- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi Night Night
-
Buldum konu sahibiniAy bi de öğretmenmiş Allahım çoluğu çocuğu korusun
Çok uzun sürmez döner geri. Kime anlatacak bu saçmalıkları kk kadınlarından başka kim çekecek bunlarıYine bir kadının kafasına tavayı vurup öldürmüssünüz kıslar….
Ahhahahahahahahah bsjshajaks ay ofisteyim haykırdım, hapşırmış numarası yaptım püüü sanaBuldum konu sahibiniBu bizim Hürrem
Erkeklere ölüüüğğğmmmmAhhahahahahahahah bsjshajaks ay ofisteyim haykırdım, hapşırmış numarası yaptım püüü sana
Ahahahahhaha yerinde bi söylem olmuşAğda aldığımda adam bana kolay gelsin demişti ajdjdjdj
Evlenecegim zaman, ilk evlendiğimde hemen korunmam gerektiği kafama dank ettiğinde , zaten nikah basvurusu yaparken aile hekimi bililendirir, istersen hap verir vs dediler. Tamam gidince hallederiz o zaman dedim. Aslaaa konusunu acmadi sığır kadin, kendim sormam gerekti biraz gerildim başta bi de. Korunup napcan , ya cocugun olmazsa gibi salak seyler söylemişti bi de. Boylelerine boyle sığır doktor lazimGeçen hafta aile hekimliğine tam kan sayımı yaptırmak için gittim. Regl günüm 10 gün geciktiği için gebelik testide yaptırmak istediğimi söyledim. Doktor bey bana da korunma yöntemleriyle ilgili tavsiyelerde bulundu.. Memnuniyetimi dile getirdim teşekkür ettim çıktım.
Bence siz kendi zihniyetinizi sorgulayın doktoru değil.
Bu gözler ne okudu be hocamBu üyenin diğer konularını okursanız işini yaptığı için doktorun kendisine yan gözle baktığını düşünmesine şaşırmazsınız. Oldukça değişik bir insanşuraya bir tanesini bırakıyorum
Statü ve akrabalık ilişkileri
Bana o an dank etmedi teşekkür ettim salak gibiAhahahahhaha yerinde bi söylem olmuş
Kesinlikleeee.. :))) cinsellik hakkında, sorgulamak öğrenmek bilgilenmek ayıp değil ki. Ayrıca doğanın kanunu bu yahu:)))Evlenecegim zaman, ilk evlendiğimde hemen korunmam gerektiği kafama dank ettiğinde , zaten nikah basvurusu yaparken aile hekimi bililendirir, istersen hap verir vs dediler. Tamam gidince hallederiz o zaman dedim. Aslaaa konusunu acmadi sığır kadin, kendim sormam gerekti biraz gerildim başta bi de. Korunup napcan , ya cocugun olmazsa gibi salak seyler söylemişti bi de. Boylelerine boyle sığır doktor lazim
Çekmiyoruz ki, iki testis geçiyoruz muhabbet oluyor sadece.Çok uzun sürmez döner geri. Kime anlatacak bu saçmalıkları kk kadınlarından başka kim çekecek bunları
Ben hep alıntı yaparım konularda silinme ihtimaline karşı jajajajaj. Dünkünde de alıntı yapmıştımYalnız farkettim dünkü konudan akıllanmışız herkes alıntı yapıyor
Devlet Hastanesi'ne de gidebilirdiniz hastaneler özeller ve sağlık ocakları olmak üzere ikiye ayrılmıyor sonuçtaHerkese merhaba . İki çocuk annesi çalışan bir bayanım. Geçen hafta spiral taktırmaya karar verdim. Malum idrar yolu enfeksiyonu filan ihtimaline karşılık tahlil vermek istedim. Özele para ödemek istemediğim için aile hekimine gittim.
Doktorumuz erkek. Kan ve idrar tahlili vermek istediğimi söyledim. Tamam dedi . Gebelik şüphesi var mi diye sordu. Adetim de birkaç gün gecikmişti. Ben de yani işte belki olabilir dedim. Gebelik testi istediğini de belirteyim dedi. Tamam dedim. Buraya kadar normal. Sonra bana korunmuyor musun dedi. Korunuyorum dedim . Sen mi eşin mi diye sordu .neyle korunuyorsun diye sordu. Ria taktır istersen filan. Bilmiyorum bana sanki cinsel hayatımı merak etti gibi geldi kötü oldum .ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Kısa kesip çıktım odasından. Kadın doğum uzmanı değilsin tahlillerimi iste geç işte değil mi
Sen zaten kralsın kazen bile tebrik etti tescilledi dün daha ne olsun ahahahajaBen hep alıntı yaparım konularda silinme ihtimaline karşı jajajajaj. Dünkünde de alıntı yapmıştım
Yaw senin kibarlığına gurbanÇekmiyoruz ki, iki testis geçiyoruz muhabbet oluyor sadece.
Şu güzelim havalarda hücreye girecek halim dermanım yok, rabbim munenin şerrinden korusunYaw senin kibarlığına gurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?