- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Çocukluktan beri arkadaş olduğum ama sık görüşmediğim biri var kendisi, evli 3 çocuklu birine 2. Eş olarak gitti tahmin edersiniz ki, çok sorunlu bir evliliği var pek anlatmaz herşeyini ama biliyoruz sağdan soldan 5 senedir kavgası eksik olmaz 1 ay kendi evindeyse 5 ay annesinde, kalıyor en son yine kavga edip tüm evinin mobilyasına kadar toplayıp gelmiş neyse Bn, bu arkadaşımla mesajlaştım baska konu için bni annesinin evine davet etti gel sohbet edelim diye, gideyim dedim bende ayrıldım 2 aylıkta olsa bir evlilik geçirdim ayrıldım birbirimize moral verelim diye gittim, sohbet ederken işte ben ona diyorum ki üzülme boşuna yıpratma kendini kaç sene oldu değişmiyor adam ayrıl başta üzülürsün ama daha sonra üstünden bir yük kalkar diyorum teselli verici konuşuyorum, ama nasıl oluyorsa konuyu bana çevirip işte sen bekar birine gittin de ne oldu, lazım ne karısı, ne çocuğu var sana düşkün olmalıydı en azından ben istediğim düğünü yaptım istediğim gelinliği giydim gibisinden konuşuyor, ayrılınca eşi ağlayıp kapıya geliyormuş ayrılamazsın benden diye ve bunlar bana, batıyor çünkü düğünüm olmadı Bn gelinlik giyemedim, ayrıldım eşim benim için kapıya gelmedi ama o bunları bana neden söylüyor anlamıyorum beni üzmek mi istiyor, yoksa benim durumuma bakıp aman bu benden beter halde mi düşünüyor o öyle konuşunca Bn üzülüyorum, söylücek birşey bulamıyorum ne cevap vereyim yada hiç görüşmesem mi belkide diyorum ben alınganlık yapıyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.