Ben mi yanlış anladım?

Ben ped alırken de geçmiş olsun diyolar bazen, ayyy kesin yürüyolar banaa .s.s

Halbuki öğretmen de değilim niye böyle oldu ki
Geçmiş olsun ne ya regl olmayı hastalık sanan kitle...
Bir kere geldiğimiz şu hayatta öğretmen olamamak ne büyük acı yarabbim

ayy merhaba dedi ye dönmüş, adamın işi bu neyi sorsun derbi maçını mı ?

Zaten sağlık ocağında neyle korunuyorsun diye soruyorlar.ben gittigimde, arada bir hemşire, korunuyormusun, neyle korunuyorsun diyor,bilgisayara not alıyor.. ortada tuaf bir durum yok.

Zaten sağlık ocağında neyle korunuyorsun diye soruyorlar.ben gittigimde, arada bir hemşire, korunuyormusun, neyle korunuyorsun diyor,bilgisayara not alıyor.. ortada tuaf bir durum yok.
Kız M Msspinkie neyine şasirdın evet aile hekimliği bir çok şeyi sorup not aliyor boy kilo hastalıklarda dahil

Ay herkes bitti sen mı kaldın da sana sapiklik edecek

Aile hekimleri aileden biri Gibiolurlar zaten benim bugüne kadar aile hekimleri m hep öyleydi bazen kendisiyle sohbet için bile gitmek istiyorum yani

Kadın doğum uzmanı, aile hekimi, pratisyen hiç farketmez.. İşini doğru yapıp sizi doğru birşekilde yönlendirmesi için bazı soruları mutlaka sormuş olması lazım. Madem böyle sığ bakıyorsunuz kadın bir doktora görünseymişsiniz o zaman..

Adı üstünde aile hekimi korunmakla ilgili sorular sorması çok normal.
Hatta isterseniz prezervatif talebinde bile bulunabilirsiniz ücretsiz bunun için sormuştur sen mi eşin mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…