Ben mi yanlış anladım?

Bazılarının beyni yanlış anlaşılmaya programlanmış sanki bu ne yaa:) şaka gibi..

Evlenecegim zaman, ilk evlendiğimde hemen korunmam gerektiği kafama dank ettiğinde , zaten nikah basvurusu yaparken aile hekimi bililendirir, istersen hap verir vs dediler. Tamam gidince hallederiz o zaman dedim. Aslaaa konusunu acmadi sığır kadin, kendim sormam gerekti biraz gerildim başta bi de. Korunup napcan , ya cocugun olmazsa gibi salak seyler söylemişti bi de. Boylelerine boyle sığır doktor lazim

Kesinlikleeee.. :))) cinsellik hakkında, sorgulamak öğrenmek bilgilenmek ayıp değil ki. Ayrıca doğanın kanunu bu yahu:)))

Aile hekimleri ücretsiz bir aylık doğum kontrol aşısı yapıp gerekirse ucretsiz kondom dağıtımı yapmıyor mu? Bir görevleri de nüfus planlamasına yardımcı olmak degil mi?
Gayet mantıklı soru sormuş, belki de sen "korunuyoruz,eşim korunuyor dışarı boşalıyor" diyecek bir insansın da seni yönlendirmek istemiş doğru olana.. iki senede iki bebek yapmis ,halen daha gebelik şüphesi ile kendisine gelmiş kadına yapması gerekeni yapmış

Devlet Hastanesi'ne de gidebilirdiniz hastaneler özeller ve sağlık ocakları olmak üzere ikiye ayrılmıyor sonuçta ya ne yazsam bilemedim. Madem bu kadar pimpirik yaptın ikiniz de ogretmenmissiniz git hastaneye yaptır tahlili. Kafana göre tahlil istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…