aynen bizde hatta mutfağım küçük olmasa küçük tv yi getirip koyabilirim ...ama benim sofrayı çaydanlığı eşim koyar kaldırır ben sadece hazırlarım..Bizde tv nin karşısında film vs izlerken yemek yemeye bayılıyoruz..
İleride evimin mutfağına televizyon koymayı planlıyorum
Yoksa halılar koltuklar batar !
edıyorum canım edıyorum ama adam boyle alışmışşş
edıyorum canım edıyorum ama adam boyle alışmışşş
Vallahi mesajı ben yazdım sanki. Dün dipköşe temizlik yapıyorum kuzenleri falan gelecekler çarşamba yakşalık 30 kişi olucaz evde canım çıktı k.çını kaldırmadı söylendim bende ama sonuç ? yine aynı..... Aynı şekilde 1 yıllık evliyim bende :)Merhaba kızlar 1 yıl once evlendik mutlu bır beraberliğimiz var ikimizde çalışıyoruz fakat eşim ewe gelince herşeyi benden bekliyor. 1 yıl boyunca eve gelip odaları toparlayıp yemek yapmaya koyuluyorum.mutfakta masada yemek istemiyor. oturma odasında tv karşısında yemeye bayılıyorsofrayı getit götüre yardım etmiyor, mutfağı toparlayıp bulaşıkları yerleştirip çay yapıyorum daha sonra meyve istiyor,bi soda getirir misin felanlarr.. kızlar bu bi senedir boyle. oda bende çalışıp yoruldugumuz halde ewde hep hizmet bekliyor. bi işin ucundan tutmuyor. dun gece dayanamadım baya söylendim ve bana dönüp yarın işi gitme bırak dedi ve bu konuyu onunla defalarca konuştum işimi sevdiğimi hep çalışacağımı.. Ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımda bana yardımcı olmasını sağlamalıyım. yada bunlar benım gorevim mi
Bırakmyacağımızı bildikleri için yapıyorlar bunu.. Ama bir sonrakinde ertesi gün işi bırakıcam geçindirsin evi paşa paşa..Yalnız yoruluyorum deyince, yardım etmek yerine size işi bırakmanızı söylemesi gerçekten bomba.
Yapismiyor zaten ama çocuk gibiler yapar misin getirir misin götürür müsün diyince anliyorlar :) annem hep der kadının kocasına yaptiramayacagi iş yoktur yeter ki yolunu bulsun :) ben buldum mutluyum
bende bendebir ütü yapmıyordu. bir dönem rahatsızlandım şimdi onuda ona sattım. geçen hafta dedim aşkımsen ütüyü yap ben yemeği dedim . güzel yapamam dedi. pekala da yapıyorsun dedim. yaptı
ewt nişanlıyken bu konuda korkum wardı ve merak etme yardım edeceğim diyordu :) ılk zamnlar etti kısa bı sure sadece o kadar. ben cok yorgunum diyor
Merhaba kızlar 1 yıl once evlendik mutlu bır beraberliğimiz var ikimizde çalışıyoruz fakat eşim ewe gelince herşeyi benden bekliyor. 1 yıl boyunca eve gelip odaları toparlayıp yemek yapmaya koyuluyorum.mutfakta masada yemek istemiyor. oturma odasında tv karşısında yemeye bayılıyorsofrayı getit götüre yardım etmiyor, mutfağı toparlayıp bulaşıkları yerleştirip çay yapıyorum daha sonra meyve istiyor,bi soda getirir misin felanlarr.. kızlar bu bi senedir boyle. oda bende çalışıp yoruldugumuz halde ewde hep hizmet bekliyor. bi işin ucundan tutmuyor. dun gece dayanamadım baya söylendim ve bana dönüp yarın işi gitme bırak dedi ve bu konuyu onunla defalarca konuştum işimi sevdiğimi hep çalışacağımı.. Ben ne yapmalıyım nasıl davranmalıyımda bana yardımcı olmasını sağlamalıyım. yada bunlar benım gorevim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?