Ben mi yanlış anlamışım yani?

Zaten ben de hiç bir şey dememiştim, yani sorun yoktu verdim parasını yoksa almadan sorun ederdim. Ama ben annemin söylediğinde bir şey yok diyince keriz miyim ben o zaman hem arabayı veriyorum hem laf yiyorum moduna girdim. Haklı olabilirsiniz ama benim de emeğim var ve herhangi bir durumda kendi emeğimin dilencisi olmak istemem açıkçası.

Kaynananın lafına bu kadar takılırsan eşinle aranı bozarsın sadece.Yerinde cevabini yapıştır geç.Eve gelince niye aramak istiyorsunki lafini yerinde geçireceksin birdaha ki sefere öyle söyleyemesin.
Bunu kendi evinin içine getirme konusu evde açma.Erkek bu senin kadar derin düşünmez art niyet aramaz heleki annesi dediyse.
Konuşsun konuştugu kadar sen eşinle çalışıp yenisini alır keyiflede sürersin kendi adina olunca kaynananada yeterli cevap olur zaten.Şimdi konuyu büyütüp zararli taraf sen olma.

Annesi laf etmese bir sorun yoktu aslında, bombayı bıraktı gitti. Arayıp ortalığı ateşe veresim var

O bana değil ben ona aldım dedim ve güldüm. Zaten sonra bir şey demedi. Evlendiğimizden beri birkaç kez daha bu araba mevzusu gündem oldu o yüzden çok taktım kafama.

Benim evlenirken arabam vardı eltimin yoktu, kendi arabamı ben ailemle aldım yani eskiden. Kvalidem eltim üzülür diye evlendiğimizde açıklama yapmış ona Bigjetplane’in kendi arabası var, arabasını babası almış bak biz almadık demek istemiş yani. Eşime diyorum ki neden böyle bir açıklama yapmış, üzülmesin diye demişti bana. Kısa bir süre sonra ona da araba aldılar, yarısını mı ne onlar ödemiş. Konu oralara dayanıyor çok eski.

Ben sorun etmezdim, niye sorun ettiğinizi anlamadım. Evlilikte edinilen mallar ortak. Kv buna takılmamış bence siz bunu çok büyütmüşsünüz. Size alınmış istrmemişsiniz, eşiniz üst modelle değiştirirken başka birşey isteseydiniz. Kv söyleyince buna takılmanız bence saçma zaten varolan bir durum bu.

Evlisiniz ve edindiğiniz mallar ortak değil mi… ister yeni arabaya binin ister eskiye ne fark eder ki…

Ben hiç öyle düşünmüyorum iki tarafa da adaletli olarak mal dağıtılmalı, mesela 2 araba var neden hepsi onun üstüne olsun? Bugün iyiyiz yarın kötü. Sonuçta benim de emeğim var.
Açıkçası yarın öbür gün ayrilmaya kalksak eşimin mallar benim üstüme senin hakkin yok diyip beni ve çocuğunu mağdur edeceğine inanmadığım için bu durumu önemsemiyorum . Yani beni aldatmicağına ya da bir gün sevgisinin bitmeyeceğine kefil olamam belki ama bu konuda adaletli olacağına sonsuz güvenirim.

Ben hiç öyle düşünmüyorum iki tarafa da adaletli olarak mal dağıtılmalı, mesela 2 araba var neden hepsi onun üstüne olsun? Bugün iyiyiz yarın kötü. Sonuçta benim de emeğim var.
Boşanırken zaten ortak bölünecek bu kanun değişeli çok oldu

Annesi laf etmese bir sorun yoktu aslında, bombayı bıraktı gitti. Arayıp ortalığı ateşe veresim var

Yok ben olsam aramam, Kvye o zevki vermem. sadece bir dahaki sefere hazırlıklı ol panpa, misal
bu arabanın parasını babam vermişti vay arkadaş paranla erkek besle sonra da adı karıma araba aldı olsun

derim

Kadınlar kulübüne 14 senedir üyeyim.Okuduğum en yapıcı yorum.Ben de olaylara bir de böyle bakayım bundan sonra .Çocukluğumda çok travmatik olaylar yaşadım.Bana yeni bir pencere açtınız.Teşekkür ediyorum

Ben de etkilendim yorumdan, kendimi sorgulamama sebep oldu başka konularda da yenGEnC

Evlendiğiniz adamla üçün beşin hesabını yapmayın artık ama ya. Yok o 2.5kymış yok öbürü şu kadarmış. Biz evlenirken altınlarla tek bi araba aldık sonra onu da yükselttik şimdi yine beraber birikim yapıyoruz, doğacak çocuğumuza harcıyoruz vs. Yani her şey BİZİM. Böyle ufak hesaplarla ömür geçmez salın biraz

Valla büyük bi dert yok ya. Şöyle bi konu yüzünden ne kocamla arama laf sokarım ne ailesiyle arama mesafe. Bence değmez dünya malı zaten eşiniz neyin ne olduğunu biliyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…