- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
O gün hem tanışmış olacağız sanırım ama bayadr face üzerinden tanıdığım için sanki tanıyormuşm gibiArkadaşım önce bi' görüşüp yüzyüze tanışsaydınız?
Bence ilgisi yok..
Üniversitede bu grup olaylarına dahildim. Yeri geldi yolu bilmeyeni gidipte evinden aldık özel olarak.. Telefon zaten herkese verilir bu konularda, ilgilenilir.. Yakın temas içerisinde bulunur grupdaşlar. Bunlar çok normal şeyler.. İlerleyen zamanlarda da başına gelebilir, hemen aklına hoşlantı gelmemeli.. :)
Tekrar yineliyorum, bence bu..
Hayırlısı olsun.. :)
bu bahsettiğin kişi o bahsettiğin kişi değil.
hani gözün ondan başkasını görmüyordu bakıyorum gözün açılmış
bir tanış bakalım hosşalandığını çok belli etme görünce yoksa şımarır
Daha dereyi görmeden paçaları sıvamışsın bir gör tanımaya çalış ondan sonrası hayırlısı artık beklentini bu kadar yüksek tutma.
Ama şöyle bişey var iki saate yakın beraber yolculuk yapıcaz ve bütün gün beraber vakit geçiricez ..
Ne olur ise olsun evet saatlerce yol yapabilirsiniz ki bu zaman dilimi de avantaj senin için. Karşı tarafı süzer ölçer biçersin. Sen kendi hislerin ile hareket ediyorsun ve oda böyle düşünüyorduk diye iç geçiriyorsun hata burada karşı tarafın düşüncesi, ciddiyeti de önemli.
Evet haklısınız galiba onun ne düşündüğünü bilmiyorum sonucta.. Yorumlarınız için teşekkür ederim:)
Öyle mi diyorsunuz .. Yorumu yaptığınız için teşekkür ederim:)bu kadar bir olaydan ben sağlıklı bir sonuç çıkarılamayacağını düşünüyorum . akışına bırak rahat ol tatlım :)
belli olmaz aslında,bi karşılaş öncede çocukla,belki sen istemicen :)
bir zaamandır çocukla konuşuyormuşsun bu çocuk sana bir işaret verdi mi? üni de genelde böyle ipler herkesle iletişim kurar gider alır numara verir yani onlar için iş eğlence ve ortam demektir. sonuç faceden kaç kişiye davet gönderir. 2 saat yolculuk yapacakmışsın sen yine de uyanık ol çünkü böyle girişken insanlar çok sıcak davranırlar sende dereyi görmeden paçayı sıvamış olma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?