- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Merhaba kızlar daha önceki konumu okuyanlar bu yazacağım şeyin onunla alakalı olmadığını soyliyım ilk önce . Şimdi kızlar anlatmaya başlıyorum benim ayni okuldan olduğum ama ayrı kampüsler de olduğum bi çocuk var face üzerinden altı aydır tanışıyoruz ara ara konuşuyorduk bunun kurduğu bi grup var okulda etkinlikler yapıyo bende üyeyim bu gruba face üzerinden geçen ay yaptığı etkinliğe beni davet etmişti ama ben yolu bilmediğim için gidemedim ve afiş dağıtmak için bana afiş vermeye gelecekti gelmedi.. Bugün nasılsın falan yazdi yine bi etkinlik düzenliyormussunuz dedim ama gelemicem ins bi gün nasip olur dedim oda sen metroya bin ordan beraber gidelim dedi bende yok anca okula gelirsen benimle ordan beraber gideriz dedim gelirim bak dedi güldü çok şaşırdım kızlar sonra şaka maka derken orta yol bulduk benim için yolunu uzatıyor ortak bi yerde buluşup gideceğiz sınavı varmis yoksa ben seni istediğin yerden alırdım dedi bizde ortak yerde buluşucaz ve nasıl haberlesicez dediğmde telefon numarasını verdi kızlar sizce bana karsi ilgisi varmı yokmu yoksa ben mi abartıyorum sizce ?