• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum yoksa bana karşı ilgisi mi var?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Merhaba kızlar daha önceki konumu okuyanlar bu yazacağım şeyin onunla alakalı olmadığını soyliyım ilk önce . Şimdi kızlar anlatmaya başlıyorum benim ayni okuldan olduğum ama ayrı kampüsler de olduğum bi çocuk var face üzerinden altı aydır tanışıyoruz ara ara konuşuyorduk bunun kurduğu bi grup var okulda etkinlikler yapıyo bende üyeyim bu gruba face üzerinden geçen ay yaptığı etkinliğe beni davet etmişti ama ben yolu bilmediğim için gidemedim ve afiş dağıtmak için bana afiş vermeye gelecekti gelmedi.. Bugün nasılsın falan yazdi yine bi etkinlik düzenliyormussunuz dedim ama gelemicem ins bi gün nasip olur dedim oda sen metroya bin ordan beraber gidelim dedi bende yok anca okula gelirsen benimle ordan beraber gideriz dedim gelirim bak dedi güldü çok şaşırdım kızlar sonra şaka maka derken orta yol bulduk benim için yolunu uzatıyor ortak bi yerde buluşup gideceğiz sınavı varmis yoksa ben seni istediğin yerden alırdım dedi bizde ortak yerde buluşucaz ve nasıl haberlesicez dediğmde telefon numarasını verdi kızlar sizce bana karsi ilgisi varmı yokmu yoksa ben mi abartıyorum sizce ?

Bence ilgisi yok..
Üniversitede bu grup olaylarına dahildim. Yeri geldi yolu bilmeyeni gidipte evinden aldık özel olarak.. Telefon zaten herkese verilir bu konularda, ilgilenilir.. Yakın temas içerisinde bulunur grupdaşlar. Bunlar çok normal şeyler.. İlerleyen zamanlarda da başına gelebilir, hemen aklına hoşlantı gelmemeli.. :)
Tekrar yineliyorum, bence bu..
Hayırlısı olsun.. :)

Bence ilgisi yok..
Üniversitede bu grup olaylarına dahildim. Yeri geldi yolu bilmeyeni gidipte evinden aldık özel olarak.. Telefon zaten herkese verilir bu konularda, ilgilenilir.. Yakın temas içerisinde bulunur grupdaşlar. Bunlar çok normal şeyler.. İlerleyen zamanlarda da başına gelebilir, hemen aklına hoşlantı gelmemeli.. :)
Tekrar yineliyorum, bence bu..
Hayırlısı olsun.. :)

Ya bilmiyorum ki bende çözemedim ne olduğunu belkide dediğiniz gibi teşekkür ederim yorum yaptığınız için:)

Daha dereyi görmeden paçaları sıvamışsın bir gör tanımaya çalış ondan sonrası hayırlısı artık beklentini bu kadar yüksek tutma.

Ama şöyle bişey var iki saate yakın beraber yolculuk yapıcaz ve bütün gün beraber vakit geçiricez ..

Ne olur ise olsun evet saatlerce yol yapabilirsiniz ki bu zaman dilimi de avantaj senin için. Karşı tarafı süzer ölçer biçersin. Sen kendi hislerin ile hareket ediyorsun ve oda böyle düşünüyorduk diye iç geçiriyorsun hata burada karşı tarafın düşüncesi, ciddiyeti de önemli.

Ne olur ise olsun evet saatlerce yol yapabilirsiniz ki bu zaman dilimi de avantaj senin için. Karşı tarafı süzer ölçer biçersin. Sen kendi hislerin ile hareket ediyorsun ve oda böyle düşünüyorduk diye iç geçiriyorsun hata burada karşı tarafın düşüncesi, ciddiyeti de önemli.

Evet haklısınız galiba onun ne düşündüğünü bilmiyorum sonucta.. Yorumlarınız için teşekkür ederim:)

Evet haklısınız galiba onun ne düşündüğünü bilmiyorum sonucta.. Yorumlarınız için teşekkür ederim:)

Rica ederim, beklentini ne kadar yüksek tutarsan olumsuzluk olur ise düşündüğün gibi çıkmaz ise o kadar çok canın yanar. Gez eğlenmene bak keyfine bak tanımaya çalış hal hareketlerine bak tepkilerine dikkat et senin de aklında yarattığın gibi birimi gör ondan sonrası nasip ise olur ve hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

bir zaamandır çocukla konuşuyormuşsun bu çocuk sana bir işaret verdi mi? üni de genelde böyle ipler herkesle iletişim kurar gider alır numara verir yani onlar için iş eğlence ve ortam demektir. sonuç faceden kaç kişiye davet gönderir. 2 saat yolculuk yapacakmışsın sen yine de uyanık ol çünkü böyle girişken insanlar çok sıcak davranırlar sende dereyi görmeden paçayı sıvamış olma..

bir zaamandır çocukla konuşuyormuşsun bu çocuk sana bir işaret verdi mi? üni de genelde böyle ipler herkesle iletişim kurar gider alır numara verir yani onlar için iş eğlence ve ortam demektir. sonuç faceden kaç kişiye davet gönderir. 2 saat yolculuk yapacakmışsın sen yine de uyanık ol çünkü böyle girişken insanlar çok sıcak davranırlar sende dereyi görmeden paçayı sıvamış olma..

Işaret derken ara sıra yazıyordu nasılsın davet ediyordu etkinliklere sen yabancı sayılmazsın diyodu en son dün yazdi işte nasılsın falan diye sonra bu olaylar oldu. Dediğiniz gibi biri değil ama çapkın değil yani bayadr tanıyorum hiç kötü bi şeyini görmedim bana karsi da biraz muhafazar biri zaten öyle tahmin ettiğiniz gibi biri değil

Back
X