- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
-
Yanı ne bileyim ben yanlış anladım heralde hakkatenAdam ne yapsın sizin cinsel hayatınızı? Aile hekimleri de doğum kontrolle ilgili bilgi verebilir. Gebelik takiplerini de sağlık ocakları yapıyor hatta.
sağlık ocağında kadın doğum uzmanı var da adam mı yönlendirmediKadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi
Siz gebelik ihtimalinden emin olamadığınız için korunup korunmadığınızı sormuş bence. Başka bir hareketini görmediyseniz yüksek ihtimalle yanlış anladınız.Yanı ne bileyim ben yanlış anladım heralde hakkaten
Hayır gerçekten öyle bi düşüncem yok sağolsunlar işlerini çok da iyi yapıyorlar. Ama nedense heralde o günkü modundan kaynaklı yanlış anladım demekOzele gitsen ve ayni sorular sorulsa ayni tepkiye vermezdin bence.
Ama aile hekimi,saglik ocagi..
Zaten giderken bunlar isini dogru bir bicimde yapamaz seklinde bir profil olusmus kafanizda. :)
Nasil suzuyor misal ?
Madem boyle bir endiseniz var gitmezsiniz artik aile hekiminize..
Ozel olunca suzme olarak tabir ettiginiz tavirlari da "ne kadar ilgililer ne kadar alakalilar" seklinde yorumlarsiniz bence.
Yanlış anlamışsınız. Size kocanızla nasıl ilişki kuruyorsunuz kim başlatıyor nasıl pozisyonlardasınız diye sormamış. Sorması gerekenleri sormuş.
Yatmak mi daha nelerbunlari sormasi normal zaten. sanki sizinle yatmak istemis gibi alinmaniz sacma olmus. adam sizin cinsel hayatinizi ne yapsin ki?
İnşallah öyle olmazNasıl korunduğunuzu hayal edip fantezi kuracak amaniiiin
Doktor senin sıkıcı cinsel hayatını napsın ya ? Ay yuh artık zihniyete bak. Doktor hanımefendi doktor. Sizin aklınız fesat hey Allahım. Adamlara Allah sabır versin kimlerle uğraşıyolarHerkese merhaba . İki çocuk annesi çalışan bir bayanım. Geçen hafta spiral taktırmaya karar verdim. Malum idrar yolu enfeksiyonu filan ihtimaline karşılık tahlil vermek istedim. Özele para ödemek istemediğim için aile hekimine gittim.
Doktorumuz erkek. Kan ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim. Tamam dedi . Gebelik şüphesi var mi diye sordu. Adetim de birkaç gün gecikmişti. Ben de yani işte belki olabilir dedim. Gebelik testi istediğini de belirteyim dedi. Tamam dedim. Buraya kadar normal. Sonra bana korunmuyor musun dedi. Korunuyorum dedim . Sen mi eşin mi diye sordu .neyle korunuyorsun diye sordu. Ria taktır istersen filan. Bilmiyorum bana sanki cinsel hayatımı merak etti gibi geldi kötü oldum .ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Kısa kesip çıktım odasından. Kadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?