Ben mi yanlış anladım?

bundan bu sonuca mı ulaştınız cidden.kadın doğumcu değil dediğiniz adama spiral taktırmak için tahlil vermeye gitmişsiniz ne soracaktı
genel cerraha gidip basurum var deyince totonuza bakıyor misal ama merak ettiğinden değil.

Sırf erkek diye şu yakıştırmayı yapmanız çok ayıp. Bunları kadın doktorlar da soruyor. ne yapsın sizin cinsel hayatınızı doktor.

Ben de kızımı aşılara götürdüğümde bu sorulan soruları soruyorlardı bence gayet normal

Doktor nasıl korunuyorsunuzdan önce mesleğini sorup aman hoca hanım diye hitap etse, hiçbir sorun olmayacakmış aslında.

Yok ya görevini yerine getirmiş bayan olsa daha fazla konuşuyorlar
İkiside başıma geldi dr. Erkekse ebe konuşuyor hatta düzenli olarak arayıp neyle korunuyorsun diye soruyorlar bilgi vermek amaçlı
Spirali daha garanti ve sağlıklı gördükleri için onu önerirler genelde

Siz kendinizi nasıl bu kadar önemseyip, böyle şeyler düşünebiliyorsunuz. Doktor n’apsın senin seks hayatını? Gebelikle ilgili bir konu olduğunda bunlar sorulur zaten.

Sizin genel olarak karşı cins ile iletişime geçtiğinizde neden böyle tavırlar içine bürünüyorsunuz ?

- Öğretmenim adınla hitap ediyorlar hocam demeliler Mirta
- Evli öğretmen arkadaşa video attın yanlış anladı mesafe koydu
- Benden yaşca büyük iş arkadaşı bana iltifat ediyor ben mi yanlış anlıyorum

Geçen hafta aile hekimliğine tam kan sayımı yaptırmak için gittim. Regl günüm 10 gün geciktiği için gebelik testide yaptırmak istediğimi söyledim. Doktor bey bana da korunma yöntemleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu.. Memnuniyetimi dile getirdim teşekkür ettim çıktım.

Bence siz kendi zihniyetinizi sorgulayın doktoru değil.

Anaaa çok çabuk gitti üye. HOCAM nereye gittiniz daha karpuz kesecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…