığını düşünerek yazdığını bile kesin düşünmemiştim herhalgi bi öğrencisi olarak yazdığını düşündüm face resim koymadığım için ama acaba biliyor mu diye düşündüm de.Bana başımın üstünde yerin var tabi yardım ederim dedi sonra 2 hafta yazamadım okulda fırsat olmadı 2 hafta sonra yanına gittim hocam der demez kendimi meramımı söyleemden sen O muydun filan diyerek tanıdı şaşırdım ben anlattım bana yardım edecektiniz unuttunuz mu dedim oda hayır unutmadım ama böyle olmaz telefonunu almamda bi sakınca var mı dedi oturup konuşmak gerek dedi bende verdim arkadaşlarım da şaşırdı olabilir aam ben telini almayı unuttum finaller bitsin arayıp anlatmasını isteyecektim istemeye gerek kalmadan 5,6 gün sonra beni aradı kusura bakma geç döndüm dedi hacadan sudan konuştuk bana sorular sordu ben utangaç,çekingen biri olduğumdan kısa kestim face si açacak mısınız orda görüşelim dedim 1 saate yakın konuştuk ama yüksek lisansla alakalı değil benle ilgili soru soruyordu kendinden bahset başkalarını boşver baan samimi şeyler arkadaşı gibi davranıyordu ben daha mesafeliydim kendim çıktım filan.2 gün sonra dersi vardı arkadaşlar sana bakıyor dediler sürekli karşılaştık o gün sanki onu takip eder gibi ama öyle değildi tesadüf buda beni utandırdı.Günler sonra face yazdık saatlerce gece yarısını geçmişti finaller dönemi canım ders çalışmak istemez uykumuz da yoktu.Benimle ilgili,ailemle ilgi sorular soruyordu çözümlemeler yapıyordu yok sen çok ürkek ve çekingen bi o kadar da olgunsun çok tecrübe yaşamış gibisin,hanımhanımcık bi kızsın ben hayır yaşamadım dedim ailemle sıkıntılarım oldu dedim anlat zevkle dinlerim senle konuşmak bana zevk verir dedi o sıkıntılarımdan bahsetmedim sonra dedim bana sen açılmaya ramak kalmış tomurcuk gibisin ne güzellikler saklıyor tutmasını bilene filan güzel şeyler dedi ama sapıkça şeyler yazmadı ben bana ne zaman yüksek lisansı anlatacaksınız dedim sen ne zaman istersen filan diyordu.Sen benden bahset dedi çok iyi olduğunu söyledim normal bi şekilde devam ettim çıkmasam rekoru da geçecektik.2,3 gün sonra ilk sınav onundu ben geç kalmıştım sanki beni veya başka birini bekler gibi bekliyordu yer var mı dedim hocam yok sana sıra getireyim dedi ve bana sıcak olan kişi yanına gidince başkalarının yanında bana soğuk davranır bakmazdı anlamadım gitti ne yapmaya çalıştı muğlaktı her şeyiyle.Final dönemi öncesi aramasını isteemzdim ben bittikten sonra aramayı düşünüyorum aklımı karıştırdı sınavlara kendimi veremedim kötü geçiyor dün yazdım hoca bana eskisi gibi istekli yazmadı ne oldu niye bana kötü ve soğuk davranıyrosunuz bugün çok sıkıcısınız dedim son olarak misafirim ailem geldi dedi ben de çıkayım dedim sağol dedi ama canım da sıkıldı.Ben Yüksek lisans için ne yapcam bunun bu durumlarını anlamış değilim geçici bi durum mu ben mi yanlış anladım nasıl yapacam aramalıyım mı yardım için bi de face yazı soğuk duruyor yanlış anlıyoruz aslında erkekler konusunda yabaniyim onunla arkadaş da olmak isterim düşünceleriniz nedir ne yapmam gerek?

Bence biraz temkinli durun. Bi anda bu kadar samimi olması garip. Yardım istememişte çıkma teklif etmişsiniz gibi davranmış sanki.
Üniversitelerde hocalar genelde mimli olurlar. Bence mesafenizi koruyun..

Benim de alamadığım bu ben bırak çıkma teklifini ondan böyle şeyler istemedim beklemedim de şaşırttı hep beni.
Benle tel de face samimi 40 yıllık gibi konuşup okulda tanımıyormuş gibi yapması da arkadaşlarım da fark etti.
İkimizde dini bütün ast üst ilişkisinden dolayı rahat oldum yoksa erkeklerle muhatap olmam böyle kolay kolay.

Ya benim için önemli neden yorumlarınızı paylaşmıyorsunuz ona göre mesafe koyup koymayacağıma karar vereceğim...

Sana kimse görmediğinde gösterdiği samimiyeti başkalarının yanında göstermiyosa ben bunda art niyet ararım.
Dini bütünlüğü falan da hiç kıstas olarak görmeyin.
Dindarız diye geçinen bir partinin gençlik kollarında bir dönem yer aldım bir proje nedeniyle.
Orada bulunan üyelerden 4 erkek hepsi evli çevreye karşı beş vakit namazında niyazında insanlardı.
Sonradan öğrendim ki 1 tanesi sevgilisine ev açmış, bir taneside karıyla kızla takılıyo.
Gözünüzü açık tutun biraz.

Haklısınız ama fakülte tanınan hocanın yanında olan kişilere güvenilir gözüyle bakılır ya.
Bir de ben tek yanında sıcak başkası gelince normal ya da uzak arkadaşlar öğrencisi olduğunu düşünerek böyle yapıyor dediler ama ben artık pek üzerine düşmeyeceğim zaman ne gösterir bilemem davranışları hep tuhafıma gitti suizan yapmak istemem ama...

Bende öyle düşünürdüm üniversiteye gittiğim ilk 2 yıl. Benim okuduğum okulda ve bölümde hocalar derslerde çok aktiftirler. Uygulama derslerimizde yoğunlukta olduğu için hem proflarla hemde asistanlarıyla artık arkadaş kıvamına gelmiştik 3. senemizde. Ondan sonra işin rengi değişti. Öğrencisiyle yatıp ders geçirenden tutun. Asistan olabilmek için profun kızıyla evlenen bile gördüm 4 senede.

bence yardim isteme baska hocalara sor email at tam olarak yuksek lisansla ilgili ne bilmek istiyorsun? derslerlemi yardim istiyorsun? biz burdan arastiralim ? adam bana pek tekin gelmedi hos bana hic bir adam tekin gelmiyor ama:)

hocanız ya gerçekten iyi bir insan davranışlarını yanlış anladınız ya da baktı ki kolay lokma değilsin vazgeçti..tabii erkekleri anlamak kolay değil ama bir anda ilgiyi kesmesi tuhaf bence..boşver uzak dur Hocalardan falan..

kimsenin dini bütün olması güven vermesin çünkü sonuçta herkes şeytana uyabilir kimse bundan uzak değil. bana pek güven vermedi hocanız. bence mesafenizi koruyun. erkekler özellikle de belirli bir yaştan sonra kendilerine bakan genç kızler görmekten hoşlanırlar. dikkatli olun.

Hocam genç,bir anda ilgiyi kestiği filan diyemem geçen hafta 4 saatten fazla yazdık beni tanımaya çalışmalar,çözümlemeler,gülmek sana yakışır filan dedi en son sınav çıkışı göz göze gelip gülümsedik yanına gittim sorular nasıldı diye sordu yanımıza iki kız geldi yine konuşamadık ben hüsnüzan ediyorum ama dün eskisi sıcaklığını bulamadım belki de geçici bi durum Allah bilir ama onun böyle yapması sınavlarıma konsantre yapmayı zorlaştırdı.Telefonda gel okuluma çayımı iç diyen dün şakayla staj için nereye gidersen git dedi acaba onun okulda olduğunu unuttuğumu düşlünmesinden dolayı mı kızdı bilmiyorum tuhaf her şey yada benim sıkıntımı bilmeyi çok istiyordu anlatmadığım için kötü mü düşündü ya da bana öyle geliyor her şey Allah bilir....

Arkadaşlarım iyi olduğunu söyleyip irtibatı kesme diyorlar bu evlilik meselesinde ailem her seferinde beni kötü etkiliyor bende irtibatı koparmak istemiyorum başta yanlış hal ve tavırlarda bulundum vs beşki eskisi gibi konuşmaz gibime geliyor ama benim aklım karışık ne yapacağımı kestiremiyorum finalleri ilk defa bu kadar boşladım...

bence de başka hocalardan da yardım isteyin ama facebook yoluyla değil, bu gibi ciddi konularda kullanılmaması gerekiyor bence facebookun, yaşı yakın da olsa hoca o sonuçta. niyetini pek bilemedim ama tekin olmayabilir..

yuksek lisans ile bilmek istediginiz ne varsa face yoluyla degil, danisman olabilecek herhangi bir hocanin ofis saatinde sorabilirsiniz. Bana da normal gelmedi hocanizin davranislari.

hocanızda art niyet var bence. sizden bir ışık, bir ümit arayışında

Öyle niyeti bile olsa hiç ışık veremedim,o aradı ben aarayamadım istese de artık vezgeçmiştir gibime geliyor....Art niyet Allah bilir.

Hoca da olsa erkekleri anlamak zor ben erkeklerle muhatap değilim hoca diye buna sorayım dedim başlarda başımın üstünde yerin var diyen hoca şimdi benle konuşmuyor oysa okulundan,meslektaş olduğumuzdan ondan kolayca yararlanırım diye düşündüm moralimi çok bozdu oysa ben insanlar konusunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum yoksa daha çok uzaklaşacağım...

Kızlar bıktınız benden biliyorum ama kafa karışıklığı belirsizlik insanı yıpratıyor...
Bu hocanın okuluna gittim dersine girdim staja hazırlık okula bakayım dedim ama hep kafamı bulandırıyor net bir şey demiyor davranışları bi sıcak bi soğuk.Geçen hafta okuluna gittim bana çok iyi davrandı arkadaş gibiydik derste iki çocuk ingilizce şarkı okudu l love you geçince anladım aşk şarkısı çocuklara sordu manası da deyin ki kednisi anlayacak kadar ingilizce bilir baz baya aşk şarkısı bana gülerek bir şey dedi anlamadım...Okulun damında bir saat gibi oturduk bana olayı anlatacaktın dedi en ayrıntısına kadar anlattım unutmamış yani benle ailemel ilgili yine sorular ama ben hiç sormadım.
Sonra birkaç gün sonra tşk mesajı attım misafirperverliği için rica ederim bile demedi ben bozuldum arkadaşıma anlatıyorum bi sıcak bi soğuk bugün doğumgünümdü beni aradı kutladı ama 2 dk geçmedi görüşürüz deyip kapattı ben tam vezgeçti yoluma baakyım yine kafa karışıklığı net değil en baştan beri böyle sizce niyeti ne olabilir korkuyorum sormaya...

Back
X