Yanlış mı yaptım yani kendimi çekmem mi lazımSen adama bana şans ver dersen onunda bir tarafları kalkar.. sil numarasını geç beni istemeyeni ben aşkımdan ölsemde istemem..
Ben hala seviyorum nasıl bi sevgiyse offfyedekte tutuyor gibi geldi
Yanlış yapmışsın tabiki bacım.. seni sevmiyor baksana öyle işte arada mesaj atacak sana umut verecek konuşacak sıkışıncada ümitlendirmek istemiyorum diyecek yazmasın o zaman hiç yedekte tutuyor yani.. benim için gurur sevgiden ötedir seni bilemem..Yanlış mı yaptım yani kendimi çekmem mi lazım
Ben çok seviyorum ama bana bi yazıyor bi yazmıyor diyorum sevmiyorsa neden yazıyor üzmek istemiyorum diyor neden yazarak üzüyor o zaman diyorumYanlış yapmışsın tabiki bacım.. seni sevmiyor baksana öyle işte arada mesaj atacak sana umut verecek konuşacak sıkışıncada ümitlendirmek istemiyorum diyecek yazmasın o zaman hiç yedekte tutuyor yani.. benim için gurur sevgiden ötedir seni bilemem..
Çok zoruma gidiyor hem yazması umut verir gibi hem bişey hissetmemesi hediyelerimi atmamışOkuyunca akla gelen ilk şey kafama göre birini bulamazsam yedekte dursun gibi ama bulursa ardına bakacak biri gibi değil zamaniniza yazik etmeyin.Olacaksa kimse mani olamaz hayatınıza bakın
Şimdi buluşalım konuşalım demek istiyorum ama reddeder kesinTabi yanlış yapmışsın bi şans ver denir mi hiç hele bir erkeğe. İlla istiyorsan bari "bilemiyorum artık güvenebilir miyim benim güvenimi yeniden nasıl kazanabilirsin ki" falan deseydin o istiyor gibi davransaydın. Ama bana kalırsa hiç uğraşma unut gitsin değer verseydi böyle davranmazdı
Saçmalama sakın öyle bir şey yapma kendini geri çek biraz mesaj atarsa falan cevap verme seni cepte görüyor farkında değil misin?Şimdi buluşalım konuşalım demek istiyorum ama reddeder kesin
Saçmalama sakın öyle bir şey yapma kendini geri çek biraz mesaj atarsa falan cevap verme seni cepte görüyor farkında değil misin?[/QUOTE yarın aynı yerde sınava girecez keşke konuşalım dese of nerde
Yarın aynı yerde sınava girecez keşke konuşalım dese off nerdeSaçmalama sakın öyle bir şey yapma kendini geri çek biraz mesaj atarsa falan cevap verme seni cepte görüyor farkında değil misin?
Konuşmak seni üzüyorsa konuşmayalım dedi offffSaçmalama sakın öyle bir şey yapma kendini geri çek biraz mesaj atarsa falan cevap verme seni cepte görüyor farkında değil misin?
Onu hayatının merkezinden çıkar başka şeylerle ilgilen biraz odak noktanı değiştir kendinle ilgilenKonuşmak seni üzüyorsa konuşmayalım dedi offff
Arkadaş olarak görüşebiliriz diyorOnu hayatının merkezinden çıkar başka şeylerle ilgilen biraz odak noktanı değiştir kendinle ilgilen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?