Ben mi yanlış anlamışım yani?

bunları düşündüğün adamla evli kalman biraz saçma değil mi?
sonuçta insan eşine de güvenmeyecekse kime güvenecek ?
güvenilmiyorsa evli kalmaya ne gerek var ?
şuan adamın senden mal kaçıracağını düşünmen normal mi ?
böyle düşünmene sebep olacak hateketleri mi oldu adamın ?

Satilan arabayı babasi almış ama eşinin değilki.Sadece satıp daha iyisini almış kendi üzerine yapmış.Karısının üzerine yapmamış.Demek ki konu sahibi sizin gibi düşünmüyor.Gelecekde bir sorun olursa arabası kendine kalsın istiyor.Eşinin adına olursa verip vermeyecegi belli değil.

e izin vermeseydi o zaman
biz mi izin verdik sanki ?
arabası kendine kalsın istiyorsa kendi üzerine de yapmayacak o zaman
anasının babasının üstüne yapsın geçsin

Keşke en başında adam kendi arabasını satıp yeni araba alsaymış.

Bence boş yere büyütüyorsunuz.

Şu an hali hazırdakş arabamız benim üzerime, altınlarıma aldığımız için eşim bu şekilde istemişti. Ancak işlemleri vs beni çok yoruyor. Arabayı değiştireceğimiz zaman kendi üzerine al dedim. Güvenin hissedildiği bir evlilikte problem olmamalı.

Ayrıca lafı yerinde söylerseniz tatlı kalır sonrası acı olur. Kayınbabam bir gün inşallah senin de araban olur kızım tek arabayla zorlanıyorsunuz dedi. Ben de benim arabam var eşime nasip olsun dedim kayınvalidem bile gülüp hah şöyle malına sahip çıkacak kadın dediğin dedi :)

Evlilikten sonra edinilmiş mal ortaktır ve sizin paranız her koşulda bâkidir. Keşke hiç uzatmasaydınız. Eninde sonunda bunların hepsi sizin malınız. Bence bunları kafaya takmasanız ve uzatmasanız olurdu. Kv saçmalamış ama eski arabanızın parasının arada kaynadığını hissetmek sizi zaten üzüyormuş belli ki.

Sizde işinize karışmak gibi bir durum olmamış o yüzden güzellikle halletmişsiniz. Ben de yerinde verdim cevabımı kısa ve net, yine de sinirliyim. Bir de tek arabamız olsaydı onu verirdim eşime, iki tane varken neden ikisi de onun olsun ki?

Takılmıyordum dediğim gibi öyle bir laf edilince canım sıkıldı.

Her yorumundan bir şey öğreniyorum yengenç bilge bir kadınsın

e izin vermeseydi o zaman
biz mi izin verdik sanki ?
arabası kendine kalsın istiyorsa kendi üzerine de yapmayacak o zaman
anasının babasının üstüne yapsın geçsin
Birincisi arabanın tüm hakları sadece benim olsun diye bir niyetim yok, öyle olsaydı aynen dediğiniz saçma bir çözüm arardım.
İkincisi ben verdim ama pişmanım diye ağlamıyorum burada, söylenilen lafa bozulduğumu belirttim. Ben bu kadar gerilmedim, size ne oluyor?

Simdi sizin yerinizde olduğumu düşünerek ben ne yapardim diye düşündüm
Acikcasi kv kendince laf sokmus sinir olur muydum evet ama bu durum eşle kavga edecek kadar buyuk bir sorun degil ki
Arabaları degismissiniz ki siz rahat hissettiginiz icin onunkini almissiniz eee sizin onun mu var ikisi de sizin zaten
Kayınvalideyi aramayin gerek yok he he diyip gecin

en üstte alıntıladığım yorum da size ait
kendi açtığınız konuda bu kaçıncı geri vites yapışınız ?

en üstte alıntıladığım yorum da size ait
kendi açtığınız konuda bu kaçıncı geri vites yapışınız ?
Geri vites yapmadım tamamen benim olsun demek zaten sizin de dediğiniz gibi anamın babamın üzerine yapmak olurdu. Biraz algılarınızı açın bence. Ayrıca bu benim bakış açım, size ne? Ben burda bakış açımı sorgulayın diye konu açmadım. Siz bence tüm birikiminizi eşinizin üstüne yapın, tutan yok.

Ay bunun için eşinizle ne aranızı bozuyorsunuz evliyken ha eşimin üstüne olmuş ha benim yani kaynanizdan rahatsızsaniz uzak durun mesefa koyun araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…