Ben mi yanlış anladım?

Sizi süzdü mu peki ahaha süzüp fantezi kurdu mu

Allah aşkına ya adam dr yani sizin cinsel hayatınızı ne manada merak edecek siz niye zaten spiral taktıracağınızı bunun için tahlil verdiğinizi sakladınız ki? Benim dr da hamile kalma olasılığın yüksek kim korunuyor falan soruyor ay kadının kocanda mı gözü var acaba..gerçekten doktorlara acıyorum sizin gibi hastalıklı düşüncede olan daha kimlerle muhatap oluyorlardır

Egolarınızı kontrol edebiliyorsunuz ne güzell ne mutlu size

Offf he senin renksiz , dümdüz cinsel hayatını merak etti

İdrar yolu enfeksiyonu oldum aile hekimim irkek gebelik şüphen var mı dedi? Nasıl eminim yok hocam dedim . 2 hafta sonra kullandığım ilac etki eder mi gebeliğe diye tıpış tıpış yanına gittim hocam ben hamileymişim korunurken olmus cokta emindim oysaki dedim . Resmen adama yurumusum haberim yok

Benim bildiğim kadınların sözüne güvenmeyip bir işlemden önce zaten test alıyorlar. Ben bekarım mesela, pandemiden önce acilde normal bir hastalık için gitmistim, 'gebelik ihtimali var mı?' dediler yok deyince kan ve idrar tahlili istediler. Sonradan enabizdan baktım gebelik testi de yapmışlar nasıl güven vermediyse tipim

Doktorum çok ilgilidir kolay kolayda hamile kalamam geçmişte tedavi vs biliyor durumlari. Herhalde yok diyorsa doğrudur diye güvendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…